Gdje mogu ići bez vize ostatak naš premijer

Video: Gdje ići na odmor bez vize za 10 zemalja bez viza

Holiday svi radujemo. Izbor Pravo na ostatak zemlje - zapošljavanje problematičan, ali lijepo. Međutim, ako uzmemo u obzir postupak za vizu, ne može sve užitak. Srećom, tome nije uvijek potrebno. I to ne da možete ići na ruski odmarališta. Samo u svijetu više od 60 zemalja, u kojima je moguće putovati bez viza za građane Rusije! Činjenica da Turska i Egipat su takve zemlje, to nije nikakva tajna. I gdje još možete ići?

Video: Gdje Rusi mogu putovati bez viza?

Gdje mogu ići bez vize Azija

gdje možete ići bez vizaAko ne planirate da se odmori za više od pola mjeseca, onda možemo izabrati put u Vijetnam, Južna Koreja i Laosu. U istom periodu (petnaest dana) može završiti bez vize iu Hong Kongu. Zakoni administrativnog područja, koje se odnose na ulazak i izlazak građana drugih zemalja su različiti od onih uočene u ostatku Kine. Otok zove Jeju, koja pripada Južnoj Koreji, možete sklonište za mjesec dana. Isti broj će biti sretni da putnici u Tajlandu i Maleziji, Filipinima i na Maldivima.

Gdje mogu ići bez vize: The Americas

gdje na odmor bez vizaU Hondurasu, Nikaragvi i El Salvador, možete se opustiti najmanje cijelu sezonu, jer je njihova teritorija je dozvoljeno ostati stranih državljana, bez vize za 90 dana. nekoliko Zemalja Južne Amerike mame na potpuno isti "slobodne" perioda. Ovo je Venezuela, Kolumbija, Brazil, Ekvador, Gvajana, Čile, Gvatemali i Argentina. U Peruu možete ostati bez vize za 183 dana.

Video: Gdje ići na more bez viza? Kako uštedjeti na godišnjem odmoru i istovremeno super opustiti?

Za cijeli mjesec, možete se sunčati na plažama Karipskog mora, u zemljama kao što su Barbados, Kuba, Antigva i Barbuda, Dominikanske Republike i Turaka, Caicos i Dominikanske Republike. Bahami, Tobago, Grenada i Trinidad će biti sretni da devedeset dana.

Gdje mogu ići bez vize: Evropa

ići na more bez vizaSvakog putnika, čak i ako on nema vizu, može računati na prijateljski dobrodošlim u zemljama kao što su Srbija, Bosna i Hercegovina (trideset dana). Ostati u Makedoniji za Ruse je to ranije bilo moguće samo uz vaučer izdata od strane turističke kompanije ili pozivnice. U ovom trenutku, zemlja se može posjetiti bez tih dodatnih dokumenata, i ostati ovdje može biti i do 90 dana. Ovaj zakon je važeća do 15. marta naredne godine (2014.). Je već spomenuto Turska zadovoljstvom pozdravljam ruskih turista koji dolaze na odmor u trajanju do 30 dana, ali u Hrvatskoj može biti tri puta duži.

Gdje ići na odmor bez vize Afrika

Neke od zemalja na kontinentu su sa zadovoljstvom dočekati turiste bez viza. To je pitanje Namibiji, Bocvani i Maroko. Od odmor može biti zamorno i ovdje, jer nećete biti zamoljeni da napuste zemlju čak 90 dana! Za kraći period - 30 dana - možete ići na Svazi, Tunis i Sejšeli.

Svako bira odmor po svom ukusu. Neko želi da se opusti na bijele pješčane goriva, neko - pogledajte zagodochnye dubine mora, a neko više žele da lutaju kroz prekrasne stare ulice europskih gradova. Kao što možete vidjeti, a zatim i više moguće. Čak idu do mora je sasvim moguće bez viza. Zato izaberite sebi da volim i spakovati kofere!

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo