Odmor bez viza u inostranstvu. Gdje mogu ići bez vize?

Kada dođe vrijeme da ode, zajedno sa željom da se odmorim negdje u inostranstvu, a tu je i potreba za registraciju raznih dokumenata i turističkih viza. Da se bavi ovim stvarima dok ste na odmoru ne želi, ali ako to nije učinjeno u unaprijed ili iz bilo kog razloga, da dobiju potrebne dozvole nije moguće, postaje hitno pitanje: Da li je bez vize mogu ostati u inostranstvu? Da, tako je. Mnoge zemlje mogu posjetiti bez vize, to je to, mi ćemo razgovarati.

Turska

Ako vam je potrebno organizirati jeftini odmor u inostranstvu Možete putovati bez viza u Tursku - prva stvar koja pada na pamet da se naši sunarodnici. Ima sve što je potrebno za nezaboravan odmor - more, sunce, prekrasna plaža i profesionalnu uslugu. Mnogi Rusi povezuju Turska sa ruskim turistima, jer je u sezoni praznika svojih sunarodnika ovdje se može naći gotovo svuda. Iako je za mnoge ljude to je više nedostataka nego prednosti, troškovi Odmor u Turskoj mnogo je inferiorna cijene većine evropskih naselja, a kvaliteta usluge je bolje nego ništa.

Video: Rad u inostranstvu u Bali ruski. Kako živjeti uz more. Žive i rade u inostranstvu.

odmor u inostranstvu bez viza

U zemlji u kojoj može ostati do 60 dana i ne treba viza za tu svrhu. I u Turskoj, možete provesti svoj odmor, a ne samo nakon što je proveo cijelo vrijeme u udobnosti sunčano plaže, ali i zauzima aktivan odmor, za koju postoje sve potrebne uvjete. Priroda ove zemlje i njenih znamenitosti nikoga neće ostaviti ravnodušnim, pa ako vam je potreban odmor bez viza u inostranstvu, onda ovdje.

Egipat

Egipat je jedna od zemalja u kojima ruskih građana osjeća ugodno. Da biste dobili ovdje, dovoljno je prilikom ulaska u zemlju da plati za vizu, koji košta samo 15 dolara. Ovo je prilično dobar izbor za one koji traže odmor u inostranstvu bez vize, u stvari, jednom u Egiptu dugo ćete ne želi da ode. Ali da ostane u ovoj zemlji za vizu ne može biti duži od 30 dana.odmor bez viza u inostranstvu

Kao što je u Turskoj, Egiptu je također dosta turista iz Rusije, ali je kapacitet za samo hobi je donekle ograničena jer su mnogi hoteli koji prihvate turista, nalazi se dovoljno daleko od velikih centara populacije. Bez obzira na to, zemlja piramida nudi odlične turizmom, tako da uvijek možete iskoristiti različite usluge za rekreaciju. Ova zemlja je savršen za turiste koji planiraju odmor u avgustu. U inostranstvu bez vize, možete posjetiti mnoge zemlje, ali Egipat je dugo bila u vodeću poziciju na listi.

Crna Gora

Ovaj relativno mala zemlja će vas zadovoljiti sa svojom blagom klimom, prekrasan krajolik i svjež planinski zrak. Prije nekoliko godina, crnogorske vlasti da građanima mogućnost da Rusija posjetiti svoju zemlju na period od 1 mjesec, bez potrebe da se prijave za vizu. Crna Gora je odličan izbor za one koji traže odmor bez viza u inostranstvu, jer ova država ima zajedničku granicu s nekoliko drugih zemalja, kako bi se ulazak koji ne zahtijevaju posebne dozvole. Stoga, putne entuzijasti mogu brzo doći do Hrvatske, Srbije, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

jeftini odmor u inostranstvu bez vize

Što se tiče ostatka u Crnoj Gori, ne može biti velika da se opustite uklanjanjem maloj kući negdje bliže moru. Rent a car, možete dogovoriti obilazak zemlje i da u potpunosti uživati ​​u svojoj ljepoti i atrakcija.

Izrael

Izrael je odličan izbor organizirati odmor u inostranstvu bez vize ne samo za hodočasnike i istraživača, ali i za obične radne ljude koji su, baš kao i svi ostali, treba predah od svakodnevne vreve. Izrael se s pravom može nazvati jedan od najljepših i gostoljubivi zemalja u svijetu, jer ne može biti čak 90 dana bez da se prijave za vizu. Naravno, prije nego što pređe granicu, trebate se pobrinuti za rezervacije hotela, dizajn zdravstvenog osiguranja, pa čak i kupuju povratnu kartu, ali isplati se!

odmor u inostranstvu bez pasoša i viza

U Izraelu, ne možete samo neverovatno provesti vrijeme obilaska svetih, i drugih značajnih mjesta. Ovdje imamo sve što je potrebno za potpuno wellness odmor: vruća vrela, blato, prirodni soli. čak odmor na Mrtvo more će pomoći da poboljša svoje zdravlje, ostaje samo da se naći vremena da posjeti nacionalnim parkovima i divljih životinja utočišta Izraela.

Tajland

Tajland - zemlja u jugoistočnoj Aziji, gdje možete provesti prekrasan odmor u avgustu u inostranstvu bez viza. Ovo stanje se može nazvati raj za turiste. Kako bi se na Tajland, ne treba posebna dozvola, ali mogućnosti za rekreaciju su rasprostranjeni. Toplo more, netaknutim plažama, spektakularan pogled, kao i niske cijene - to je sve o Tajlandu.Odmoriti u avgustu u inostranstvu bez vize

bez viza u Tajlandu To može biti više od 30 dana, ali čak i za to vrijeme teško da ćete imati vremena da učinimo sve da bismo željeli. Ovdje možete provesti dan opuštajući o najboljim plažama svijeta, ili jednostavno rent a car i ići na to u slobodnoj obilazak zemlje. Prije nego što to neće spriječiti u unaprijed napraviti rutu, u kojoj ćete pratiti i znanje engleskog jezika će uvelike olakšati vaše putovanje, jer u ovoj zemlji ima najviše stanovnika.

Kuba

U slučaju da nemate vremena za uzeti odmor u ljeto, zatim staviti na dobrom odmoru u inostranstvu bez viza u septembru je moguće na Kubi. Ova zemlja je poznata ne samo za jeftine cigare i rum - Kuba će vas iznenaditi sa svojim zadivljujućim bijele pješčane plaže i divne plave Karipsko more.

odmor u inostranstvu bez viza u septembru

Kuba cvjeta prostitucija i siromaštvo, ali to ne sprečava turiste iz cijelog svijeta, uključujući i iz Rusije, svake godine posjeti zemlju. Prekrasna priroda Kube, vruće tropske klime u zemlji i njene nacionalne tradicije učinit će vaš hobi ovdje živa i nezaboravnim.

Dobar odmor u inostranstvu bez pasoša

Ponekad se može dogoditi da čak i formulacija stranih pasoša, da ne spominjemo viza, je problem. Šta da radim u tom slučaju, gdje provesti svoj dugo očekivani odmor? Nije nužno ići u zemlju ili u selo da ostanu kod rođaka, jer je dobar odmor u inostranstvu bez pasoša i viza je moguće organizirati i susjednim zemljama, istovremeno to zabava nije gora nego što je odmor proveo u Egiptu ili Turskoj. U Ukrajini, Belorusija, Kazahstan i Gruzija su sve uvjete koji mogu pomoći da se organizuje nezaboravan odmor za vas i vašu obitelj. A od nedavno, to je moguće, pa čak i neophodno posjetiti Krim, koja je oduvijek bio smatran jednim od najboljih mjesta za odmor i oporavak.

Da ode do mora, ne mora nužno napraviti pasoš, jer je u Rusiji postoje i mnoge divne mjesta koja mogu pružiti bilo koju vrstu odmora. Da li ste ikada bili u Kaspijskom moru, Kamčatka ili u regiji Kaliningrad? Možda ne treba žuriti da idu u inostranstvo?

Odmor bez viza u inostranstvu - sasvim je realno, biti spremni i sposobni.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo