Viza za Dubai za Ruse: instrumenti za samo-registraciju

Video: Visa u UAE. Viza za UAE za Ruse

posjetiti Ujedinjeni Arapski Emirati Stanovnika u Rusiji je potrebno da se dobije nacionalnu vizu zemlje. Kako se to radi?

Osobenosti UAE viza

Prva stvar koju treba da znate - je da svi dokumenti i informacije koje su podnosioci u elektronskom obliku. I drugi - da je važnost pasoša mora biti veća od šest mjeseci nakon povratka sa puta.

Video: Sponzorstvo viza u UAE - muž viza. Dokumenti za vizu za Dubai

Viza za Dubai za RuseTreći - da dobije prestižnu pečat može biti na više mjesta: u Dubaiju viza centar u Moskvi, uz pomoć turoperatora u obje zemlje ili preko aviokompanije. To je kroz ove organizacije u većini slučajeva, jednostavno i bez problema otvara viza za Dubai za Ruse. Samostalno izdati propusnicu je također moguće, ali na malo drugačiji poredak, po cijeni od ovog procesa je mnogo više vremena i truda.

Dobije pristup u zemlju uz pomoć putničke kompanije ili hotel Emirates

Visa Dubai Rusi mogu se dobiti bez okuplja veliki broj certifikata previše stroge zahtjeve na njih. trebati Viza za Dubai za Ruse u 2014. godini hitnosamo skenirane kopije pasoša (prvi red), fotografije u boji (4,3 * 5,5 cm) i popunjen zahtjev Ujedinjenih Arapskih Emirata ambasade. Težina svakog dokumenta ne smije biti veća od 40 kb, a oni moraju biti u zasebnoj datoteci sa potpisom na dan odlaska u ime zemlje i ime turista. Za djecu, morate imati kopiju iz matične knjige rođenih (međutim, potrebno je obraditi bilo viza). Tu je i viza za Dubai za Ruse u 2014. godini hitno, mora se donijeti u roku od 1-2 dana, ali njegov trošak će biti nekoliko puta veća nego što je uobičajeno.

Posebno za mlade dame

UAE su poznati Viza za Dubai za Ruse dokumentujevelike akumulacije bogatih udvarača, zbog čega posebnih zahtjeva nisu u braku žena mlađih od 30 godina koji putuju sami i rezervacije kategoriju nisu iznad dva ili tri zvjezdice. Od njih se traži da napuste turistička agencija, koja je kupila turneje, depozit je u prilično veliki iznos - $ 1,500. Ne brini, kao u slučaju pravovremeno povratak zemlje, on će biti u potpunosti vraćen putniku.

Video: viza u UAE - Dubai bez turneju. Kako napraviti 3 jednostavna koraka platiti online

Ekonomski aspekt prijema pečat dragocjen

To je uz pomoć gore navedenih dokumenata izdatih viza za Dubai. Za Ruse, trošak je niska - oko $ 60 po odrasloj osobi. Ako se dijete upisuje u pasoš roditelja, on je viza "get" za besplatno. Ako je dijete već ima svoj dokument, ulaz se plaća za to o cijeni (za odrasle nezavisna osoba).

Prije polaska iz Rusije treba pobrinite se da imate pismo potvrde o dobijanju vize po dolasku u UAE domaćin - organizator putovanja ili hotel.

Viza za Dubai za Ruse: pretpostavke za njegovo odbijanje da primi

Propusta u pribavljanju upis na većinu drugih prijava su mlade žene do 30 godina, čak i ako je putovanje depozit agent. Čak i udate žene koje idu na put, zajedno sa suprugom, može biti bez pečata, ako se, na primjer, imena supružnika nisu isti.

Ostale karakteristike vize u UAE

 • Visa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ne može se produžiti ili ponovo izdati.
 • Prilikom posjete zemlji ispao mogućnost ulaska kroz jedan aerodrom, a izlaz kroz drugi.
 • Viza je zabranjeno da se prijave za građane koji imaju izraelski pasoš.

Viza preko Visa Dubai centar nosač Emirati

Viza za Dubai za Ruse (Emirates - nosač) se vrši u Exhibition Centre u Moskvi. Da biste dobili vizu, uz pomoć ove metode, morate ispuniti određene kriterije.

 1. U proteklih pet godina, kandidat je morao da posjetite jedan od sljedećih liste zemalja - viza za Dubai Emirati RusiSjedinjene Države, Novi Zeland, Kanada, Japan, Australija, bilo kojoj od zemalja Šengena, u Velikoj Britaniji.
 2. Osoba može dokazati svoje financijske solventnosti potvrda izdata od strane banke, da je njegova plata je bila više od 400 000 u proteklih godinu ili potvrdu o zaposlenju da je u posljednjih šest mjeseci od njegove prosječne mjesečne zarade nije manja od 35 000 rubalja.

Predmet na prvi ili drugi kriteriji viza Dubai je primljen. Za Ruse, osim gore dva uslova, za podnošenje zahtjeva za izdavanje vize centar u Moskvi su potrebni sljedeći dokumenti:

 • originalni pasoš stranica, a fotokopija fotografije (prvi red);
 • original i fotokopija starih pasoša podnosioca zahtjeva;
 • Original ruski pasoš;
 • zahtjev za izdavanje vize;
 • letovi za obje strane kompanije "Emirayts" (Ne rezervacija sjedala, a potvrda!);
 • popunjen i potpisan obrazac prijave;
 • boja fotografiju jednom primjerku (veličine 4,3 * 5,5 cm). Osoba mora da zauzima 70-80% od fotografija područja, bez uglovima i ovala, bez puno obrade, odnosno mora biti vidljiv mladeži ili mjesta, kao što su krtice.

viza korištenjem Visa Application Center Abu Dhabi nosač Etihad

Viza za Dubai za rusku vizu se izdaje na moskovskom centru Abu Dabi, ako su putovanja avionom usluga koje pruža kompanija "Etihed Eyrvays".

Potrebno za obradu vize dokumentima:

 • originalni pasoš i fotokopiju njegovog prvog skretanja;
 • fotokopije svih stranica otkazani pasoš;
 • Fotografija u boji putnik (3.5 * 4.3 cm);
 • završen na engleskom i lično potpisao obrazac za prijavu;
 • potvrda od poslodavca o memorandumu firme ukazuje na radni staž, Viza za Dubai za turneju bez Rusaplate, odmor datira oznaka i očuvanje garancija za turističku radnom mjestu (na engleskom jeziku);
 • izvod iz banke;
 • potvrdu rezervacije na bilo hotelski smještaj i karte za obje strane kompanije "Etihed Eyrvays";
 • fotokopija kreditne kartice;
 • školske djece koji studiraju na Univerzitetu u dobi od 21, penzioneri moraju dostaviti sponzorstvo pismo plaćanja svih troškova tokom putovanja.

Viza ovog tipa je otvoren za period od 30 kalendarskih dana, uz mogućnost produženja u Sektoru za imigraciju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima 40.

viza koristi za vizu centara u Aziji

U Moskvi u izložbenom centru u Aziji, takođe, mogu dobiti vizu za Dubai za Ruse.

Dokumenti za dobijanje viza na ovaj način:

 • Popunjen obrazac prijave ili upitnik u elektronskom obliku na službenoj web stranici Visa Application Center;
 • fotokopija pasoša odštampan u boji (prenosi veličina datoteke ne smije biti veća od 900 * 2000 piksela);
 • ulaznica ili knjigu u oba smjera;
 • potvrdu o zaposlenju (pod zahtjevima slično Pomoć za šengensku vizu), plaće ne bi trebalo da prelazi prag od 30 000 rubalja;
 • umjesto pomoći sa radom, možete pružiti izvod iz banke sa prometom od najmanje $ 10 000 u posljednjih šest mjeseci ili fotokopiju vize području Šengenskog sporazuma, Americi, Velikoj Britaniji u proteklih pet godina.

Ova turistička viza u Dubaiju za Ruse jednom (tj može se koristiti za ulazak u zemlju samo 1 put), do 29 dana, to se ne može obnoviti.

Viza za Dubai samo za Ruse

Bez posrednika?

Gore su najprikladniji načini na koje ćete biti u džepu pasoš i vizu za Dubai. Za Ruse, samostalno sastaviti dokumentaciju neće biti teško, ali da li je zaista vrijedno tako teško?

Video: Kako lako organizirati turističku vizu u UAE

Za registraciju dokumenata i informacija bez pomoći posrednika će morati temeljito ispitati sve aspekte, pa čak i obratiti pažnju na postavljanje zareza u rečenicama. Nakon odbijanja vize i može poslužiti kao pravopisnih grešaka. Naknada za turističke agencije, operatera i viza centrima 1000-3000 rubalja, a ne više. Ali oni preuzimaju punu odgovornost za rezultat i dati sveobuhvatne informacije o zemlji.

Viza za Dubai za Ruse košta

Ako je, međutim, još uvijek imaju mogućnost i želju da se bave ovom pitanju vrlo pedantan, trebalo bi provjeriti blogove ljudi koji žive ili često posjetiti Ujedinjene Arapske Emirate.

Često, oni daju dobar savjet, ne samo o zamršenost vize, ali trikove koje su korisne za predstojeće putovanje. Na primjer, što su stvari kako bi sa vama, i gdje možete ukusan i jeftin ručak. Podsjetimo da je u Dubaiju viza za Ruse bez obilazak je napravljen duže i složenije, tako da možete kupiti kartu za najviše budžeta (oko 30 000 rubalja za dva) i istovremeno dobiti vizu.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo