Amazing Grčka. Viza za Ruse: detalje i popis dokumenata

Grčka - predivna zemlja sa prekrasnim spomenicima antičke arhitekture, neobično ukusna tradicionalna jela i dobri hoteli kvaliteta. Kako je ući u ovaj raj? Prvi korak da ispuni san postaje vize.

Grčka viza za Ruse je potrebno

neke finese

Zapanjujući odmor poklon svim svojim gostima Grčke. Viza za Ruse ponuda nije teško u ovom čudesnom zemlji koja je mnogo lakše i brže nego u nekim drugim zemljama kao što su Sjedinjene Države i Velika Britanija.

Ova zemlja je dio šengenske zone sporazum, a samim tim i vizu za ulazak u tu trebaju prikladno. Grčka viza za RuseNajjednostavniji način dobijanja ulaz je kupiti dozvole na kontinentalnom ili otočnom dijelu - Kos, Krf, Korint, Rodos, Kreta (viza svuda isti) - mnogo različitih mjesta će dati Grčkoj. Viza za Ruse je primljeno je češće kada kupujete putovanje od organizatora putovanja ili agenciji. Procenat pozitivnih odluka grčkog konzulata će biti znatno veća nego u slučaju pokušaja sebe upisa uz pomoć online resursa.

Lista glavnih dokumenata

Liste certifikata i dokumenata nije velika, jer se odlikuje gostoprimstvo evropske zemlje - Grčka! Viza za Ruse je potreban Šengen, tako da u osnovi listu dokumenata je isti sa drugim zemljama, kao što su Italija, Španjolska ili Danska.

Video: Grčka. Kako dobiti vizu za Englesku. Viza u Englesku za ženu grčkog

  1. Običan pasoš. Važna karakteristika ovog malog knjiga je njeguje svoj datum isteka - nakon putovanja pasoš mora važiti najmanje tri mjeseca.
  2. Fotokopija starog pasoša ukinuta. Prisustvo šengenske vize dobiti ranije je veliki plus ako želite organizirati prijem u bilo kojoj zemlji.
  3. Upitnik-profila, koja pruža konzulat. potpis podnosioca se nalazi na četiri lokacije. Print moraju koji koriste dvuhstronney tisak na 2 odvojene listove papira.
  4. Fotografija u boji u duplikatu. Na poleđini svake kartice morate se prijaviti niz prethodnog zahtjeva odobrenje i posljednjem kolu turista. Fotografije moraju strogo u skladu sa zahtjevima: ne ovala i uglova na mat površini, a lice treba da pokrije oko 70-80 posto površine. Osoba mora biti otvoren i prirodno, to jest, bez retuširanja bora ili, na primjer, mladeži.
  5. Fotokopija svaku stranicu interne ruski pasoš.
  6. Potvrdu o zaposlenju na memorandumu organizacije. U zaglavlju dokumenta treba da sadrži sve brojeve kontakt i informacije za poduzeće. A sadržaj Pomoć morate navesti veličinu zarade, položaj, tačan datum izlaska, radno vrijeme i osigurava da je podnosilac nakon završetka odmora za čuvanje radnih mjesta.

Potrebno je obratiti pažnju na ispunjenje osnovnih zahtjeva konzulata, više nisu toliko. Grčka viza za Ruse do 5 godinaGotovo svatko može otići u zemlju kao što je Grčka! Viza za Ruse do 5 godina mogu obično biti otvorene u prisustvu prethodno dobili vize za više ulazaka u šengenski prostor.

Značajke za koje vize državljanima koji nisu navršila osamnaest

  • Osim glavnoj listi klinci dokumenti moraju dostaviti fotokopiju rodni list.
  • Overena saglasnost oba roditelja (u slučaju djeteta s izlazom stranac) ili jedan od roditelja (ako je dijete odlazi sa samo majka, ili obrnuto, s papom).

Naravno, djeca su u stanju da pruže dokaz o zaposlenosti.

Neobična viza na Svetoj Gori

Athos - jedan od tri prsta poluotoka Halkidiki. Na području Svete Gore je vrlo teško, jer ovdje se uskraćuje pristup običnih ljudi. Ovo je sveti dio zemlje kao što su Grčka. Viza za Ruse da se ovdje neće dozvoliti. Pristup na otok je dozvoljeno samo nastavnicima, profesorima, ili studenti koji su upisani na fakultetima teologije, filozofije i drugih nauka, kao što za period od ne više od četiri dana.

Video: Besplatna edukacija u Francuskoj.

Grčka viza za troškove Rusi

Troškovi željenog tolerancije

Dakle, pravac je - je primamljivim Grčka. Viza za Ruse (vrijednost svih vrsta viza zvanično otkrivene konzulat) je relativno jeftin. Njegova cijena varira u odnosu na euro i trenutno je oko 2 hiljade rubalja. Konzularnih centri mogu biti dodatnih troškova u iznosu od 1 i 1,5 tisuća rubalja. Međutim, treba imati na umu da kada se govori o specijalizirani mjesto - bilo da je to organizacija za vizu ili turistička agencija - njihovi menadžeri mogu naplatiti dodatne naknade za uslugu.

Video: Turističke autom kroz Evropu. Nizozemska.

Real putnik ne boli da posjeti zemlju kao što je Grčka. Viza za Ruse nisu nepremostiva prepreka. Ali, umjesto da svi turisti će imati novo iskustvo i nezaboravan doživljaj!

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo