Viza za Crnu Goru za Ruse: nijanse dizajna

Video: viza za Crnu Goru

Bilo koji put u inozemstvo - odmor ili sastanak rad, kupovinu nekretnina, ili drugog razloga - je povezana sa papirima. Postoji veliki broj zemalja, ulazak u koji za Ruse je povezan samo sa dizajnom pasoša. A ako je on bio na rukama? Želim da se opustim ... I tu počinje agonija izbora u zemlji, centar, hotel ...

Crna Gora: pregled

Crna Gora - mala zemlja na jadranskoj obali. Možete plivati ​​od svibnja do listopada. Lokacija odmarališta i prekrasnu prirodu - to je ono što najviše privlači turiste.

Smještaj u Crnoj Gori za Ruse

A odmor ovdje nude za svačiji ukus i budžet. Osim ljubiteljima uredan plažama, Crna Gora posjetite i ljubitelje ekstremnih sportova (rafting, planinarenje). Program izleta je vrlo bogat. U Crnoj Gori, mnogo zanimljivih mjesta koja stalno privlače turiste i lokalno stanovništvo.

Viznog režima

Kontaktirali zemlje evro stvorili su mnogo konfuzije. Crna Gora još uvijek nije na listi zemljama EU. Viza za Crnu Goru za Ruse, dok je u zemlji do 30 dana, neće izdati. Ulazak samo strane pasoš. Međutim, registracija je potrebna nakon prelaska granice. infoturisticheskie nalazila se u svakom gradu, koja se obavlja registracija turista. To mora biti učinjeno u roku od jednog dana nakon dolaska.

U slučaju boravka u zemlji za više od 30 dana viza je potrebna za Crnu Goru za Ruse. Postupak je jednostavan. Klirens odvija u konzulat Crne Gore u Rusiji. Adresa u Moskvi: Ul. Mosphilmovskaya, Izgradnja 46 (ured nalazi se na 3. katu stambene zgrade).

Kako dobiti vizu za Crnu Goru za Ruse?

Ako vaše putovanje periodu prelazi 30 dana, unaprijed treba primijeniti na konzulat i pružiti paket dokumenata.

dokumenata

A pasoš

opravdanost &GE-3 mjeseca nakon završetka putovanja + kopiju stranice sa podacima o vama (red)

Video: Pitanja viznog u Poljsku šengenske vize

upitnik

Da se završi na latinici

aplikacija

Besplatan, ali uvijek moraju navesti svrhu posjete, mjesto boravka od početka do kraja puta

Video: Svi suptilnosti i nijanse obradu kredita za kupovinu robe.

Pozivnica ili rezervaciju hotela, zakup

kopija

Da li je potrebna viza za Crnu Goru za građane drugih zemalja? Ukrajinci mogu ostati na svojoj teritoriji do 90 dana. inclusive bez viza. Građani Bjelorusije u zemlji u trajanju do 30 dana, viza neće izdati, ali zajedno sa pasošima mora dobiti turističkog vaučera ili biti u posjedu poziv od pojedinca.

Da li je potrebna viza za Crnu Goru

Posjet bez viza

Crna Gora bez viza je na raspolaganju da posjete građana Evropske unije, Sjedinjenih Američkih Država, države članice Šengenskog sporazuma. Za one koji se bave poslovanje u području, viza do 90 dana boravka nije potrebna. Ako je potrebno vrijeme da se poveća, onda je potrebno da se prijave u policijsku stanicu.

Viza za Crnu Goru za Ruse, koji je bio u braku sa državljaninom zemlje, koje se izdaju na konzulat pod uslovom da je dokument o osnivanju porodice. A put viza će duži od 90 dana. Također, krediti će se izdaje na duži period u slučaju obrazovanja u crnogorskim obrazovnim institucijama. Potrebno je samo da pružaju dokaz o upisu. Ako imate vlastitih nekretnina u mandata zemlji i rezidenciju će također duži od 90 dana. Takvo pravo, između ostalog, omogućava vam da dobije dozvolu za ulazak i EU (šengensku vizu). Crna Gora je u neposrednoj blizini mnogih zemalja koje pripadaju Evropskoj uniji. Na primjer, Italija je moguće postići za 2 h.

Crna Gora bez viza

Kako da izda šengenske vize na teritoriji Crne Gore?

Rusi mogu podnijeti zahtjev za šengenske vize u Crnoj Gori, ako:

  1. Ona ima dozvolu boravka.
  2. Imam rođake, formalna zaposlenost na teritoriji Crne Gore.

Iz dokumenata na prvom mjestu će trebati važeći pasoš (važi za više od 3 mjeseca nakon završetka putovanja). Uz preokret, što pokazuje vaše podatke, potrebno je da napravite kopije. Dalje, potrebno je da popune upitnik obrazac koji je objavljen na službenoj web stranici zemalja članica Šengenskog sporazuma. svojim zahtjevima završetka navedeni su na istom mjestu. Morat ćete imati i slike dobre kvalitete i ispravne veličine. Zahtijeva politike zdravstveno osiguranje od akreditovane društvo za iznos ne manje od € 30 000 mora potvrditi dovoljno novca na svoje račune. Evo nekih nijansi. Ako ih preračunavanje pretvara manje od 50 € po osobi na dan, najvjerojatnije nećete dobiti Šengena. Dokumenti na rezervacije s plaćanja ili plaćanje od ukupne cijene smještaja. Osim toga, može zahtijevati ovjerena dozvolu da putuje sa svojom decom (ako je jedan bračni drug ide, drugi ne). Ili dozvole oba roditelja na putu za dijete do 16 godina, zajedno sa turneje grupe.Šengen viza Crnoj Gori

Listu dokumenata je završena. zaposlenik ambasade čini vize za 1 tjedan, ali je paket radova može se podnijeti, a za 3 mjeseca. Također je moguće viza hitno. Trošak naknade vize će biti veći za 2 puta, ali dozvolu za ulazak dobiti brže.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo