Kakav je efekat faze Meseca u avgustu na naše živote

Moon jako utječe na naše živote. Baš kako će to uticati na ljudsko stanje i njegovo raspoloženje ovisi o fazi i znak zodijaka u kojoj se nalazi. Posebno njegov utjecaj osjetio male djece, ljudi sa finim uma i zrelo. Svaka faza šalje drugačiju energiju od Sunca obećanja. Ako znate Mjesečeve mijene u kolovozu, moguće je da se pripremi za njegov aktivni utjecaj i izbjeći razne propuste, kao i da se upoznaju sa dobrim vremenima u mjesecu.

kako pun mjesec To utiče na ljude

Možda čak i legende o vukodlacima su povezani sa kosmičkim uticaj na psihičko stanje osobe. Vjeruje se da je, kada je mjesec pun kriminalaca se aktiviraju.faze Mjeseca u avgustu

Zaista, mijenja kao što su:

  • poremećaji spavanja;
  • emocionalne ispade;
  • Uzrujan izgled i uzbuđenje;
  • Kod nekih ljudi, depresija;
  • splash kreativnosti

Video: Kakav je uticaj na naše živote lunarnog kalendara - sve bude dobro - Izdanje 74 - 06.11.2012

pojavljuju upravo kada je pun faza Meseca. U kolovozu, dolazi 29..

kojoj fazi Mjeseca u avgustuKod žena, pun mesec aktivira podsvijest i seksualne energije. Ali ponekad postoji slabost. Doktori kažu da je liječenje problema kao što su bol u srcu, bubrezima, gastrointestinalni trakt, kao i promjene vida.

Vjeruje se da je u ovom trenutku imaju dobar učinak različitih medicinskih maske za lice, ali može biti alergijsku reakciju. Promijeniti frizuru, ne isplati.

faze Mjeseca avgust septembarJe bez presedana rast u muškom energijom odvija u ovom periodu. Čovek može preurediti sve ono što nije dobio oko. Ali postoji i loša strana povećane aktivnosti. Na primjer, broj saobraćajnih nezgoda je značajno povećan. Budite oprezni da bude sa alkoholom, zbog efekta na tijelo je poboljšano vrijeme punog mjeseca.

Na Mjesecu pogađa djecu čak i prije rođenja. Prostor ne dozvoljava uticaj mrvice sna, čak i kada je još šutiranja u utrobi. Da novorođene bebe su dobro popunjena, možete koristiti za kupanje s aromatičnim biljem.

U ovom trenutku, imuni sistem radi dobro, proći brzo bilo kakve simptome bolesti. Ako je dijete rođeno u tom periodu, a zatim ga čeka naklonost sudbine za buduće živote.

Astrolozi ne preporučujemo punog mjeseca:

  • da kupovine automobila;
  • početi da popravke u stanu;
  • uzimati kredite ili posuditi novac od prijatelja;
  • operacija i posjet stomatologu je bolje da se presele u neki drugi put.

New Moon i njen uticaj na ljudski

U avgustu, novi mjesec javlja 14 brojeva. U davna vremena vjerovao aktivnosti koje čovjek dolazi zajedno sa novim mjesec. Bilo je to u vrijeme nove faze Meseca, u kolovozu, možete početi da pogodite u ljubavi, kao i tokom novu fazu mjesec, moguće je da se očisti tijelo i riješi loših navika.

Video: Mjesečeve mijene. Kako nam mesec utiče?

Ostatak ovog nepovoljnog vremena, kada osoba postaje neorganizovano i rastrojen, umoran i bolestan. Često postoje problemi, na primjer, sa srcem u muškaraca.

Prva četvrt

Najpovoljniji je period boravka of the Moon. on počinje 16. avgusta i više od 28. To je vrijeme većina vrtlari čekaju. To je važno imati vremena za sadnju svoje usjeve, da rade sa zemljom i učiniti sve svoj posao u ovim danima.

Tokom faze rasta Mjeseca u avgustu je moguće postići uspjeh u svim vašim nastojanjima, pa čak i složenih projekata. To je sigurno pitati vlasti poboljšati i zaključiti unosan bavi novim partnerima.

Čak iu ovom periodu, preporuka je da se smanji kosu. Oni će biti zdravije i brže rastu nazad.

slabi moon

Opada faze Mjeseca u avgust-septembar - je u prva dva tjedna u mjesecu. U ovom trenutku, to je bolje da se ne pokrene bilo novih slučajeva i projekata. Nije potrebno da se smanji kosu, jer će dugo rasti. To je posebno važno da se suzdrže od igara na sreću i nagradnih igara. Najvjerojatnije bogatstvo tokom zadnjih mjesec neće ispuniti.

Ali, to je na zadnjim mjesec donosi najveći efekat ishrane. Apstinirati od hrane će biti mnogo lakše. Najoptimalniji vremena za to će odmoriti i napraviti planove za budućnost put. Jer vrlo brzo će doći povoljan period.

mjesec

Kako bi se znalo kojoj fazi Mjeseca avgusta je važeća za određeni period, postoji lunarnom kalendaru. Iz njega možete naučiti i povoljne dana u mjesecu, na primjer, u kolovozu, to je 1, 6 i 11 brojeva.Lunarni kalendar za August Moon faze

Ona se razlikuje od konvencionalnih u tom mjesecu - 29-30 dana. Prvi dan mlađaka za pokretanje izvještaja prije Moonrise. Lunarni dan - nije konstantan i mogu se razlikovati. Razlog je u tome što lunarni dan sunce, a samim tim i rast će doći neki drugi put.

Lunarni kalendar za avgust, Mjesečeve mijene

datumlunarni danU znak ZodijakaMoon Phase
118

opadanje
219

opadanje
320

opadanje
421

opadanje
522

opadanje
622

opadanje
723

posljednje četiri
824

opadanje
925

opadanje
1026

opadanje
1127

Video: Šta je faza uticaj Mjeseca na ljudski organizam? Lunar kalendar za 2015. godinu

opadanje
1228

opadanje
1329 opadanje
1430/1 mlad mjesec
152

rastući
163

rastući
174

rastući
185

rastući
196

rastući
207

rastući
218

rastući
229

prvom kvartalu
2310

rastući
2411

rastući
2512

rastući
2613

rastući
2714

rastući
2815

rastući
2916

pun mjesec
3017

opadanje
3118

opadanje

Ovaj kalendar odražava informacije o danima mladog Meseca, pun mesec i četvrtine Mjeseca, i da su dani najveće interakcija između dva tijela.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo