Kada možete smanjiti kosu u februaru? Povoljan dana u februaru za frizuru

U skladu s lunarnom kalendaru, šišanje i frizuru promjena na određene dane u mjesecu ne utječe samo na stanje kose, rast i intenzitet boje, ali može imati nekog efekta na celu našu sudbinu. Ako ste nikada nisu naišli na određene energije Meseca, savjetujemo vam da pažljivo pročitate ovaj članak.

kada je moguće smanjiti kosu u februaru

Uticaj Meseca na ljude

Odavno je poznato da Mjesec ima veliki utjecaj na mnoge elemente zemlje. Na primjer, pod uticajem mogućnost promene elektromagnetnog polja, plima i protok je vrlo osjetljiv na neke od svojih faza, utjecaj je podvrgnut čak Zemljine kore. U takvim dovoljno jak utjecaj ljudskog tijela, takođe, ne može izbjeći određene lunarnog utjecaja energije.

Ljudsko tijelo je gotovo 80% vode i, naravno, izložen dovoljno jak gravitacijski efekti, a to se odražava na fizičko i emocionalno blagostanje tijekom pojedinih faza Mjeseca. Po pravilu, posebno visoko Moon pogađa žene, jer je i sama ima pretežno žensku energiju, muški seks nije toliko ovisna o Zemljinoj satelita. Da bi se utvrdilo točno kako i kada lunarni efekt na vas najjači, trebalo bi da redovno provjerite svoje osjećaje na lunarnom kalendaru, onda možete razumjeti kako aktivno jedne ili druge faze utječe na vaše raspoloženje i zdravlje.

povoljan dana za rezanje kose u februaru

Moon faze i njihove aktivnosti

Moon ima nekoliko aktivnih faza: raste, puna i opada. Tokom raste faze, osoba obično osjeća porast snage spremne za borbu protiv bilo kakvih problema, uglavnom prilično optimističan i odlučan, blagostanje u tom periodu je također dobra, a raspoloženje optimističan. Faza Full Moon je logičan zaključak raste moon, odnosno, i pozitivne emocije u ovom periodu dostići svoj vrhunac fazi. Nakon završetka, razdoblje pada, i osoba je izložena neke negativne osjećaje. tokom slabljenje Moon mnogi smatraju neki apatija, pad vitalne energije, slabost može pogoršati neke anksioznost i depresivni poremećaj. Prema ovom kalendaru, ovaj period se ne preporučuje da se sve važne poslovne, uspostavljanje novih kontakata i za početak bilo koje vrste preduzeća.

Sa tako značajan utjecaj Mjeseca na ljudski organizam, naravno, i tako važnim dostignuća mijenja frizure, bojenje kose, pa čak i beznačajan šišanje, može imati različite posljedice. Odredite kada se može smanjiti kosu u veljači, pomoći lunarnom kalendaru. Možda ova jednostavna akcija će pomoći da se izbjegne neke od muke i problema u budućnosti.

Kada šišanja u februaru

Za njegu kose prema horoskopskim znakovima

Za putovanje u frizera treba birati prema lunarnom kalendaru dana pokrenuti zemaljski znakova zodijaka. Najsavršeniji znak za bilo koju vrstu postupaka vezanih za kosu, koji se smatra nevina. Takođe, veoma povoljan su dani vođenja Bik ili Jarac.

Video: lunarnom kalendaru frizura februara 2016. godine. povoljan dana

Ali, u dane kada treba izbjegavati Mjesec upravlja takvih znakova kao Ovan ili Bik, od bilo koje vrste manipulacije kose. Pored destruktivne snage na samu kosu, to može imati negativan učinak na imunološki sistem i privlače razne bolesti.

Ostatak znakova zodijaka su prilično neutralni u postupku kosu kože i značajnije promjene će donijeti.

Lunarnom kalendaru šišanje u februaru

Lunarnom kalendaru šišanje u februaru

Pored znakova zodijaka, od velikog značaja za povoljan put kod frizera ima Moon Phase u određene sate. Stoga, prije odlaska kod frizera, treba razmotriti u odnosu na dan planinarenje na lunarnom kalendaru i odrediti koji su najpovoljniji dani za rezanje kose u veljači.

Prve dekade mjeseca

1. februar. Šišanje i bojenje kose su moguće samo u večernjim satima, u tom slučaju oni će donijeti sreću i biti u mogućnosti da se poboljša svoj izgled. Ujutro i popodne razne manipulacije Preporučuje.

2. februar. Kao što je prikazano od strane lunarni rezanje kalendara za kosu i bojanje u veljači, ovaj dan je najpovoljniji u mjesecu. Osim ljepotu i zdravlje kose u tih dana, promjene će također pomoći da se poboljša svoj blagostanje.

3. februar. Ujutro i popodne - dobro vrijeme za promjenu. Ali, u večernjim satima, nakon što je oko 18 sati, a odlazak u frizera može dovesti u nevolju.

Video: lunarnom kalendaru frizura i lica na Februar 2016

4. Februar. Ne manipulacija neželjenih dlaka tih dana.

Februar 5. To je također nije dobar dan kada se može smanjiti kosu u februaru.

6. februar. Kože tretmani za kosu u dan može donijeti probleme u vaše poslovanje i stvoriti dodatne prepreke. Od odlaska kod frizera treba baciti.

7. Februar. Nepovoljni dan. Bojanje i šišanje obećanje gubitak zdrave kose.

8. februar. Kao što je prikazano od strane lunarnom kalendaru frizura i boja kose za februar, dan je vrlo povoljna. Mijenja frizure će biti u mogućnosti za poboljšanje ukupnog stanja kose i donijeti neke pozitivne promjene u svom životu.

9. februar. Svaka promjena frizure ovih dana imati negativan uticaj na emotivnu stranu te osobe. Tu su: raspoloženja, letargija, pa čak i depresije.

Video: lunarnom kalendaru frizura februara 2016. godine.

10. februar. Ambiguous dan. Bojenja i šišanja su sreću u poslu i pružiti mir, ali može biti vrlo negativno utjecati na poslovima ljubavi.

Lunarnom kalendaru frizura i boja kose za February

Video: Akcija dana za rezanje kose. šišanje kalendar za kosu.

drugoj dekadi

11. februar. Manipulacija kosa će promovirati dobru sreću i bogatstvo, ali i pomoći u rješavanju finansijskih problema. Veoma pozitivan dan, kada se može smanjiti kosu u februaru.

12. Februar. Pješačenje kod frizera ovih dana je nepoželjno.

13. Februar. Disfunkcionalne za bojenje i šišanje dan, pogoršati zdravlje kose, može doprinijeti nastanku problema u vašem životu.

14. Februar. Kalendar za February njegu frizure kosa ne preporučiti ovaj dan. Različiti postupci za kosu u noći su nekih problema u vezi sa bolesti oka.

15. februar. Dobar dan da posjetite frizera. Promjenu frizure u lunarni dan poboljšava raspoloženje, privući sreću i dodajte radost.

16. februar. Takođe, veoma sretan dan promijeniti sliku i promijenite sa kosom. To je najbolje za zdravlje samih kovrče, oni će postati sjajna, bujna i poslušan. Također je procedura kože pomoći će ojačati svoj položaj u društvu, te će vam dati više povjerenja.

17 februar. Dan, što nije baš dobro kao odgovor na pitanje da li je, Kada šišanja u februaru. Problemi se mogu odnositi prvenstveno plače sebe - da će izgubiti svoju vitalnost.

18. februar. Najgori dan za procedure vezane za kosu, može donijeti nesreću.

19. februar. Ovih dana su prilično nepoželjno šišanje i bojenje kose. Kalendar kaže da bilo kakve promjene u ovom trenutku narušavaju zdravlje, smanjiti životni vijek i privući sukoba.

20. Februar. kozmetički tretmani za kosu u ovom danu može naškoditi zdravlju cijelog organizma. Planinarenje se ne preporučuje kod frizera.

Kalendar za February frizure za njegu kose

Trećoj dekadi februara

21. Februar. Promjene na kosu u lunarnog dana može doprinijeti oslabljenog imuniteta, poboljšanje psiho-emocionalnih problema kao što su anksioznost i strah.

22. februar. Za povećanje u berberski najuspješniji će biti u drugoj polovini dana. Orezivanje u ovom trenutku kako biste dodali svoj samopouzdanje i pozitivan.

23. februar. Nije najbolji dan za odgovor na pitanje kada da smanji kosu u februaru. Košenje može negativno uticati na čulo mirisa i sluha.

24. februar. Nepovoljni vremenski da ide kod frizera. Kože tretmani kose obećavaju sukoba sa najmilijima u lunarnog dana.

25 februar. Veoma pozitivan dan - jedan od onih gdje možete smanjiti kosu u februaru. Posebno za kampanju ima frizer svoju drugu polovinu.

26. februar. Ne preporučujemo obavljanja bilo kakvih poslova sa kosom u podacima lunarnog dana, obećava pojavu raznih vrsta problema.

27. Februar. Kao što je prikazano od strane lunarnom kalendaru u februaru, šišanja, svaki postupak koji dan ispunjen njima značajna oštećenja. Od odlaska kod frizera treba izbjegavati.

28 februar. Dobar put, osim bilo kakve manipulacije kosa na današnji dan, pogotovo u drugom poluvremenu značajno mogu razviti svoju intuiciju i poboljšati stanje kose u cjelini.

Kalendar frizure i kose bojanje za February

Opšte preporuke

Naša kosa je važan nosilac informacija, pa budite sigurni prije odlaska kod frizera, treba pogledati, bilo povoljan dan za rezanje kose u februaru.

Nemojte zaboraviti da je ovaj članak samo pokazuje efekat lunarnom kalendaru na promjene koje se odnose na kosu. Ali sve u životu ima balans i nepovoljan dan za šišanje sigurno će biti od koristi za nešto drugo. Da u potpunosti razumiju važnost i utjecaj Mjeseca u našim životima treba pažljivo razmotriti opće preporuke lunarnom kalendaru, u vezi sa skoro svim svojim sferama.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo