Lijepe i elegantne svadbena torta sa cupcakes

Dugo vremena je postojala tradicija da se pripreme za vjenčanje prekrasan složen kolača. Ali postepeno da izađe iz mladenci želje da probaju nešto novo. Cupcakes na specijalitet su pravi rođendansku tortu. Ako je takav niz peciva se poslužuju na stolu, niti jedan gost neće ostati ravnodušan.

Originalni kolač

Cupcakes - tortu veličine kave ili čaja kup. Koristi se kao mali desert ukrašen kremom poslastice Danas je u modi. Dokazi o ovim koricama i recepte iz časopisa na kuhanje. Najzanimljivijih opcija je stvorena uz pomoć svoje svadbene torte s cupcakes.

Ideja je da je nekoliko desetina različitih kolača staviti u 3-7 slojeva. Koristeći poseban jelo stvara sličnost sa poznatim sve svadbene torte. Dok koristite kolača također možete stvoriti prekrasne poslastice:

  1. Na štapiće.
  2. Formu nevjesta haljine.
  3. Kao što je cvijeće u drugim oličenje.

prednosti cupcakes

Mlađi gosti su obično drago kolač više od drugih prisutnih. Djeca ponekad bih da kada rez krem torta rozeta ili bobica mastike ide nekom drugom. A ako je sto je svadbena torta sa cupcakes, kao što misli jednostavno ne javljaju.

Svadbena torta sa cupcakes

Značajna prednost je jedinstvenost desert peciva. Konditorskih ponuda cupcakes napravila ogroman broj recepata. Osim toga, moguće je doći do bezbroj načina njihovog ukras. To može biti peciva kreme, paste, glazura, orasi, pekmez i druge komponente.

Gosti uživaju ako se jelo kušati različite cupcakes uređen. To govori o gostoprimstvo organizatora proslave i želju da ugodi svima svojim prisustvom. To jest, oduzeti kolača prema vlastitim preferencijama ukus.

Izgled tih delicija elegancije ne zaostaje za tortu. Uz kolače, raspoređenih u nivoima na pladnju, možete stvoriti vrlo lijepa svadbene torte. Također ne zaboravite da je cupcakes eliminirati potrebu da smanji desert, nadajući se u vidu broj pozvanih gostiju.

Video: cupcakes na vjenčanju

Kako je mini-torte

Peciva stalno poboljšanje, obogaćen recepata i kreacije majstora. Ovaj zabavan i sladak novost u našoj zemlji, kao cupcakes, osvojio srca pluralitet slatkog ljubavnika. Kako onda, tako se dogodilo da je par napuštaju tradicionalne slojevite kolač, branje uredan kolača?

Video: Vjenčanje muffins, cupcakes, pogačice. Koja je razlika?

Ove nekonvencionalno stilu deserti su cijenjena u XVIII stoljeću u Americi. Popularna širom svijeta počeli su da koriste po čuvenom TV serije "Seks i grad". Glavna junakinja filma da uživaju u kreacije konditorske Magnolia Bakery. Martha Stewart - popularni američki domaćica koji je objavio knjigu o kolačima. A imamo i minijaturni kolači su popularni samo nekoliko godina, i uglavnom među razvijenim mladih.

Svadbena torta sa cupcakes cijenu

rezanje torte tradiciju mladenaca

Big svadbena torta sa cupcakes, koji se sastoji od nekoliko sitnih kolača - to je, naravno, lijepa. Ali mladi par često žele da ide u korak sa vremenom i istovremeno pratiti tradicije. Običaj rezanje torte ima više od 5000 godina. Ako kao desert služio cupcakes, a zatim izgubio potrebu da dijele slatkiše na jednake dijelove. Naročito minijaturne proizvode sa kremom izgledaju mnogo više spektakularno i precizniji od komada torte.

Svadbena torta sa cupcakes se priprema tako da je kolač bio veći na vrhu postolju od svih ostalih. Na njemu ima prekrasan svadbeni figurice. Gornji sloj je dizajniran za mladi par, i to je pogodan za rezanje. Ili nudi konditorskih uređen skup: nekoliko cupcakes u istom stilu. Oni su jednostavno podijeliti na jednake veličine komada.

Koliko ovo zadovoljstvo

troškovi torta zavise od karakteristika:

  1. Broj cupcakes.
  2. Složenosti dizajna.
  3. Obim posla.
  4. Broj malih dijelova.
  5. Hitnost naloga.

prekrasne svadbene torte

Video: Cakes cupcakes za vjenčanje: lijep i praktičan!

Pozivajući se na izabrane konditorskih, da ove karakteristike i broj gostiju možete izračunati koliko to košta svadbena torta sa cupcakes. Cijena od najviše jednostavan kolač u prosjeku oko jedan dolar.

Koristeći kreativan pristup, možete napraviti vjenčanje desert originalnost. Upečatljiv stol ukras se uvijek divio uzvici gostiju. Da biste prikazali eleganciju, okus i iskaže svoju modernost, vrlo uspješno kao svadbena torta desert koristiti ideju cupcakes.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo