Smiješno tost na vjenčanje prijateljima

Kako doći do dobrog zdravicu za vjenčanje prijatelj? Čini se da se ništa ne može biti jednostavnije: sela cherkanul nekoliko redova i to je to. Međutim, ako mislite o tome, sve je mnogo kompliciranije. Zato što želite da nije samo vatru gasi nekoliko banalnih rečenica za stolom, i učiniti sve što je moguće, tako da mladi sretan čestitke.

Dakle, da li znate šta treba da bude zabavno tost na vjenčanju od prijatelja? Kraće ili duže, oni moraju biti? Kako da se šali, tako da se ne vrijeđa mlade? Koristite rime ili napisati nekoliko jednostavnih rečenica u prozi? Kao što možete vidjeti, mnogo kontroverznih trenutaka, ali nemoj biti tužan, jer bi se pronašli pravo rješenje je vrlo jednostavan, ako znate nekoliko trikova.

tost na vjenčanje prijateljima

Battlefield - vjenčanje stol

Nakon što je matičar iza skretanja ogroman banket. Naravno, broj gostiju mogu biti različiti, ali to ne mijenja činjenicu da je razgovor sa prijateljima da nazdravim vjenčanje će biti u očima javnosti. To, naravno, ne performanse na sceni, ali određeni postotak uzbuđenje će biti prisutan na svakoj.

A ako za neke nije prepreka, onda drugo od uzbuđenja može poremetiti sve misli u glavi. A onda, kao u glupi film, umjesto čestitke će zvučati glupo fraze i stalno oklijevanja. Kako se izbjeći ovo?

U stvari, sve je vrlo jednostavan - potrebno je da je unaprijed pripremiti. Uostalom, ako je dobro da nauče riječi, rizik onoga što se dešava sramote, će se smanjiti na minimum. Osim toga, imaju dovoljno vremena, moguće je pisati vrlo smiješno zdravica na svadbu prijateljima. Pogotovo ako znate nekoliko trikova.

Video: Najbolji tost na vjenčanju 5131

Nazdravimo vjenčanje svog najboljeg prijatelja

Priprema za pisanje zdravicu

Dakle, sutra, na dan braka, što znači da danas imamo da odloži dio poslova na način i imao dobar pozdrav. Odakle da počnem kreativni proces?

  1. Za početak da odluči o stilu tost. U principu, postoje dvije velike površine mogu se identifikovati: poezije i proze. Prvi je za one koji su dobri prijatelji sa rime, drugi - sve ostalo.
  2. Sljedeća trebate odlučiti koliko ozbiljno treba da bude. Opet, sve zavisi od ljudske sposobnosti da se šali: ako je dobar u tome, niko mu zabranjuje da koristi humor. Ali ako svi navikli na činjenicu da je njihov prijatelj - ozbiljan čovjek, sličan trik može biti pogrešno protumačene.
  3. Na kraju moramo shvatiti veličinu tosta. Ovdje moramo biti vođeni samo jedno pravilo: riječi moraju biti točno onoliko dugo koliko možete sjetiti. Iako je moguće da pročitate list pozdrave, ipak naučila da se setim string će izazvati mnogo ugodan efekt.

Ako je sve ovo jasno, onda ćemo preći na više očiglednih primjera kako da nazdraviti na vjenčanju prijatelja.

Video: Čestitam od prijatelja za vjenčanje u 2013. godini, Full HD 1080p 8501

zdravica na svadbi prijatelja u svojim riječima

koristeći rime

Ova opcija je dobra za one koji od djetinjstva volio da piše poeziju. Iako danas mnogi misle da ove kreacije se mogu naći na internetu, to je napomenuti da takva taktika može biti varljiva. Prvo, to je neiskreno, i drugo, uvijek postoji vjerojatnost da ovaj tost izabrao nekog drugog ili mlađi je već ranije čuo.

Ovdje je primjer onoga što je cool zdravica na vjenčanje prijatelji mogu doći do koristeći rimu:

Na današnji dan - prekrasan, svijetao - želim da želite

Mnogo novca i zdravlje dovoljno da hoda,

Kada se smiri, početi uskoro u kući

Fly vas bijele rode sa bebom-heroj.

Ali ozbiljno: samo sreća, jer je uglavnom sve.

Ćemo biti sretni - sve ostalo je baš dobro!

Kako napisati zdravicu u prozi?

Ne očajavajte, jer imate problem sa rimu. To je uvijek moguće napisati smiješno zdravica na svadbi prijatelja u svojim riječima dok koristite samo proze. Glavna stvar - imati na umu neke od karakteristika ovog žanra.

zdravica kod prijatelja vjenčanje zabava

Prvo, budite sigurni da koristite metafora. Ovo će pomoći da ukrasite svoj prekrasan govor skretanja i riječi. Ali samo znam mjeru, jer višak od ovih tehnika može napraviti tekst previše pompezni i hladno.

Drugo, čak i ako želite da pišete zdravicu na vjenčanju prijatelja u svojim riječima, to ne znači da ne možete zaviriti u dostupnim primjerima. Glavna stvar - nemojte kopirati tuđe rad, ali ga koristim samo kao model.

Treće, ne zaboravite spomenuti u svojoj čestitki kao mladoženja i mlada. Na kraju krajeva, to je njihova zajednička odmor, što znači da riječi treba uputiti na oboje.

Četvrto, ako želite da vaš tost je bilo smiješno, biti kreativni.

Evo kako nacrtati zdravicu na vjenčanju prijatelja:

  • Draga moja, želim vam isto - svijetle boje života. Uostalom, čovjek nije večna, i iskreno želim da sjedi na klupi u starosti, imate osmijehom na licu rekao: "Naš život je bilo divno."
  • Slatka mlada i mladoženja, neka ovaj dan obistiniti sve što smo htjeli vi. Neka sve svoje snove sada nekako dolaze u život. Na kraju krajeva, vi to zaslužujete. Kiss!

Nazdravimo vjenčanje svog najboljeg prijatelja

U posebnoj kategoriji treba da sadrži čestitke upućene njegovih najbližih prijatelja. Na kraju krajeva, oni su dio porodice, uprkos činjenici da se ne ujedine veze krvi. I tako na sastav takvih zahtjeva treba pristupiti s velikim entuzijazmom.

Video: Shala kazaksha Kazahstanski tost

zdravica na vjenčanje prijatelja kratkih

Ono što bi trebalo da bude zdravica na vjenčanju svog najboljeg prijatelja? Prije svega, potrebno je dobro da i mislim da je sve kvalitete koje vas oduševljeni. Čestitam, zapečaćene u takvom istinski divljenje, da ga kretati do srži.

Možete također koristiti neke od uspomena iz prošlosti. Na primjer: "Kada Andrew sreo samo Anna, on je došao do mene i rekao: "Našao sam moja princeza". Čak i tada sam shvatio da će naša mala porodica biti najmanje neženja. Ali ne žalim se, jer vidim da je to u sigurnom i nježan ruke. I tako neka vaša priča nikada ne završava, i, naravno, gorka!"

Za one koji su u suprotnosti sa humorom

Najteže - je da komponuje smiješno tost na vjenčanju druge. Smiješno fraze i šale sa Interneta neće pomoći ovdje, i glup humor pokvariti samo sve. Stoga, birajući da otkriju ovaj žanr, trebalo bi biti dobro pripremljen, ali inače ćete morati da pocrveni na svadbi.

Dakle, vjenčanje tost bi trebao biti lagan, pa čak i više, tako da ne bi trebalo da boli osjećanja mladih. Ali zašto koristiti dašak humora, bez svih vrsta vulgarnosti i ismijavanja. Kao primjer, mali tost, u stanju pokazati osnovna ideja tih radova.

"Želim da pijem za to nakon gozbe, noć, napali naše mlade strast i želju. Iako vjerujem da naši prijatelji jaka, mala, ipak se nadam da je bitka da će izgubiti. Jer onda strast i želju će prevladati u svom životu do samog kraja, a ono što bi moglo biti važno za brak?"

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo