Prekrasna čestitke na vjenčanju roditelja

Video: Najbolji čestitku za vjenčanje roditelja

Vjenčanje - poseban događaj za mlade, njihove roditelje, svjedoci i gostiju. To nije potrebno za trijumf bio je bujna, sa stotinama gostiju je u otmjen restoran. Glavni junaci vjenčanja, naravno, smatrali su sebe par, ali za svoje roditelje, ovaj događaj je izuzetno važno, jer djeca idu u odraslom dobu. Za život pamte emocije, Čestitam na vjenčanje od roditelja i prijatelja, ustreptala trenutku registracije.

Čestitamo roditeljima na svadbi njegova kći i sin počinje od kuće. Po tradiciji, roditelji daju ikonu i blagoslovi njihovu djecu. Roditelj čestitke kuća - najviše bojažljivi na medeni mjesec. Obično čuo iskrene riječi i želje, od kojih suze. Roditelji šalju svoju djecu u novi život, to nije lako, tako da je najbolje da razmišljam o načinima izražavanja.

Ceremonija je na ceremoniji vjenčanja - jedan od najvažnijih događaja. Mladi posebno zabrinut u ovom trenutku, jer im je potrebno dati sudbonosnu pristanak na uspostavljanje nove porodice. Posebno zabrinut na svečanosti zvučalo čestitke na vjenčanju svojih roditelja. Vjenčanje čestitke od roditelja mlada i mladoženja - poseban dio svečanosti, na što je bolje pripremiti unaprijed, čak i misao u glavi meša sa emocijama. Ponekad, pored državne registracije, mladi par je odlučio da se uda. Vjenčanje - sakramenta braka, priznanje istinsku ljubav i povjerenje. Čestitam na vjenčanje bi trebalo da bude skroman, iskren i svijetle. Roditelji mogu dati svoju djecu vjenčani prsten kao simbol njihove ljubavi, rekavši: "Ovo prstenje - simbol vaše ljubavi. Držati ih kao osjećaje, cijeniti svaki dan proveli zajedno, zaštititi svoju obitelj i molite za nju dobrobit. "

Video: Nevjerovatno dirljiv čestitku za vjenčanje svojih roditelja 8541

Nakon službenog registracija dolazi gozbu. Ispred restorana se često čuje čestitke od roditelja na vjenčanje sa veknu i čašicu votke. Bolje početi sa riječima, draga deco, slatka djeca. Na primjer: "Draga djeco, danas je svoj najvažniji dan u životu. Neka ovaj praznik hljeb postaje simbol svoj prosperitet i bogatstvo, ali gorak će samo popio čašu sada. "

Zatim dolazi proces donacije. Prvi koji idu i rođacima na venčanje čestitke od roditelja, kažu da je riječ i napraviti prvu tranšu u novom porodičnom budžetu. Primjer čestitke: "Danas ste uzeli prvi korak u novi život. Neka će biti manje prepreke i više razloga za radost "," Neka cijeli svoj život će biti kao svijetle i vesela kao što je to danas, vaša kuća je ispunjena s djecom smeh i vatreni osjećaje srca. "

Video: Čestitamo roditeljima na svadbi Ivana i Ksenia 9411

Banquet - najzabavniji dio vjenčanja. Čestitamo roditeljima na obrok - važan dio prve bračne noći. Facilitator treba dati prvu riječ u njima. Prvo, čestitam roditelji mladoženje, a onda roditelji mladu. To može biti poezija ili jednostavno želi i instrukcije, jer roditelji imaju dugu obiteljsku iskustvo. Na primjer, nova porodica mogla bih za sljedeće: "Lovely par! Mi vam dati svoj blagoslov za dug i sretan bračni život. Volim i cijeniti jedni druge, držite osjećaje i uvijek zapamtiti ovaj važan dan. "

nakon želje roditelja pića i poljubi, pokazujući time kako da se volimo. Mladu treba dati poklon otac-in-zakon, oni su u odgovoru na predstave svoje novo-žena zlatnih ukrasa. Čestitam, roditelji mogu sami pišu, ili da se napravi komada ili na internetu. U svakom slučaju, to je ključni dio večeri, na što je bolje unaprijed pripremiti.

Video: Vjenčanje tost amazing roditelji!

Cijeli dan vjenčanja za mladi par će se oglasiti čestitke. Uvek ima onih koji kažu nije iskren, a oni čije riječi će zagrijati na medenom mesecu u godinama koje dolaze. Svi godišnjicu braka ćete sjetiti sretan dan kad su nam rekli glavne riječi i nosi prsten na domalog prsta. Zapamtite, važna stvar na svadbi nije vjenčanicu, skupi restoran, cool povorka, pa čak i čestitke, glavna stvar - to je ljubav. Vole jedni druge i stvoriti porodicu.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo