Kakav vjenčanje iz snova i vidjeti sebe u snu u vjenčanici

"Ah, ovo vjenčanja, vjenčanja, vjenčanje On je pjevao i plesao. " Ovo je divan i radostan događaj u životu mlade parove i atribute ponekad sanjam sanjamo. Neki vide vjenčanje, neki od mladenka i mladoženja, a neki ne mogu sebe vidjeti u snu u vjenčanici, pokušavajući na njegov ili nositi. Mnogi san knjige tumače brak kao nešto pozitivno. Na primjer, san knjiga dvadesetog stoljeća, koji je vidio vjenčanje u snu, Obećava značajne i važne promjene na bolje. Biti u vjenčanici u snu ili na pametan odijelo, tj vrlo sretan da bude mlada ili mladoženja - za veliki uspjeh. Ako hoda do malo zabave vjenčanje, onda uskoro možete očekivati ​​nove poznanike koji bi mogao biti koban za vas. Porodica san knjiga obećava izlaz iz ljepljive situacije i san tumačenje predviditsy - prijatno poznanstvo. Gypsy san knjiga obećava da će sticanje novih prijatelja. Vlastiti vjenčanje sanja da velike i čiste ljubavi. Ljubav Horoscopes, ako sanjam tuđe vjenčanje, obećava dobre vijesti, i ako je vjenčanje - ono što je ugodno iznenađenje (poklon iznenađenja, suvenir). O tome svjedoče intimni san knjigu.

Vidiš sebe u snu u vjenčanici Dream Miller, posebno ako je haljinu nosila sa velikim zadovoljstvom - da primi nasljedstvo. pogledajte samo svadbeni buket, onda ćete uskoro biti pobjednik teško ili neizvjesna situacija. na Freud knjiga san, žena da vidi sebe u vjenčanici i da je mlada svoje voljene - za brzo promjene u ličnim odnosima, možda čak i za pomirenje nakon duge svađe.

Međutim, nisu svi za umirenje tako pozitivno protumačiti ovaj događaj. Wise san tumačenje Zhou Gouna nagoveštava nesreću, koji je vidio u snu ceremonije vjenčanja. O tome svjedoče istočne ženske knjiga san. Osim tog, taj san knjiga upozorava žene koje sebe vide u snu u vjenčanje bijela haljina boje i veo - bolesti. Jedino upozorenje da ako se i dalje vide kao mlada, ali haljinu bilo koje boje (osim bijele), moguće je da se dobije veliki nasljeđivanja. Ako vidite ulogu mladoženje poznajete čovjeka, to znači rastanak sa voljenom osobom. Oboljeli čovjek vjenčanje obećava komplikacija bolesti. Poljski san knjiga obećava nesloga, razdor, muči ga kome sanjala vjenčanje. Možda najdepresivnijih tumačenje snova o tumačenju vjenčanje iz snova daje Cvetkova - tuga ili smrt "mladoženja" ili bolest za nekoga ko je imao san. I vedskoj san knjiga Sri Swami Sivananda, koji predviđa prisustvuje sahrani.

Video: vjenčanice, vjenčanje fotografija haljina, vjenčanice 2014 vjenčanice, kupuju vjenčanja

Moderna interpretacija snova dešifruje fine nijanse u "vjenčanje" snova. Da se udam u tajnosti - u nepotrebne tračevi vezanih za njegovu osobu. Ako žena se udaje bez odobrenja roditelja, u stvarnosti ne može računati na podršku rodbine i bliskih prijatelja. Ako sanjati svoju voljenu je u braku sa drugom ženom, to je nerazumno ljubomore. Pogledajte na svom licu vjenčanje u žalosti ruho - u propali brak. Ako osoba u žalosti pojavio u vjenčanje tuđe, propali brak čeka nekog svog rođaka ili prijatelja. Da se uda za starca - na bolest. Vlastiti vjenčanje iz snova na neprijatne vijesti iz daleka, međutim, ako se gosti na vjenčanju u snu je i dalje smiješno, vijest može biti prilično dobro.

U davna vremena se vjerovalo da će, ako se devojka vidi u snu u vjenčanici, ona je bolesna ili čeka tuge. Ali je nedavno u tim snovima, mnogi pokušavaju da vidimo još više pozitivno. Stoga, ako ste sanjali vjenčanje, gdje ste samo su prisutni, ili su imali priliku da sebe vidi u snu u vjenčanici, možete odabrati san knjige, koja je veliki broj, i odgonetnuti san.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo