Prekrasne čestitke za vjenčanje

Tvoji prijatelji su odvažio na takav ozbiljan korak kao porodica. Voleo bih da ih podrže u ovom važnom pitanju, a kažu da nisu samo lijepe riječi, ali najljepše želje i čestitke. Na svadbi, po pravilu, pozvao je značajan broj prijatelja i porodice, tako da je važno ne samo iskreno prenesem najbolje želje, ali i da bude koncizan. Možda ste i sami su u više navrata svjedoci pričljivi posjetitelja, nakon čašu šampanjca, sat počinje recitirati svoje prekrasne čestitke povodom vjenčanja. To ne samo da je nedavno napravio gume mladenci, ali i svih onih koji su prisutni (iako su svi pate). Pokušajte da ne odlaže svoj čestitke govor Neka bude kratko i jačinu zvuka.

Čestitam proza

Video: Čestitam na vjenčanje prekrasne

Koncizan i originalni mogu čestitam mlada i mladoženja, sjećanje nešto smiješno u vezi s njima, zabavan i nezaboravan događaj. Posebno zabavan ako je na neki način povezani sa mladencima. Ovo ne samo da će zabavljati druge, ali i da bi privukli pažnju na osobu. lijep želje za vjenčanje možete pisati na razglednici, koje možete pokupiti u bilo kojoj prodavnici ili uradi sam u formi kolaža. Često, sve čestitke nemoguće zapamtiti, jer mnogo njih, i neobičan karticu koju će biti doniran u svakom trenutku podsjetiti vaše iskrene želje, to će biti suvenire koji će se uvijek vraćaju mladencima do dana njihovog sastanka i njihov brak.


Čestitke u stihovima

Video: Čestitam na vjenčanje prijatelja

Ako želite prekrasan Čestitam na vjenčanje govori u stihu, možete pokušati sami napisati mali pesmu. Mladi će cijeniti vašu kreativnost, kao i gostiju. U tom slučaju, ako se muza ne može doći do vas, možete koristiti sljedeće mali Katreni.

On i ona - muž i žena.
Rođena je na planeti novu porodicu.
Radost u njegovim očima. Kiss na usnama.
Brak će sigurno rođen na nebu!

Ljubavi, lijepa, srce,
Tako da tvoja porodica je dugotrajan.
Tako da iz dana u dan osjećaje bili ljepši,
I kuća, nužno - punu čašu.

dan vjenčanja - moru iznenađenja,
Divno ispunjenje snova.
Pokloni, prstenje, čestitam,
Bride - blagi simbol ljepote!

Christian Pozdrav za mladence

Ako je mlada i mladoženja - ljudi vjere, pa ćete sigurno želite da ga spomenuti u svojoj iskrene želje, možete koristiti sljedeće Christian pozdrave na vjenčanje.

Blagoslovljen porodicu!
Blagoslovljen put!
Vi ste uvijek pod zaštitom
U svemoćni Bože!

Kada toplotu dva srca
Gospodina komada,
Nebesa ih vodi do oltara
I sami ste Bog blagoslovio!

želi šaljiv

Video: Top tost na vjenčanju 4621

Ako ne možete zamisliti svoj život bez humora i žele da se pamtiti gosti i mladi, koristite lijep čestitke za vjenčanje na zabavan Katreni, na primjer:

Uvijek žive sretno i prijateljski,
Pa, grditi, ako je potrebno.
Ali zapamtite da ste povezani čvrsto,
A vi živite ne može biti jedno bez drugog.
Ali ne možeš biti tužan na sve
Zajedno, hajde da viču "Kiss!"

Budite sigurni da imajte na umu da humor, koji je ugrađen u svoj pozdrav treba shvatiti svi. Vjenčanje neprihvatljivo dvoznamenkasti i ruganje izražavanja, oni mogu biti pogrešno protumačene. Također izbjeći vulgarnosti i šale "ispod pojasa". To može biti ne samo neetično, već i može stvoriti konfliktne situacije. U tom slučaju, vi ste, naravno, ne zaboravite goste, ali ne i najbolju ruku. Iako je ono vjenčanje bez borbe?

Glavna stvar - poštenje

Na vjenčanje tuđeg vrlo je teško biti originalan, jer je najvažnija želja za jaku, sretna i prosperitetna porodica će se čuti iz gotovo svakog gosta. Možete sigurno iskopati na internetu, zatražite savjet od prijatelja. Ali to nije najvažnija stvar. Što je još važnije, na bilo koji od vaših pozdrav bio je iz srca. Pokušajte da se ne brine. Tako lepa čestitke na vjenčanje nije "zgužvane", praksu nekoliko puta kod kuće pred ogledalom.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo