Dimas od "fizruka": informacije o glumcu

Da li želite Demas od "fizruka"? Glumac koji je izveo tu ulogu, znaš? Mi smo spremni da dijele sve potrebne informacije. U članku, ime glumca, već pruža i njegova biografija. Uživajte u čitanju!Dimas od fizruka

opće informacije

U drugoj sezoni serije "Fizruk" Thomas (Dmitry Nagiyev) dolazi nećak Rostov na Donu. Dimas - slatka momak atletske građe. On želi da bude bolje u Moskvi. Da bi se postigla svoj cilj momak spreman sam da idem na glavu. Iako je pozitivnih osobina i on ima. Taj osjećaj pravde, stres i snagu duha.

Ko je on - Dimas od "učitelja Gym"? Dječak iz Batajsk odigrali mladi glumac Dmitry Vlaskin. Informacije o tome može se naći u nastavku.Dimas od fizruka glumac

biografija

Vlaskin Dmitry je rođen 22. oktobra 1989. godine u Moskvi. Njegov otac je član tehničke struke. Ali majka ima direktne veze sa čl. Ona radi kao direktor pozorišta.

Video: Video verzija "pidžama parti" sa zvijezdama "učitelj teretani"

Naš junak od malih nogu pokazao kreativnost. Rođaci napomenuti da Dima ima savršen sluh i dobar osjećaj za ritam. Dečak prisustvovali raznim klubovima, pružajući mu svestrani razvoj.

Kada Dmitry je 6 godina, njegovi roditelji upisali u sekciji tenisu. Vlaskin Jr. rado pohađali nastavu. Moram reći da je postigla značajan uspjeh u ovom sportu.

student

U dobi od 16 Vlaskin Dima je otišao u Sjedinjene Države. Tu je ne samo igrao za tenis tim, ali su obišli i psihologije kurseva. Uskoro je dječak, zajedno sa drugim sportistima vratio u Moskvu.

Video: Dmitry Vlaskin (Dimas od fizruki) i Anton iz Francuske - oko blogere i glumcima

U 2009. godini Vlaskina predao "Abitur". U to vrijeme, on je već znao što će zanimanje razvijati. Svrsishodan čovjek predao dokumente Art Theater School u Moskvi. Dmitry uspješno nosi sa testovima i upisao u toku I. Zolotovitsky.

U 2014. Vlaskin dobio diplomu diplomiranja. Ali prisutan na diplomski tek glumac nije mogao. Mladi ljudi su učestvovali u snimanju popularne televizijske serije na TNT-a. Od sada je poznat kao zemlja Dimas 'učitelj teretanu. " Obični Moskovljanin preko noći postao zvijezda. Na ulici u Vlaskina prišao dječaka i djevojčica da se sretnu i dobiju autogram.

Video: Dimas od nastavnika teretane mi je dao zdravo !!!

U 2015. Dmitry je bio pozvan na snimanje serije "u zviježđu Strijelca." On nije mogao odustati ovu priliku. Tim više što je glumac ima glavnu ulogu - igrač Eduard Streltsov.

Privatni život

Dimas od "učitelja Gym" ima određenu sličnost glumca koji ga je igrao. Prvo, to je samopouzdanje. Drugo, snagu karaktera. Treće, želju da ostvare svoje ciljeve. Četvrto, ljubav prema sportu.

Video: Dmitry Vlaskin - Međusobni da hoda nogama (OST fizruk)

Šta privatni život? U julu 2014. godine, glumac je oženio svoju školskog druga Alexandra Kuzenkinoy. Oni su ujedinjeni ljubav prema umjetnosti. Prije toga, momak i djevojka sastali su skoro 3 godine.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo