Dmitri Nazarov biografija: kako kuhati postao "predsjednik"

Video: Shakira u djetinjstvu, adolescenciji i sada

Pokazati svoje vještine u različitim područjima, možete: biti divna poslastičar ili oštrouman kao ekonomista, uspješan biznismen ili kreativni stolara. A može biti nadareni umjetnik. Stvarno je Dmitri Nazarov. Biografija vole milioni ljubitelja glumac ima veliki broj uloga u filmovima i predstavama. Danas je također poznat kao talentovan emitera.

Video: Breaking News! NAPAD NA RODITELJE Umarali Nazarova: vremenski pritisak!

Dmitri Nazarov biografijadjetinjstvo

U julu 1957. godine, broj 4, u glavnom gradu Rusije u običnoj porodici rođena je divan dečko. Na sunčan dan i počeo Dmitri Nazarov biografija - budući veliki glumac pozorišta i filma. Od malih nogu, dječak uočena nerazumljiva native savijene za pozorište. Nijedan od njegove porodice nije imao nikakve veze s umjetnosti. Dima svojevoljno i rado učestvuju u svim dečijih pozorišta, i dugo prije kraja škole utvrđeno je da se upiše u školu glume.

Međutim, prvi pokušaj pretvorio u poraz - to nije uspjelo. U ovom trenutku, Dmitri Nazarov biografija pretvara potpuno u drugom pravcu: Žao mi je neuspjeh dječak odluči da riješi sve san o glumačkoj karijeri i pokretanje karijere poslastičar. U roku od nekoliko godina on je bio u mogućnosti da ostvari zapažen uspjeh na ovom polju i dobiti visoko na karijeri.

Dmitry Nazarov biografija

I onda u glavi ponovo se pojavi na pozornici san. Guranje strah u pozadini, mladić upali škole. Shchepkin. I testiran. Njegov upisati kurs V. Korshunov.

Jubileja 1980 Maly Theatre je pronašao novi idol javnosti, u kojima je bio jedini break koledž glumac Dmitry Nazarov. Biografija talentovani mladić kao umjetnik počeo da dobije brzu zamah. Na sceni igrao dvadeset pet godina. Tokom ovog perioda, odigrala je ogroman broj nastupa. Izmjenjivim višestruke uloge. Dmitri Nazarov djelovao na sceni ruske vojske pozorišta, "Sfera" i Moskva Art Theater. Od 1993. godine, on je došao prepoznati kao Poštovani Artist Rusije.

Filmske industrije i Nazarov

Biografija Dmitri Nazarov je formirana pod zvijezdama dobroj lokaciji. Da se zalaže za pozorište. Artista u odnosu na Gerard Depardieu. On je pozvao najtalentovanijih glumaca vremena. Nije zaobišla ga i slave u kino. Inicijalna sporedne uloge glumac nije donio mnogo uspjeha. Ali onda je dobio svoju prvu glavnu ulogu. To je bilo 1996. godine. Dmitry glumio u filmu "U meso." I filmsku karijeru glumca brzo otišla. Jedan za drugim, zatim težak ulogu, a Dmitry Nazarov stekao popularnost i ljubav gledatelja. Na svoje veliko radova, bez sumnje, uključuju sljedeće obrazac: četiri komada trake "Call" i filmovima "Zakon", serija "Kuhinja" i druge.

Glumac Dmitry Nazarov biografija

Treba napomenuti da je biografija Dmitri Nazarov uključuje i uspjeh u zapadnoj kino. Debi bio je slika "Largo Winch. Conspiracy u Burmi. " Posebnu ulogu u njegovom filmografija je uklonjen film "Jeljcin. Za tri dana u avgustu ", gdje je igrao glavnu ulogu. Osim uspjeha na filmu iu pozorištu, Dmitry postigla slavu i kao showman. Na NTV kanal, on uspješno voditi program "Kulinarski dvoboj".

Video: Šta se desilo sa ovom djecom?

Privatni život

Dmitri Nazarov je dva puta u braku. O njegovom prvom suprugom praktično ništa ne zna. Od tog braka, glumac ima odraslog kćer Nina. Drugi žena je umjetnik Olga Vasilyeva. Bračni par ima dvoje djece: sina i kćer.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo