Dmitri Mazur. Filmografija. Privatni život. fotografija

Dmitri Mazur - poznati ruski glumac. Igrao je u brojnim TV serijama. Njegov talenat reinkarnacija može učiniti nikakvu ulogu zanimljiv i fascinantan. Ovaj članak će naglašavati glavne točke njegove biografije i karijere.

djetinjstvo

Dmitri Mazur je rođen 1981. godine, 13. april, u gradu Novosibirsk. U školi, dječak se probudio interes za rad, on je posjetio studio skulpture u Novosibirsk pozorištu "globus", Koju je predvodio George V. Erasek. Budućnost glumac je bio uključen u razne dječje produkcije.

Filmografija Dmitry Mazurov

obuka

1998. godine, nakon završetka studija na školi, Dima je postao učenik pozorišta škole Novosibirsk. Budućnost glumac prisustvovao naravno, koju je predvodio dva izuzetna nastavnik - Poštovani Artist Rusije Kocherzhinskaya Tamara i Ismailovna Alexander Kuznetsov Sergejevič. Paralelno uz prisustvo u dramsku školu Mazur je igrao u predstavama na sceni teatra "globus". Dmitry diplomirao 2002. godine. Njegove teze su imali uloge u takvim produkcijama kao "na dnu" (Grinje), "dva viteza iz Verone" (Valentin) "stepenište" (Jura) "supruga" (Nicholas Evgrafovich). U istoj godini Dmitri Mazur u pitanju VGIK, jednom treće godine. Studirao je pod vodstvom velikog umjetnika - Alexander Lenkova i Vitaly Solomin. U 2004. godini Dmitry diplomirao na pozorišne institucije. Glumac je branio diplomu učestvuju u dvije formulacije. On je glumio u "Tartuffe" JB Moliere i oličenje sliku Pertti u Horace "ružan Elsa" E. Rislakki. Oba rada su prošli na Dmitry "odličan".

Dmitri Mazur

karijera

Filmografija Dmitry Mazurov je počeo u studentskim godinama. On se prvi put pojavio na ekranu u malim ulogama: predstava "siromašni Nastya" i dugometražni igrani film "tamnoj noći". Nakon uspješnog debi glumca je bio pozvan da igra Gosh Rokhlina u TV serijal "Opera. Chronicles of ubistvo". Ovaj mali rad je uočeno od strane proizvođača. Dmitry postao popularan glumac koji uglavnom je glumio u TV seriji. "Osuđeni da bude zvijezda". "4 vojnika". "Tata of All Trades". "Tko je gazda?". "Kulagin i partneri". "Univer". "vještica". "oznaka". "Bodyguard 2". "Kada imate ljubavi". "Dr. Tyrsa". "Pyatnitsky. Treće poglavlje". "Otac kćer". "Ljubav i ostale gluposti". "Putejtsy-2". "Kuća za dvije" - ovo nije kompletna lista trake, koje su igrali Mazurov. Samo u 2007. godini, glumac je još jednom pokazao svoj talenat u filmu. Na slici "sluga" Dmitry igrao sluga kralja Luja, u traku "labirinata ljubavi" - glavni lik Stas. Najupečatljiviji rad izuzetan glumac u filmu je bio način NKVD vojnika "Burnt Sun 2" Nikita Mihalkov. U 2011. godini, Dmitri Mazur učestvovao u projektu "Ples sa zvijezdama". Njegov partner je bio Anna Gavrilenko, poznati ruski gimnastičar i olimpijski prvak.

Foto Dmitry Mazurov

Privatni život

Foto Dmitry Mazurov se često pojavljuju u raznim publikacijama. Svoju buduću suprugu Natalia glumac sastali su se u 1998. godine, dok su prihodi u Pozorištu škole. Prve dvije godine mladići su ostali prijatelji. Na trećem kurs u srcu Dmitrija zapalio vatru, a ostatak godine studija je posvetio da osvoji ljubav Natalia. Nakon diplomiranja uzela trupu pozorište "globus". a ona je ostala u Novosibirsku. Dmitry otišao u glavnom gradu, ali se vratio godinu dana kasnije. Ljubitelje udala i otišla u Moskvu zajedno. Bračni par se pojavio sa dvoje djece - George (2005) i Dmitri (2008). Međutim, u 2010. odvojili par. Uskoro je glumac pojavio mlada djevojka Natalia, koju je upoznao u devetom razredu, u Novosibirsku. Nakon razvoda, prijatelj iz djetinjstva Dmitry preselio da dođe u Moskvu. Sada žive zajedno u ljubavi i planiraju da se uda uskoro.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo