Dmitry Martinov: biografiju talentovanog mladog glumca

Talentovani glumci u Rusiji dosta. Većina njih su se pokazali od najboljih strane, dobija ljubav i priznanje mnogih gledatelja. Neki od njih su samo u načinu svoju glumačku postaju. U ovom pregledu ćemo se fokusirati na talentovanog mladića koji je od ranog djetinjstva moglo manifestirati u svom najboljem izdanju, djelujući u jednostavnim reklamne spotove. Radi se o takvom talentu kao Dmitry Martinov. Moskve i cijele Rusije u cjelini, stekao još jedan divan glumac.

Video: GLAVNI LEAD - Valery Kryvonos (. Glumac, Host, Spiker, MC)

Snimanje talentirani glumac počeo u ranom djetinjstvu

Dmitry MartinovDmitry Martinov je ruski glumac kino. On je rođen 21. novembra 1991. godine. To se dogodilo u glavnom gradu. Još od ranog djetinjstva, bio je u znaku snimanja reklame. Gledatelji mogli vidjeti u reklami jogurt i ispiranja.

Video: Mim Bim ili drugi život. Film. Starmedia. detektiv

Dolazak popularnosti mladi i talentirani momak

U trinaest godina, mladi glumac je postao stvarno poznat. Dmitry Martinov glumio u sci-fi film pod nazivom "Noćna straža". Uzorci, što je rezultiralo u talentirani glumac je izabran za Dmitry nastavio na zajedničkoj osnovi. To jednostavno tražio da se ispriča priča, što je najgore za njega. Dmitry Martinov je odlučio da kaže jedan od fragmenata "The Mummy" popularnog filma.

Nakon nekoliko dana nakon što je revizija kada je odobren za ulogu Jegor. Ali onda se ispostavilo da je najteže tek pred nama. Dima jednostavno nije mogao ostati na površini. I kako zaroniti do dubine, a govor nije otišao. Ali njegov lik u filmu morala to učiniti vrlo dobro. Dakle, da ne vrludaju u pucnjavi, mladi glumac objavljivanja u bazenu i na kratko vrijeme naučio da pliva. Osim toga, prema riječima Dmitry, drugi teško aspekt je činjenica da ga je majka prisiljena da pročitaju knjigu "Noćna straža", a zatim pisati na njemu sažetak. Po riječima glumca, morao sam da radim dovoljno teško.

Oslobađanje nastavak uz učešće Dmitry

Nakon izlaska "Night Watch", odlučeno je da se snimi nastavak, koji se nakon nekog vremena izašli na televizijskim ekranima pod nazivom "Dnevna straža". Dmitry Martinov, fotografije sa snimanja koje se mogu naći u dovoljno velikim količinama, ponovo igrao ulogu Jegor. Ovaj put je morao da se pojavi u kadru mnogo češće kako je uloga bila više obiman i smisleno. Međutim, to nije zaustavilo Dmitry nositi s ovog zadatka na visokom nivou. Film uz njegovo učešće je s pravom postao poznat kao blockbuster.

Čak i povremeno slika glumca se navikne na dobro

Dmitry Martinov BiografijaJednom u snimanje dva filma se zna da su učestvovali Dmitry Martinov, njegova biografija je postao ažurira novim činjenicama prilično brzo. Počeo je primjetiti direktora. Shodno tome, Dmitry snimanje je češće pozvan. Ovaj mladi i talentirani glumac može se vidjeti u malim ulogama u filmovima poput "Talisman of Love" i "Zarobljenik vremena." Nešto kasnije, dobio je ulogu u Timka serijski film pod nazivom "maćeha" i "odraslih igre".

Video: Stanislav Bondarenko novi video 2015

U 2009. godini, Dmitry Martinov, čija filmografija već ima puno imena, pozvan je na snimanje televizijske serije "Otac je kćer." Još kasnije, mnogi gledatelji mogli vidjeti u filmu "The Game". Ne postoji ništa iznenađujuće u činjenici da je bio pozvan da snimi nastavak hvaljenog blockbuster. Dobio je i ne tako veliku ulogu u multiserial filmu "Divlji". Do danas, glumac je uključen u snimanje novog filma, koji je zbog se na televizijskim ekranima u bliskoj budućnosti.

Ne samo u filmovima, možete čuti glas popularni glumac

Dmitry Martinov FilmografijaPored brojnih filmova, koje su uspješno nosila sa zadatkom da talentirani glumac, on je čak učestvovao u izražavajući animirane serije pod nazivom "Happy zuba" i "The Polar Express". Njegov glas je prisutan u američki igrani film pod nazivom "Neverland", koji je snimljen za "Peter pjene."

To nije samo glumac, već i glazbenik sa odličnim sluha i veliki glas

Obrazovanje za Dmitry Martinov nije nosio ništa strašno. On je završio srednju školu. Odličan učenik njegovo ime nije bio međutim, šteta nije studira. Nakon srednje škole, Dima je odlučio da se muzičko obrazovanje. Ono što je nakon toga učinio. Dmitry Martinov fotografijaStoga, osim svojim odličnim glumačke sposobnosti, svira i klavir. Nastavnici ne govorim samo o tome da on ima apsolutni sluh i dobar glas, tako da bi trebalo da bude pjevačica. Možda je ovo ne bi dogodilo, ako je ranije počeo je djelovati u filmovima.

Video: Vitaly Gogunsky i kćer Milana pjevati pjesmu Leps prazna ogledala parada novogodišnji zvezda 2014 12

Privatnog života mladih i talentovanih momak u tajnosti

O njegovom privatnom životu talentirani glumac Dmitry Martinov pokušava ne mnogo širi. On ima veliku količinu svog slobodnog vremena posvećuje to radi. Ali on ima svijetlu budućnost.

Video: Ekaterina Kuznetsova - erotska scena

Za sve svoje kratke glumačku karijeru dok Dmitry bio u mogućnosti osvojiti ne samo ljubav od strane mnogih gledalaca, ali i simpatije za kritičare. Stoga, vrlo je verovatno da će uskoro talentovani momak ponovo ugoditi svojim fanovima još ulogu. Dmitry Martinov MoskvaI nema sumnje da je s njim bilo pružio izbor način da će se izbori u redu. O tome svjedoči njegov talent koji je već uspio pokazati, čak iu malim ulogama.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo