Zemlja bezvizni za ruski - iz Afrike u Ameriku!

Video: Kako doći Africi je hidroavion ??? radijskom intervjuu

Ranije, u nekim dijelovima svijeta bilo je teško dobiti jednostavan turističke naše zemlje, suočeni sa problemima. Ono što vam je potrebno za odmor putnik? Minimalne troškove finansiranja, vremena i živaca, glavna stvar - najviše pojavljivanja. Radi bolje posjete bezvizni zemlje. Za ruski otvorila put mnogim mjestima u Africi, Aziji, Južnoj Americi i Evropi. Brojni otoci i pozivaju turiste da se opuste. Listi zemalja bezviznog 2013 značajno uvećane, ne može a da ne radovati. Ostaje da se utvrdi finansijska sposobnost iu dobroj vjeri da turistička agencija.

Video: Angela Merkel obećala pomoći Africi da se smanji migracije

u blizini u inostranstvu

To uključuje državama bivšeg Sovjetskog Saveza: Ukrajina, Kazahstan, Rusija, Tadžikistan, Kirgistan, Armenija. Samo ruski pasoš je potrebno za ove zemlje.

Video: Centralna Afrika pokriva glad

bezvizni zemlja za ruski

U Azerbejdžanu, Abhazije, Jermenija, Moldavije i Uzbekistan nisu prošli bez pasoša, ali je bez viza zemlje. Za ruske da će biti mnogo zanimljivih aktivnosti!

Tradicije lokalnog stanovništva otkrivaju zanimljivu kulturu originalnih ljudi. Moldavija je poznat po svojim ukusnim vinima. Abhazija - pećine, i Gruzija - neverovatno ukusna jela, kojim dominiraju mesa i začina.

razvijene Europe

Nije toliko evropskih država, koje su trenutno bezvizni režim. Zemlja za Ruse 2013 - ovo je Hrvatska i Crna Gora, Srbija, Makedonija, Bosna i Hercegovina.

Video: Ruski u SAD-u 2016 Svjetski dan jedinstva.

Ono što je zanimljivo u tim mjestima? U Hrvatskoj, uživat ćete kontemplacija kristalno čistog jezera. Crna Gora je ponosan ne samo čistoće okoliša, ali i za svoje pejzaže, ali i plažama Jadranskog mora. Srbija - što je niska cijena, kao i nezaboravno skijališta. U Makedoniji, možete se opustiti od buke i posjetite najstariji manastira i crkava.

zemlje bezviznog za Ruse u 2013. godini

daleko America

Ako uzmete Latinskoj Americi, postoje samo tri bezvizni zemlja za ruski, ali koliko oni mogu dati živopisne dojmove! Ovo El Salvador, Nikaragva i Honduras - odmarališta, koje se nalaze na dva kontinenta.

Video: Svjetski Inside Out. Africi. 13 izdanje. Adis Abeba

Turističkim mjestima na Karibima je sada slobodno dostupan. Ovo je Kuba, Barbados, Grenada, Dominika, Dominikanska Republika, Bahami, Antigva i Barbuda, Trinidad i Tobago, Turks i Caicos. Ćete uživati ​​u koraljnih grebena, bogat podvodni svijet i Sands Beach bijele.

Gdje posjetiti u Južnoj Americi? Ostati za 3 mjeseca će omogućiti Čile, Venezuela, Brazil, Argentina, Gvatemala, Gvajana, Peru, Ekvador i Kolumbija. U Brazilu, uživajte u ritmovima sambe i zabavite se na karnevalu. U Argentini, možete učiti neponovljivi tango.

listi zemalja bezviznog u 2013. godini

Afričkom kontinentu i na Bliskom istoku

Tunis, Maroko, Bocvana, Namibija, Svaziland i Sejšeli - je i zemlja bezvizni za ruski. Prva dva su nesumnjive dragulj istoka - skupi tepisi, stare zgrade, lokalne okusa hrane će pasti u bajke. drugi afričke države takođe, neće ostaviti turističke ravnodušnim.

Besplatan ulaz kako bi se osiguralo Izrael - mjesto koje je poznato po svojoj istoriji i to je najvažnije za mnoge hodočasnike.

Resorts Azije i Pacifika

Tajland - egzotični raj, poznat po svojim tradicijama. Uzbudljiva egzotične, zanimljivo životinje, lokalne kulture i ukusna jela će biti zapamćen u Hong Kongu, Vijetnam, Malezija, Filipini, Južna Koreja, Maldivima i Laosu.

Bez viza je potrebna i na Pacifiku otocima Mikronezije, Vanuatu, Cook Islands, Zapadna Samoa, Niue, Fidži i Sjeverne Marianas. U tim mjestima da se opustite, odmorite se od problema i vidjeti svu ljepotu netaknute prirode.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo