Kako originalno čestitati mladencima na svadbi

Ako ste jednom moći posjetiti na svadbi, verovatno da većina primijetili, a možda i sve poklone za mladence ne baš originalan, i čestitke su bile riječi neke jaded fraze koje su svi čuli više nego jednom. Vi ne želite biti sive mase i želite iznenaditi mladenci neobično komplimente, ali ne znam kako se to radi? U stvari, oličenje ideje mnogo, potreban vam je samo okrenuti na njihovu maštu. Ako imate to ne radi dobro ili ste previše lijeni da smisli nešto, onda ovaj članak će vam reći kako originalni čestitam mladencima, da je zaista nezaboravan poklon.

Video: Funny svadbeni poklon od susjeda

Zašto moram da smislim čestitke unaprijed

kako kul da čestitam mladencimaNeki od gostiju početi da razmišljaju šta da daju, a šta da kažete mladenci, samo dan uoči prije njihovog vjenčanja. To nije u potpunosti točno. Zaista, na kraju je ispalo: gosti brzo smisliti šta da kažem, možda, već na vjenčanju ili pročitao pesmu sa kupljenim u prvu kabinu kartice. Za neke je nemoguće učiniti bez oklijevanja. Kao rezultat toga, čestitajući nekoliko osluškuje, a ako oni slušaju, teško je uzeti ostatak. Mladenci, naravno, biti drago da lijepe riječi u svom obraćanju, i oni će vam zahvaliti ako će pripremiti vaš govor unaprijed. Na kraju krajeva, to se dešava da tek onda shvate da mnogi nisu rekli da mladencima, i vrijeme, kako kažu, već izgubljen.

Video: Kako kul čestitati mladencima na svadbi

Pripremljen pozdrave - posebno ako je originalan i drugačiji od ostalih. Ljudi slušaju potonuća, i to je činjenica. Tako da vrijedi malo rada, provodite svoje dragocjeno vrijeme da shvatim kako biti zanimljiv čestitati mladencima.

Ono što bi trebalo da bude vjenčanje čestitke

U svečanom čestitke su neke nijanse koje neki gosti ne uključuju u svom govoru, kao rezultat ostatak poziv prijateljstva i mlada i mladoženja početi da se dosadno. Da biste to izbegli, morate znati ovim trenucima. Dakle, kako biti vjenčanje čestitku?

Prije svega, iskren. Čestitam, dolazi iz srca, će biti drago da hiljadu puta nego lažne ili zapamtio riječi. Bolje reći ono što osjećaju i misle sami, nego da nešto sebi u bradu, komad papira pročitao. Naravno, možete napraviti sami varalica list, ali samo pod jednim uslovom. Na primjer, ako je pjesma bila njegova. Ako ti tako kažeš prije nego što čita, gostiju i par odmah načuljiti uši.

Drugo, čestitke ne treba dugotrajan. Nekoliko originalnih čestita mladencima na vjenčanju, moramo uzeti u obzir vrijeme koje je potrebno za njegovu realizaciju. Malo je vjerovatno da će neko imati strpljenja da slušati do kraja govor koji je trajao 10 minuta. Sažetosti i sjaj - to su dvije glavne komponente dobre oralne pozdrave.

Treće, morate biti delikatna, birajući reči za čestitke. Na primjer, samo ne spominjemo sočne detalje života avanture devojke mlade ili mladoženje za različite žene. Takvi detalji će se osjećati nelagodno, ne samo mladenci, ali i njihovi roditelji, a odmor će biti pokvaren.

Šta poklone može biti originalan

  • čestitam mladencima dan vjenčanjatour Packages. Ovo je vrlo lijep poklon, ako je par vole da putuju i još nisu odlučili gdje će provesti medeni mjesec. To je samo dati last minute, što je za oko da moram da idem na odmor, a ne isplati, pogotovo ako ne znate kada je mlada i mladoženja planirani odmor. pa obično čestitam mladencima sa dan vjenčanja mogu priuštiti samo bliže rodbine, to je prilično skup poklon.
  • automobil. To će sigurno biti najoriginalniji i lep poklon, nisu svi iz džepa. Ako nemate dovoljno novca da kupi jedan automobil, zamoliti nekoga od gostiju da vam se pridruže. Vjerojatno svi žele da dobiju poklon automobila, tako da je par će vjerovatno biti vrlo sretan zbog ove poklon. Možete podesiti uređaj direktno u slavlje i dati mladencima samo ključeve ili ponudi mlada i mladoženja napolje, gdje će vidjeti novi auto, vezan sa velikom mašnom.
  • novac. Denominacije nikada nisu izašli iz mode kao poklon za bilo koji određeni događaj. Ali, ako oni samo predati počiniocima proslave u koverti ili razglednica, neće biti originalni. Sledeći članak opisuje kako kao originalni čestitam mladencima, ako je poklon - novac.
  • poklon bonovi. Ako je novac ne daje želite, možete dati mlada i mladoženja uvjerenje da kupi nešto korisno: namještaja, kućanskih aparata ili nešto drugo. Tako da možete izbjeći neželjene poklone, a mladi će moći da kupe ono što im je zaista dobro doći u svakodnevnom životu. Pogodan na ovaj način da čestitam mladencima, roditeljima, prijateljima, užu i širu rodbinu. To je svestran opcija.
  • fancy stvari. Takve stvari moraju biti u funkciji. Mladenci jedva trebaju kip personifikujući bilo god. To je, naravno, vrlo neobičan poklon, već praktična gledišta to je obično ne. U najboljem slučaju, mlada i mladoženja stavio statuu skupljati prašinu na polici, au najgorem slučaju - čak i zaboravi na to, ili čak biti poslan u smeće. Kako mogu čestitati mladencima, šta bi to bilo neobično i praktični u isto vrijeme? Na primjer, možete dati sliku skupog vaza za voće u neobičnim performansi ili escajg, koji sa ugraviranim inicijalima nove porodice će biti napravljena. To može biti sve što želite, ali nemojte se fokusirati na korisnost stvari. Na primjer, ne bi bilo prikladno dati sliku, ako su svi zidovi mladoženja i mlada apartmani već visila s njima.

Koje darove nisu originalni

originalan način da čestitam mladencima na svadbi

  • beskorisne sitnice. O njima već navedeno, ja nemam ništa da dodam ovdje. Figurice i statue - nije poklon za vjenčanje.
  • Kućanski aparati. Ovo je neoriginalan poklon, kao u slučaju novca, ako je to samo na dohvat ruke mlade. Osim toga, kućanskih aparata i mlada i mladoženja ne može dobiti bilo koji učinak ili čak same stvari. Na svadbi, postoje slučajevi da su neki gosti dati glačala ili Multivarki. Čestitajući mladenci? Na svadbi, bolje je da predstavi poklon bon za mladence sretan.

Originalni gotovine poklone

Novac, u principu, davati na bilo koji odmor, ali to je kako će biti predstavljen, u zavisnosti od tog originalni poklon.

Video: Original pozdrav mladoženja majka na svadbi

Možete uzeti obične cigle i pričvrstite ga nekoliko računa uz pomoć lijepe vrpce, rekavši istovremeno da je početak izgradnje nove porodice gnijezdo.

Novac stablo će biti dobar iznenađenje. Slična opcija sa gotovinom kišobran. Novac se može staviti u torbu ili teglu, koji će čitati: "Family Banka".

Ukoliko mislite kako kul da čestitam mladencima, to je moguće napraviti bankomata. Osnova je veliku kutiju, naravno, to će morati ukrasiti da to kao pravi uređaj. Mladenci će morati da predaju karticu iz bankomata, smanjiti, na primjer, od kartona. Svojim "cash", mlada i mladoženja će morati proći nekoliko testova ili odgovor na pitanja. Novac se može uplatiti na rate za svaki prošli fazu ili na kraju svim natjecanjima.

Potrošačke elektronike kao originalan poklon

Čestitam mladenci roditeljimaKao što je gore navedeno, uređaji će biti neobičan poklon, ako nekako na poseban način da ga predstavi. Tamo se može i treba uključiti maštu. Ideje kako se to radi, u stvari, ne pada na pamet bilo koji broj.

Na primjer, uz aparat za kavu može dati patike, u kojoj će trebati mlada i mladoženja jedni druge da bi kafe u krevetu. Ili da mladi parovi naranče iz koje se pripremaju svježi sok, ali da ih je bilo lakše raditi, dati sokovnik. Još jedna dobra ideja je da se čestita mladencima na vjenčanju: da predstavi usisivač, i pored njegovih metlu i reći nešto poput: "Ako razbiti usisivač, uvijek možete koristiti staru verziju - metlu, tako da se definitivno neće razočarati."

Posebna Pozdrav bez financijske investicije

Ako iz nekog razloga ne mogu priuštiti da čestitam mladim, ili ako želite da aplikacija na materijal poklona, ​​onda postoje načini da to bez troškova.

Video: Kako da čestitam mladencima 2

Kao opcija - da se izađe sa scene, na primjer, pokazuje poznavanje mladenka i mladoženja, ili način na koji se u starosti. Kao osnova možemo uzeti pjesme koje odražavaju ono što navodno da prisustvuju vjenčanje. Na primjer, iza riječi: "Šta sanja mladoženja", uključujući i pjesmu fragment, "Da sam ja sultan", mladu - "Za četiri mora, četiri sunce", gosti su - "Ako je more piva", "Pozdrav iz velike mamurluka ". Izbor pjesama će biti duhovitiji, to bolje. Ukoliko mislite kako je divna čestitati mladencima, zatim pjesama, možete dotjerati u odgovarajućim kostimima.

Kako da čestitam, ne govori u javnosti

Kako originalno Čestitajte mladencima

Ako ne žele ili se boje govoriti pred puno ljudi, onda čestitam, možete biti u obliku kolaža ili video, koji će biti potpisan bilo trenutaka u životu mladenaca. Fotografije mogu pratiti čestitke riječi.

Možete ukloniti sama video, na kojoj ćete čestitam mlada i mladoženja. Velika prednost je, ako to radite sa humorom u strip obliku. Na primjer, to se može učiniti u stilu Serge spaljivanje. Ali to je više prikladan pozdrav prijatelji supružnika.

Pozdrav u obliku remi

Ako je mlada i mladoženja imaju smisao za humor, možete ih igrati malo. Kupi jeftino jela, pakiran u kutiju i reći da daje vrlo skupo i lijepa uslugu. Kada nosite ga mlad, kao da slučajno ispustite. Posuđe slomljena, reci mi šta je to biti sretan i dati novac za kupovinu novih setova.

kako da čestitam mladencimaČak i kao originalni čestitam mladencima? Rastavljati dva viljuška na kupusa i pokupiti opet vezati prekrasne trake. Predati mlade i reći im da postoje skrivene CPMP različitog pola. Ako se utvrdi prvi lutka žena, onda će biti djevojka, ako muškarac - dečak. Kada PUPS u Kočanima se nije pojavio, reci mlada i mladoženja nešto poput: "To su odrasli, i još uvijek vjeruju da su djeca nalaze u kupusu" Onda predati mladenci pravi poklon.

Kao strip poklon bonovi mogu biti ili identiteta. Na primjer, certifikate za kupovinu žene i muža, potvrdu o jede ukusnu večeru ili vožnje vagona. Možete pisati dva strip uputstvima muž i žena brigu. Njihov sadržaj je, na primjer, bilo bi: voleti do smrti, da nose na rukama, puno hrane, a ne smanjiti, da daju kapute i tako dalje.

Čestitam sa smislom

Dajte mlada i mladoženja i dvije male ribe akvarij. Kada su ih počeli tamo, ona postaje simbol rađanja nove porodice. Novac može dati kišobran sa riječima: "Neka vaš dom će uvijek biti lijepo vrijeme." Candy ili velika lizalica će simboliziraju slatki život, i sapun - čista ljubav. Bilo bi super ako se nezavisno sapun, a unutar njega sakrili novac, prethodno umotana u prozirnu vrećicu.

Kako da čestitam koristeći svoje talente

Ako ste talentovani osoba može koristiti i kao poklon. Možda si dobar u crtanje portreta, dobro znate kako da pjevaju ili obavljanje trbušni ples. Pesma svoje kompozicije će biti divan poklon.

kako je lepo da čestitam mladencima

Kao što možete vidjeti, postoji mnogo načina kako originalno čestitati mladencima sa svojim rođenja porodicama. Glavna stvar je vaše mašte, onda odmor će postati još življe i nezaboravan.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo