Prekrasna želje mladenaca u svojim riječima

Vjenčanje - je događaj u kojem mladenci za rješavanje stotine zvuka pozdrava. Na današnji dan svaki gost će biti čast da kažem par riječi i dobre želje za mladence reći svojim riječima. Zahtjeva tekst, kao i njihovo značenje može varirati. Pa šta ugodan rastanak činjenica može čuti od rođaka, prijatelja i gosti?

Video: Best Wedding čestitke

želi mladencima u svojim riječima

Čestitam: šta, gdje i kako

Po pravilu, čestitke su prijatni i riječi ohrabrenja upućene junacima prigodu. Oni mogu biti čisto informativne prirode i da se glasno progovorio. Također se nađe zapisan verzija čestitke označena na turn-kartice ili čestitku.

Lijepe riječi - želje par, možete ili pisati osobno, na primjer, u stihu ili spreman posuditi. Oni mogu biti u stihu i prozi sadrže prizvuk ili humorističan biti ozbiljan. Ukratko, u oproštajnom govoru na mladenci treba da stavi sve svoje emocije, osjećanja i pozitivne misli.

mladenci žele u svojim riječima

Uzima želi za mlade?

Osim klasične čestitke i želje od prijatelja, susjeda, prijatelja, drugova, škole i kolege, prijatne reči su mladi roditelji. I, naravno, u kojem su stavili posebno značenje. Nudimo vam nekoliko opcija za roditeljski rastanak mladenci.

Želje za mladence od roditelja mlade

pamćenja želi mladenci u njegovim vlastitim riječima, da ne spominjemo rastanak riječi roditelja. Na primjer, majka mlade mogu reći sljedeće riječi: "Daughter - to je najvrednije stvar u mom životu. I podiže u tuzi i radosti, ga štiti od svih loših i strašno volio i drage. Sada je ona mlada. Veoma sam zadovoljan što će biti sljedeći da ide ovom divnom čovjek u životu. Nadam se da će on, kao i ja, će je voljeti, njegovati i štititi. Želim Vam sreću i prosperitet. "

želi da mladenci vjenčanje u svojim riječima

U želji za mlade od strane oca mladina

S druge strane, mlada otac može reći sljedeće pozdrava: "U ovoj izvanrednoj dan, želim mlade da žive dug i sretan život kako ga mi živimo sa mojom majkom. ljubavi naših roditelja je bezgranična. Volimo te i kad se rodio, a onda, kada se odluče da kreiraju svoje vlastite obitelji. Ali, mi ćemo vas volimo još više ako nam date unučadi. Dobrota, sreća i više djece. " Takve želje mladenaca u svojim riječima, može se reći i učiniti.

želi mladencima u svojim riječima od svojih roditelja

Parting riječi mladoženji majke mladina

Osim toga, majka mlada može dati rastanak riječ ne samo kako mladenaca, ali i lično mladoženja. Na primjer, može se reći sljedeće: "Gledajući svog budućeg zeta, ja sam podsjetio koliko snage i zdravlja moj muž je proveo na edukaciji naših kćeri. Sada je ona napušta kuću i odlazi na otvorenom plivanje. Pobrini se za nju. Cijenim to. Nosite ga na ruke. Poklonite i pohvale. Pretpostavimo da je vaša kuća je uvijek atmosferi sreće i dobrote. Kiss! ".

Video: Čestitam iskrene 100 kilograma grožđica 9051

To su želje mladenaca mogu reći svojim riječima. Kao rastanak od roditelja stvarno čuje, ne samo u dan vjenčanja ali i na godišnjicu ili rođendan svog prvog djeteta.

žele mladencima u svojim riječima kratko

Pozdravljajući riječi iz mladu otac mladoženjin

"Danas je najsretniji dan u mom životu, jer sam imao još jednog sina. Drago mi je da ga prihvati u srcu njegovu veliku oca i pripremite se da ga tretiraju kao svoju dijete. Cijenim to sa razumijevanjem i ljubaznošću. Neka tvoja porodica uvijek vlada atmosfera dobrote, ljubavi i poštovanja. Volimo i ne zaboravite posjetiti svoje roditelje. "

Kao što možete vidjeti, to je bila želja mladenaca iz mladine roditelje. U svojim vlastitim riječima, možete ih recitovati ili ostaviti u originalu, kakvi jesu. Sada se uzme u obzir činjenica čestitke od roditelja mladoženje.

želi mladencima od roditelja mlade u svojim riječima

Lijepe riječi od roditelja mladoženje mladenaca

"Puno sreće za bilo majka - rođenje njenog djeteta" - s takvim pozdravnog govora mogu primijeniti na majku mladoženje mladenaca. I dalje: "To je mnogo sretniji postaje majka kada je njen sin ima svoju porodicu. Sada imam još jednu kćer. Stoga, želim Vam u budućnosti živjeti dug i sretan život. I što je najvažnije, da živi sve do trenutka kada će vaša djeca svoju porodicu. Sretno, strpljenje i razumijevanje. "

Ovdje je čuti par želju. U svojim riječima oni mogu reći majka ili otac mladoženje (mladu). otac mladoženje ipak se može reći sljedeće riječi: "U životu svakog ljudskog ljubav treba prevladati i idilično. I da li će sve to biti, onda će on živi svoj život nije uzalud. Ali niko neće ostaviti trag ako on neće nastaviti trku. Zato želim da želite sljedeće: Vrijednost i uživajte jedni druge. Poštujte tvoji roditelji i ne zaboravite da se zatvori. Neka rezultat porodičnog blagostanja će biti vaša djeca i naši unuci. "

sugestije za riječ iz mladih prijatelja

Osim prekrasne riječi roditelja, želi da mladenci kažu, po pravilu, pozvani na svatovi. Na primjer, možda ćete čuti sljedeći pozdrav od prijatelja mladoženje: "Znamo da (ime mladoženje) kao pouzdan i dobar prijatelj. Da nikada nije uspio doći i pomoći u teškim vremenima. Nadamo se da vam se ne mijenjaju nakon braka. Mi ćemo se ponovo okupiti u bliskoj muška ekipa, igra fudbal, igra bilijar i raspravljaju o najnovijim vijestima. Održavati srodnu dušu i da li se radi o istom pouzdanu podršku, kako si nekad za nas. Kiss! ".

Alternativno, možete čuti ostale prijedloge za vjenčanje mladenci. Naučite ih svojim riječima ili dodati nešto novo, a zatim svoj rastanak činjenica steći novo značenje. Na primjer, ovo: "Dragi mladenci! Sastanka je poslata odozgo. Kada ste se prvi put sreli, anđeoski hor peva u nebeski grad. Neka nikada njihovi glasovi nisu zaledile i kroz njihov zajednički život uvijek zvuče vaše dobro i dobrog srca. "

prekrasne riječi želi da mladenci

Lijepe riječi-želje od kolega

Kada dođe vrijeme, prijatelji na poslu može se reći svojim prekrasnim željama. Na primjer: "Poštovani gosti i mladenci! Naše slavne i mudar kolega napokon oženio. Sa ovim, čestitamo vam. To je u našem timu na neženja manje. Ti si iskren i pouzdan partner sa velikim smislom za humor. Mi vas i vašu novu ženu želim puno uspjeha u privatnom životu, ljubavi i uspjeha, razvoj karijere, kao i rani dodatak svojoj porodici. "

Video: Funny Wedding čestitke od susjeda

Otprilike u isto vrijeme jednostavan i lijepe oproštajni mogao čuti par. Želeći njegovim vlastitim riječima, u ovom slučaju ne možemo govoriti kako u prozi iu stihu.

Ako je jedan od supružnika - glavom, a onda Čestitamo na dan vjenčanja svoje radne snage će biti kako slijedi: "Dragi (ime i patronimik glavni)! Veoma smo sretni da vam čestitam na ovom svečanom i uzbudljiv trenutak u vašem životu. Mi vam zahvalan i poštovanje. Upravo si direktor, divna osoba, partnera i prijatelja od povjerenja. Želimo ti i tvoja žena sretna, puno sreće u svim vašim nastojanjima, sreća, uzajamnog razumijevanja sa kolegama jednostavna rešenja i dugoročne partnerske sporazume. Nije za ništa kažu da je vaš dom - svoj dvorac i zadnji. Neka vaš dom postane pravo mjesto za odmor, gdje ćete biti drago nakon napornog radnog dana. Kiss! ".

Wish mladenaca u njihovim vlastitim riječima (skraćena verzija)

Ponekad željama gostiju i njihovi roditelji su simbolične. Ove rastanku riječima, imaju tendenciju da se vrlo koncizan. Na primjer: "Želim da želite svaki dan zajedničkog života bio je ispunjen s prekrasnim trenucima, da donese radost i nove mogućnosti. Ljubav, sreća, toplina u odnosima i harmoniji u svojoj porodici! ".

"Na ovaj divan dan, drago nam je da vam čestitam na dan vjenčanja! Vole i poštuju jedni druge. Ne propustite divne trenutke i davanje malih dnevnih radosti. Neka osmijeh nikada ne izlaze iz vaših ljudi, a oči sjaje od sreće i dobrote. "

"Na dan svog vjenčanja, rekao bih puno lijepih riječi, ali bojim se da to neće biti dovoljno vremena. Stoga ću ukratko reći: neka vaša porodica život će biti lepa kao nevesty- haljina slatka kao ova torta, a isti bezbrižno, kao djeca igraju u dvorištu ".

Video: Najbolji čestitku za vjenčanje !!!

Približno rastanak riječi i želje za mladence na svadbi u svojim rečima može reći svima. Glavna stvar - da misle unaprijed tekst i priložiti pravom smislu.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo