Glumac Andrei Chernyshov biografija motivirani osoba

Nametanje brineta, talentirani glumac Andrej Chernyshov, čija biografija će se raspravljati u ovom članku, prvi pokušaj da uđu u pozorištu se ne sviđa komisije za izbor, to nije uzeo. Tip je imao dugo i naporno raditi na sebi, kako bi ostvario svoj san. Kako je ostvario priznanje i tako postao popularan glumac?

Andrei Chernyshov biografija

Andrei Chernyshov. Biografije. djetinjstvo

Treće Februar 1973 u Kijevu u obiteljskom nastavnika (direktora škole i nastavnika), rođen je sin po imenu Andrew. U devet godina dječak i njegovi roditelji preselili u Bajkalskog regiji, u kojoj je proveo kasnije djetinjstvo. Podsjeća glumac u djetinjstvu je imao, on je uvijek i svuda ponašaju kao što bi trebalo, učiti od "odličan" roditeljima, nastavnici ne crvenim imali. To se stalno pratiti. Jedina radost bila je škola pozorišta "Zelena Autobusi", koju je vodila njegova majka. Kada Andrew govorio na sceni, čini se da je oko - ne škole zidova, i entuzijazma gledalaca, pozorište ili filmskom setu. Tako da je imao san da postane glumac, ali za nju, nije nikome do zadnjeg dana škole.

Andrei Chernyshov. Biografije. Izbor profesijeGlumac Andrei Chernyshov biografija

Kada Andrew je dobio certifikat, on je otišao u Moskvu da unesete pozorište srednjoj školi. Ali scenski nastavnici - članovi komisije za izbor - nije vidio lika u talent glumca i poslao ga kući. Cijele godine Chernyshov gledao kako drugi akteri u predstavi Teatar ruskog Drama. Lesya Ukrajinka u Kijevu, gdje je radio kao radnik. Naredne godine, Andrew ponovo pokušao svoju sreću u koledžu. Shchepkin, a ovaj put bogatstvo mu se osmehnula - on je bio student. Na početku je bilo jako teško - lideri Naravno senci svoje sposobnosti, Andrew je imao posljednji napor da se dokaže da nastavnicima da vrijedi nešto. U trećoj godini čak skoro izbačen, ali tip je branio učitelj glume, uvjereni kolege da su čuli Chernyshova. I bila je u pravu.

Glumac Andrei Chernyshov. biografija

Nakon završetka studija Andrey pokušali da pronađu posao, udarao u svim pozorištima Moskve, ali bez uspjeha. Kada je potpuno izgubio nadu, bio je pozvan da "Lenk". Devet godina od svog stvaralačkog života Chernyshov otišli tamo.

Kada Andrew napustio teatar, on je morao da "uhvati" rad ribara ribe. Ponekad je bio pozvan na epizodne uloge, i odličan film su vrata bila zatvorena za njega. To je trajalo duže od šest godina. Chernyshov nije očajavao, on je vjerovao da je sat njegovog uspjeha je u neposrednoj blizini. I odjednom je bio zapažen i pozvani da igraju u ... oglašavanja. Ono što je najzanimljivije, to su ga proslavili! Andrew je počeo učiti na ulici, a potom pozvao na snimanje. Kako bi zemlja saznao koji je Andrei Chernyshov.

Andrei Chernyshov biografija porodice

Biografija glumca. Filmografija

Najpopularniji glumac donio serije. Igrao je uloge u filmskim produkcijama kao što su "slobodna žena", "Izgubljeni u Čečeniji", "tuđe tajne", "Twins". Zbog njegove uloge u najnoviju seriju Chernyshov dobio "zlatni prsten".

Andrei Chernyshov. Biografije. porodica

Glumac nije u braku, ali ne sama. On je rekao da je stvaranje porodice još nije spremna, jer smatra da čovjek treba da bude financijski pamet to, i on to nije ni vlastitu imovinu ipak, živi u iznajmljenom stanu. Chernyshov uživa u životu, voli svoj posao, on pokušava da pronađe sklad u svemu. On smatra da je njegov najuspješniji uloga je tek dolazi. Često je roditeljima, slavi s njima svaki rođendan i Nove godine.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo