Film Gate Golden Beach 4 *: ocjene i fotografije

Nije tajna da Hurghada - jedan od najpopularnijih ljetovališta u Egiptu. Naravno, grad ima puno različitih hotela i pansiona za svačiji ukus. Jedan od stvarno dobrih mesta smatra naselje Film Gate Golden Beach. Dakle, gdje se hotel se nalazi i na šta smještaja mogu očekivati ​​turista? Će dijete šta da radim ovdje? Ono što drugi kažu o Travellers Hotel? Odgovori na ova pitanja će biti od interesa za čitatelja.

Video: Komentari turista o hotelu The Movie Gate Hurghada 4 * Hurgada (Egipat)

Gdje je hotel?

film Gate Golden Beach

Veliki hotelski kompleks Film Gate Golden Beach 4 * nalazi se u odmaralištu Hurghada području, oko 10 km od povijesnog centra, u neposrednoj blizini morske obale. Najbližeg sela El Gouna se nalazi 6 kilometara od hotela. Što se tiče najbliže međunarodne zračne luke, udaljenost je oko 15 km.

Ovaj hotel je impozantne veličine, sa velikim vlastitoj teritoriji na kojoj male dvije i tri priče stambene zgrade, kao i glavne zgrade. Dvorište je rezerviran za bazene, sportski tereni i rekreativni. Pored toga, ima privatni vrt gdje možete uživati ​​u hladnoću i ljepotu egzotičnih biljaka.

Hotel Complex Film Gate Golden Beach (Hurghada): Opis soba

film Gate Golden Beach 4

Video: Egipat 2014. Film Gate Hurgada 4 *

Ovaj hotel se može smatrati velikim, jer ima 425 soba - većina ovih su standardne dvokrevetne sobe, ali postoje i obiteljskim sobama i ekstra klase. Sadržaji ovdje su vrlo prostrane i svijetle, ima balkon ili terasu s prekrasnim pogledom na more, vrt ili dvorište s bazenima. Soba ima sve potrebne namještaj i kompletan set aparata.

Konkretno, na TV-u, možete gledati satelitsku TV. Ne postoji klima uređaj user-friendly kontrolni panel i telefon. Za malu naknadu, gosti mogu uživati ​​u bežični pristup internetu. Minibar je prazna - njegov sadržaj moraju platiti odvojeno. Usput, praonica rublja soba.

Prostranom stanari kupatilo može uzeti kadu ili tuš. Tu je i WC-om, ogledalo, umivaonik, ručnik za kosu, set higijene. Sobe se čiste svakodnevno, tako da o čistoći nećete morati brinuti.

Napajanje kola za putnike

Za mnoge putnike je važno pitanje moći. Hotel Complex Film Gate Golden Beach 4 * radi na "all inclusive". Tri puta dnevno na glavnom Karnaku hotelskom restoranu poslužuje raskošan buffet za goste. Prema mišljenja, meni je raznovrstan dovoljno hrane je uvijek svježe i ukusno. Pića i grickalice ćete dobiti u barovima hotela tokom dana - ovdje postoji bar u predvorju i na plaži i pored bazena.

Video: MOVIE GATE HURGHADA 4 * (Egipat, Hurghada)

film Gate Golden Beach 4 Hurghada

Osim toga, ako želite možete posjetiti orijentalni restoran "a la carte" zove Tam Tam. Ovdje ćete naći veliki izbor tradicionalnih egipatskih jela, orijentalne slastice i autentične turske kave. A tu je i dalje nargile, što je zaista kao posjetitelji. Također, gosti su pozvani na italijanski restoran, El Nilo, gdje gosti mogu uživati ​​u ukusnim pizze, tjestenine, svježe salate i drugih italijanskih jela.

Plaža i rekreaciju na vodi

Kao što je ranije spomenuto, hotel Film Gate Golden Beach se nalazi na samoj plaži. Cca 350 m protezao privatna plaža, što dovodi do pogodnom put. Mora Ovdje je vrlo čist, tu je primorsko plićak, gdje djeca mogu kupati. Naravno, tu je veliki dnevni koralnog grebena, koji se može smatrati orijentir.

film gate Golden Beach Hurghada

Na obali se nalaze sjenice i ležaljki i suncobrana, koji se mogu koristiti besplatno. Ručnici su na slobodu uz kauciju, što je, naravno, i zatim se vratiti. Takođe, na plaži se nalazi bar i centar za vodene sportove. Ovdje možete iznajmiti čamac, kanu ili katamaranom. Turisti imaju priliku za malu naknadu za vožnju na brodu, skijanje na vodi, pa čak i jahtu. Tu je i ronilački centar, gdje možete iznajmiti potrebnu opremu za ronjenje, kao i prođu brzo, naravno.

Dodatne usluge u hotelu

Naravno, hotelski kompleks Film Gate Golden Beach nudi niz dodatnih usluga koje će Vaš boravak učiniti udobnijim. Za malu naknadu možete iskoristiti lokalnih objekata. Tu su i nekoliko parkirnih mjesta. Na recepciji možete iznajmiti sef, gdje će vaše vrijedne definitivno biti sigurni. U slučaju zdravstvenih problema u svoju sobu nužno dovesti do doktora.

Zabava i razonodu gostiju

Naravno, kao veliki klub hotelu kao Film Gate Golden Beach, nudi obilje zabave - kako bi imati dobar provod, čak i ne moraju da napuste hotel.

film gate Golden Beach komentara

U dvorištu se nalaze četiri bazena, gdje se možete kupati, pa čak i sportom. Takođe, na sajtu postoji nekoliko igrališta, mini-golf teren, tri teniska terena, veliku sobu za bilijar i stolni tenis. Ovdje, u dvorištu, nalazi se igralište sa gigantom šah igra.

Video: Club Calimera Hurghada 4 * (The Movie Gate Hurghada 4 *)

Treba posjetiti spa centar, gdje sauna, parna kupelj, jacuzzi, sobe za masažu, kao i niz različitih kozmetičkih i anti-age tretmani. Tu je i teretana. Svaki dan animatori organiziraju razne grupne aktivnosti, uključujući aerobik u vodi, plesa, vaterpolo takmičenja i tako dalje. D. U večernjim satima, dogovoriti živopisne prezentaciju u amfiteatru, a noću možete ići na lokalnu diskoteku. I naravno, ne zaboravite o zanimljivim izletima, kao ture se prodaju na svakom uglu.

Da li postoje uvjeti za život sa djetetom?

Pošto su mnogi turisti danas putuju s djecom, ono što je bitno je dostupnost usluge u sklopu filma Gate Golden Beach 4 *. Hurghada - odlično mjesto za aktivnosti za djecu, a ovaj hotel nudi dodatne pogodnosti.

Video: Movie Review Soba Standard Gate Hotel Hurgada 4 *

film gate Golden Beach recenzije

Na primjer, možete dobiti sobu u krevet, kao u restoranu možete uvijek računati na visokoj stolici. U dvorištu se nalazi posebno opremljena, sigurno za malu djecu bazen. Tu je i dobro opremljen igralište sa toboganom, sandbox, ljuljačke i sprave za vježbanje. I vaše dijete će imati velik vrijeme u Mini klubu sa svojim vršnjacima. I naravno, u toku dana malo goste zabavljao tim iskusnih animatora.

Hotel Film Gate Golden Beach Hotel: recenzije

Svi znaju da je mnogo više korisnih informacija možete dobiti traži mišljenje turista koji su već imali vremena posjetiti određenom mjestu. Dakle, šta ljudi kažu o hotelskom kompleksu Film Gate Golden Beach? Mišljenje o ovom mjestu u najvećem broju su pozitivni.

Gosti kažu da stvarno prostrane i udobne sobe koje su čiste - čistiti svakodnevno. Power je također na visokom nivou - izbor je jednostavno ogroman, a tu su i raznih jela od raznih vrsta mesa, ribe i morskih plodova. Turisti uživaju veliki njegovani područje, kao i pristup do plaže, koji usput je zatvorena za strane. Specijalno priznanje zaslužuje animacije: zabavni program ovdje je jako napeto (dnevni klase vježbanja, plesa, sportske aktivnosti, vesela podnošenje). Pa, još jedna važna stvar - cijenu. Prema mišljenja, cijena je vrlo razumna, pa preporučuju mnogi putnici kao mjesto za odmor hotel Film Gate Colden plaži.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo