Albatros Aqua Blue (Hurgada) - ostatak na čvrstu prvih pet

Neki tvrde da je "pet" u Egiptu za uslugu je "četvorka" u Turskoj i "tri rubalja" u Španiji. Možda je, ali ovo pravilo se ne odnosi na lanac hotela. Kao takva hotelski lanci su previše vrednuju svoj ugled, tako da niže standarde u pojedinim zemljama. Stoga, zaustavivši se u Egiptu (Hurghada) "albatros Aqua Blue" ispunjava potpuno istom nivou kao i njegov imenjak u Turskoj ili Zapadnoj Evropi. Nakon linija Pickalbatros Hoteli & Resorts - to je u Africi Pikalbatros. Pa se nalazi ova nekretnina u petnaestak kilometara južno od Hurghada, na putu do Safaga. Zašto kažem "hotelski kompleks"? Albatros Aqua Blue HurghadaDa, jer "Albatros Aqua Blue" (Hurgada) koji se nalaze u konglomeratu smještaj sa pet jednim ogromnu teritoriju. Najvjerojatnije, u kategoriji 4 * nagrađen "Aqua Blue" samo zato što je hotel je u drugom redu od mora, ali to je - jedina neugodnost. I da li je mana? Za roditelje s malom djecom, osobe s invaliditetom i vrlo lijen stalno -slojni mora preuzeti autobuse, ali većina turista ode tamo pješice, a sada objasniti zašto. Kratak (oko 500 m) na putu je nevjerojatno lijepi park različitih bazena.

Egipat Hurghada albatrosa aqua plavaDa bi se krenulo sa 14-kata, izgrađena u arapskom stilu bungalova "Albatros Aqua Blue" (Hurgada), do plaže s bijelim pijeskom, potrebno je prelaziti cestu i uđe na teritoriju dva luksuzna hotela u prvom redu. Njihova imena - Beach Albatros Resort (i četiri) i Albatros Palace Resort & SPA (pet). I komšijama Aqua Blu, nije odvojen od bilo kojim ograde i druge prepreke, dva hotela je "Albatros» Aqua Vista Resort & Spa centar (4 zvjezdice) i Garden Resort 4 *. Tako, kupovina ulaznica u hotel, možete dobiti priliku da koriste usluge nekoliko (uključujući i pet zvjezdica).

U stvari, to je veliki turistički grad s brojnim barovima, bare, staze, i zabavu. Samo u drugom redu, ima trinaest bazena (2 od njih - grijanje)! I što je najvažnije, svi su različiti. Aqua Vista - rekreativni sadržaji za starije osobe i malu decu. U vrtu - razne aerobik i druge animacije. Isto - nekoliko "ozbiljan" rollercoaster za hrabre odrasle. Au Albatros Aqua Blue (Hurghada) - najzanimljivijih i neobično bazena. Jedan sa plimni valovi, a tu su još djeca - sa brojnim fontanama i razne zabave za malyshni. Albatros Aqua Blue Hurgada

Video: Hotel Tropicana Azur Club 4 * (Sharm El Sheikh)

Što se tiče hrane, glavni restoran hotela "Hibiscus" "Albatros Aqua Blue" (Hurghada) za svaki ručak ili večeru ponuđeno nekoliko vrsta mesa i ribe. A desert buffet se opisati riječima. Nema nedostatak voća. Ako ostanete na plaži, ne treba da se vrati u hotel na ručak. Imate mogućnost da to uradi na plaži - u barovima ili restoranu najbližoj Beach Albatros Resort. Osim toga, možete jesti besplatno u tri institucije obližnjeg hotela Vrt: talijanski, kineski i arapski. A bar samo u drugom redu su računati čak devet, a svi oni - na usluzi.

Kao turisti iz zemalja ZND čine lavovski turista u hotelskom kompleksu, svoje osoblje gotovo svi govore na ruskom, i lako shvatiti svoje želje. Za najmlađe posjetitelje dana nalazi se mini-klub. Drugi animacijski tim neumorno bavi slobodno punjeni odrasle: česte diskotekama uz živu muziku i drugih događaja. Usput, to nije zabranjeno da se zabave na zabavama u drugim hotelima Albatros. Aqua Vista ima dobru spa. Ukratko, ostati u Albatros Aqua Blue (Hurghada) recenzija zove univerzalni: hotel je pogodan za obitelji s djecom i za mlade ljude ili starije parove.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo