Resort gradu Hurghada: hotel rating

Ako ste ići na odmor, prva stvar koju trebate odabrati mjesto i vidjeti rangiranje hotela. Da biste to učinili, pronaći hotel agencija koja nudi i mišljenja o njima. Imajte na umu da su na listi najboljih hotela, a na crnoj listi hotela koji nude Hurghada. ocjene Hotel se može naći na mnogim web stranicama koje se odnose na turizam. Ali u isto vrijeme imati na umu da su turisti su uvijek subjektivno mišljenje.

Hurghada hotel rating

Sunce sija cijele godine

Video: Egipat, Hurghada Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 5

Hurghada - popularno izletište koji privlači blagi moru, suncu, razne aktivnosti i izlete, kao i visoke kvalitete i jeftino održavanje. Odmor tijekom cijele godine nudi Hurghada. ocijenjen hoteli zahvaljujući ovom nivou je visok. Ovdje, sunce uvijek sija. Najhladniji - februar. Ali ovaj put, minimalne temperature zraka - 23-25 stupnjeva, a voda - 20-220. Najtopliji mjesec - kolovoz: temperatura zraka dosegne 350 Topline i vode se zagreje do 28 stepeni i više. S obzirom na činjenicu da je Egipat se odlikuje suvom klimom, ljetne vrućine je lakše nositi nego na Mediteranu. Osim toga, vrućina nije toliko uočljiv zbog stalnog mora povjetarac.

5 ocijenjeno: Hoteli u Hurgadi

Lider u broju hotela

Lider u broju hotela je Hurghada. Nominalni hoteli grada ne zaostaje rejting turskih hotela, i na neki način ih čak i nadmašuje. Stalno izgradnju novih objekata. Većina hotela su pogodni za obitelji na odmoru s djecom. Osim toga, odmor u Egiptu je vrlo pristupačne. Rusija, koji imaju prosječnu razinu prihoda, može priuštiti da ostane u hotel s pet zvjezdica resort. Svi putnici će pronaći smještaj priuštiti Hurghada. Rejting hoteli podići na odličnoj lokaciji, visok kvalitet usluga, udobnost i cijeli niz različitih usluga. Polaznici 5-star hotel može lako komunicirati sa evropskih turista.

Ocjena 4 hotela Hurgada

hoteli pet zvjezdica u Hurgadi

Ocjena 5 hotela Hurghada se sastoji od:

1. "DanaBichResort 5 *".

Video: Seagull Hotel Hurghada. Egipat Hotel Sigal Hurgada. Mišljenja, ocjene.

2. "DessolPiramisaSachHachish 5 *".

3. "Melia Faraoh 5*".

4. "Streybgenberger Ol Up Plaža 5*".

5. "DesertRouzResort 5*".

6. "PremerRomansButikHotel 5*".

7. "Titanic Beach Spa & Aqua Park 5*".

8. "Albatros Palace Resort and Spa Wanted 5*".

9. "OuldPalasResort 5*".

Video: Top 10 najboljih hotela u Hurgadi 5 zvezdica

10. "GoldenParadizResort 5*".

Hurghada hotel rating

Četiri-skali hotela u Hurgadi

rejting Hoteli sa 4 zvjezdice, Hurghada:

1. "Albatros Resort 4*".

2. "Rimivera plaži San Smile 4*".

3. "BichAlbatrosGarden 4*".

4. "BelEaAzurResort 4*".

5. "Albatros Aqua Vista Resort & Spa 4*".

6. "PalmBichEvrotel 4*".

7. "SindbadBichResort 4*".

8. "AlbatrosAkvaBlyuResort 4*".

9. "SentidoKristalBayResort 4*".

10. "BichAlbatrosHurgada 4*".

buffet doručak

Ona je dala "buffet" u hotelima u Hurgadi. Ona se odlikuje obilje i raznolikost. Evo, svaki dan nudi jela za sve ukuse: voća, povrća, mesa i ribe. Doručak i večera u hotelu s pet zvjezdica za besplatno, kao ove usluge su uključene u cijenu dozvole. Gosti mogu objedovati na plaži ili bilo gdje u gradu.

5 ocijenjeno: Hoteli u Hurgadi

najboljih hotela

hotel "Melia Faraoh" smatra jednim od najboljih u gradu i ima odličan servis. Ona je okružena zelenim palmama i cvijećem. Tu je i bazen. U neposrednoj blizini hotela počinje koraljni greben poznat po svojoj ljepoti. The "Dana Beach Resort" ima obiteljske sobe i sobe za 1-3 gostiju. Sobe imaju kupaonicu, balkon, terasa, kupaonica, sef, klima-uređaj i mini bar. U hotelu se nalaze kafići, trgovine, frizerske salone, bazene, diskoteke, igrališta i sauna. Koji mogu igrati mini golf, stolni tenis, bilijar, odbojka, ronjenje.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo