Širok usta termos za hranu se razlikuje od uobičajenog?

Idete na kampiranju ili duže putovanje? Nemojte zaboraviti da donese termos toplog čaja ili kave. A šta je sa hranom? Da odustane od uobičajenih jela su također opcionalan. Dovoljno kupiti poseban širokim ustima termos za hranu, a uobičajeno hrane možete ponijeti sa sobom.

Video: RangeMan. Termos džukelo STANLEY. Komentari i cijene.

Razlike termos za hranu

Termos široka usta za hranuDizajn i izgled gotovo svih prehrambenih termo-kontejneri su slični. I zaista, termos sa širokim vratom za hranu također ima unutarnji bocu i kućište. Temperatura unutar vakuum održava međusioju između vanjskog konture proizvoda i unutrašnje posude. Glavna razlika u proizvodima namijenjenim za hranu i piće, - promjer vrata. Svi razumiju da možete sipati čaj iz bilo kojeg kontejner, ali put / dobiti tjestenine ili juha je praktičniji od većeg jela. Tu su i generičkih proizvoda, od kojih je poklopac dva kola za otvaranje. U skladu s tim, u termos se mogu prenijeti i pića i hranu.

Video: RangeMan. Termosima STANLEY. Zapremine 0,7 l, 0,5 l, 0,47 l. FHD.

Za fit hrane termos?

Termos za drugi široki ustaTermo-hrane kontejnera univerzalni u njegovoj primjeni. Oni su dizajnirani za transport prvog i drugog predmeta. Ovo posuđe je zatvoren, tako da ne možete brinuti da imate nešto curenje ili leži pored termos stvari natopljene miris hrane. Najčešće pomoću termo-kontejnera nosi juhe. Također stvarno pokupiti termos za drugi sa širokim vratom. Vrlo zgodno kada poklopac se može koristiti kao mala ploča. Pokušajte uzeti svoj omiljeni žitarice, tjestenina, riža, krompir ili bilo koje druge obroke. Vaš izbor je ograničena samo svojstvu termos, a veličina njegovog vrata. Nemojte zaboraviti da je takva jela podjednako dobro, a održava vrućine i hladnoće. Stoga, uvijek možete uzeti papazjanija ili bilo koje druge jelo koje se jede hladno.

Izbor širokog usta termos za hranu

Glavno pravilo pri kupnji bilo pribor - pravilno odrediti potrebnu jačinu zvuka za vas. Najpopularnije piće uživali termosima kapaciteta 1-1.5 litara, a za hranu će biti dovoljno kapaciteta 0.5-1 litara. Ovi standardi su relevantni u slučaju ako koristite pribor će biti jedna osoba. Termos široka usta za hranu može imati unutarnje dno boca od stakla ili nehrđajućeg čelika. Oba materijala su jednako dobro drži temperaturu. Staklo se smatraju higijenski za korištenje, kao čelik se ne boji udaraca i trese prilikom transporta. Prilikom odabira termos treba obratiti pažnju i na svojim vanjskim dimenzijama i dizajnu. Mnogi sadašnji modeli imaju zgodan ručke ili trake.

Video: Arctic termos široka usta Universal, 1000ml

Korisni saveti

Termos za prvo jela sa širokim vratomBudite sigurni da redovno isprati kvalitetu termos i ostavili ga da diše: suha jasno. Koristite uobičajene deterdženata, za najefikasnije kupovinu čišćenje posebnim dugo četke. Svaki put kad popunite termos za supe širokim ustima juha, pokušajte što je brže moguće zatvoriti poklopac i proverite da li je dovoljno čvrsto. Ne ostavljajte jela sa otvorenim hrane - to će dovesti do prijevremenog hlađenje sadržaja. Termos klasičnog dizajna zadržati temperaturu sadržaja za 7-12 sati. Skladu sa svim pravilima rada i održavanja će povećati život proizvoda. Ako želite ponijeti sa sobom na put pun obrok od nekoliko predmeta, ne žuri kupiti mnogo pojedinačnih termo kontejnera. Danas na tržištu može da ispuni termos sa unutar nekoliko pojedinačnih posude i ostaviti da se prevozi nekoliko jela bez njih miješanje.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo