Flashmob za vjenčanje: najbolje ideje

Video: Flashmob Kiz VSAT Aktobe 23.08.2014g.

Vjenčanje je veliki događaj u životu svakog zaljubljeni par. Međutim, bez obzira na ozbiljnost onoga što se događa, dobro bi bilo da razrijediti svečanoj atmosferi sitne podvale, zabava flashmob u organizaciji na vjenčanju, što će omogućiti gostima da oslobodi i dobiti jedinstvene emocije.

Video: Flashmob na svadbi 1

Definiranje načela flash mob

Kada se planira da iznenadi drugima tokom svadbenog veselja izvanredno ispad, treba obratiti pozornost na sljedeće točke:

Video: Abylaikhan-Akbota Flashmob Wedding na 08/23/13 !!! Zhezkazgan

  • glavna osobina svakog flash mob je spontani učešće većine prisutnih;
  • takvi događaji ne ukazuju na postojanje jasne lider ili nadzornik;
  • Učesnici skupa ne bi trebalo biti unaprijed pokazuju svijest o tome šta se dešava.

Originalni prijedlog

Tokom mob godina blic na svadbi, koji ima za cilj da ponudi ruku i srce, je najpopularniji događaj takvog plana u svijetu. Ono što mladi ljudi posegnuti za ovu metodu?

Prvo, flash mob je uvijek u pratnji efekt iznenađenja. Zahvaljujući temeljite pripreme žene mogu biti svesni u svrhu što se događa do zadnjeg trenutka.

Ideje za flash mob u obliku prijedloga omogućiti mnogo različitih varijacija. U takvim događajima može sudjelovati impresivnu masu ljudi. Uzbuđenje istovremeno dodaje reakcije prolaznika.

flashmob za vjenčanje

Ukoliko organizacija nudi na ovaj način se odvija u prepunom, javnom mjestu, mladu je često potpuno zbunjeni i ne može odbiti, jer napore voljene osobe procjena radoznale poglede. Pozitivnu ocjenu od strane velikog broja čak stranaca laska djevojke.

Video: Best Wedding Flashmob Mirzhan $ Diana

Šta scenariju odabrati organizirati takav flash mob? To sve ovisi o mašti budućeg mladoženje torbicu širine i prisustvo uslova za potpunu implementaciju različitih ideja. Kako možete organizirati pravi spektakl, i skroman, ali neočekivani prijedlog uključuje pripremljenih dodataka.

Dance flash mob na vjenčanju

Gotovo ne zaostaje za popularnost prethodne ideje. Često ih učesnici događaja unaprijed odjeven u plesu kostimima, sakriti pod formalnom ruhu i pokušaj da se izgubi u gomili gostiju. U jednom trenutku, uključite muziku pripremljen za flash mob za vjenčanje. Plesači nastupiti originalni broj, postupno povezivanje sa opšte kretanje bezazlenih posmatrača ništa. Po završetku, polaznici prikazuju nevinost na ono što se događa i pokušati ponovo družiti sa publikom.

muziku za flash mob za vjenčanje

Kako bi se nesmetano organizirati flashmob ples na svadbi bez neugodnih iznenađenja, trebalo bi da koristite sledeće savete:

  1. Za organizaciju planiranog pristupa ne samo da je dvorana vjenčanje ili mjesto gdje će se održati neformalni dio proslave, ali i bilo kojoj javnoj instituciji ili platforma na kojoj je suđeno planovi da se mladenci.
  2. Ples mogu koristiti apsolutno bilo kostime i atribute: originalne majice, raznobojni baloni, znakovi sa slovima, fotografije, zastave, perike i stvari.
  3. Organiziranje flash mob ples na svadbi, posebnu pažnju treba obratiti na muzičku pratnju. možete učiniti uobičajene igrač po želji. Međutim, vjenčanje je i dalje vrijedi koriste usluge stručnjaka koji su u stanju pružiti dovoljno snažan i kvalitetan zvuk.
  4. Ako ne možete pozvati profesionalnih plesača, potrebno je posegnuti za goste. Da biste izabrali za ples, u ovom slučaju se preporučuje najjednostavniji i lako se setio pokreti koji se ponavljaju periodično.

baterija

Preispitivanje ideje za flash mob za vjenčanje, treba obratiti pažnju na prilično popularna opcija, poznat kao baterije. Da sprovede ideju u stvarnost potreban grupa dodataka, od kojih je jedan djeluje kao prvi link.

ideje za flash mob

Signal za početak je usporeno jedne od stranaka do potpunog zaustavljanja u konvencionalnom položaju. Ponavljanje za prvi prekobrojnih preostalih mobere također početi postupno gube energiju na i off, padaju na koljena, leži na zemlji ili congealing u bilo kojoj drugoj poziciji. Računajući nekoliko minuta, svi počinju da se razilaze. Ova vrsta predstavljanja je u stanju da iznenadi sve prisutne na svadbi i da se povežete na zabavu.

Video: Super flashmob u Kazahstane.Svadba

neočekivani gosti

Direktno na jednoj zabavi u dvorani izgledaju obučena u obliku socijalnih radnika, bez obzira da li doktori, sredstva za čišćenje ili policijski službenici. Uobičajeno predmet za posjet treba biti prilično ozbiljan izgovor.

U toku što se događa haos neočekivane krivce treba da idu u čestitajući mladenci, davanje poklona, ​​organizirati za sadašnje ples ili pozorišna predstava. Da bi se izbjegla konfuzija, u pripremi za realizaciju ove ideje, poželjno je ranije dobio ideju TOASTMASTER i nekoliko rođaka.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo