Vjenčanje scenario: neka proslava će biti nezaboravan!

Koliko puta ste zamislili u mladalačkim snovima svog vjenčanja. I, naravno, on je naslikao na kraju notebook "skice" najljepše vjenčanje haljine. Ali ova djeca snove su ostavili za sobom. I tako odjednom došlo trenutak kada moramo ozbiljno razmisliti, kako organizirati vjenčanje, da je najupečatljiviji, i što je najvažnije, bolje od svojih prijatelja.

Video: Vjenčanje Pribor Olga Gomonyuk

Isprva, želim reći da je vjenčanje treba da donese radost i zabava na prvom mjestu mlada i mladoženja. Ovo je vaš odmor, a ti si na njemu glavnih likova. A ako će biti u redu, dakle, gosti će biti zadovoljni. Na osnovu toga, odaberite vjenčanje scenarij prema svojim interesima i željama.

Do danas, Internet je pun jednostavne rečenice, kako organizirati vjenčanje, gdje kupiti haljinu, kako odabrati vjenčanje fotograf, itd To se sve, naravno, to će vam pomoći organizirati vjenčanje proslavu. Ali ne zaboravite da su sve ove usluge koštaju. I da govori istinu, ne uvijek mogu organizirati sve kako želite.

Video: Vodeni park Steam Navigation Company, zakup broda, brod

Postoji li lakši način - (! Naravno ne bez učešća svoj omiljeni prijateljice, koji su uvijek spremni pomoći) da dođu do scenarija vjenčanja i shvatiti ga.

Vjenčanje scenarija.

Video: Vodeći slavlje Serpuhov_svadba ključ u ruke!

Da biste započeli, otvorite Internet i potraga za lokacijama da razviju različite opcije za svadbe. Tamo ćete naći mnogo zanimljivih, neobično vjenčanje scenarija, na primjer, "vjenčanje u country stilu". "1001 Nights". "sicilijanske mafije" ili čak "vjenčanje u duhu srednjeg vijeka". Neću navesti sve opcije, pogotovo jer to nije moguće. Ali ako revidiranje milion predloženih scenarija nije našao među njima odgovarajući, onda stvoriti svoj originalni vjenčanje scenarija.

Mislim da je tako velika da dođu do vlastitih romantična priča ili bajka, ili možda komedija ... Sve zavisi od vas! Oslobodite svoju maštu i ostavite ga da pokaže sve to sposoban.

Video: Vjenčanje na otoku na Tajlandu (Tajland)

scenario vjenčanje treba da se zasniva na osjećaje. Prvo, odrediti kakav će biti stil vjenčanja: klasična, romantična, ekstremno, komedija, urnebesno, patetično-glamurozno ili dirljivo iskren.

Onda, na toj osnovi, možemo graditi dalje vjenčanje scenarija. To je već dugo u vjenčanja proći, na kojoj su svi mogući rođaci iz Samara, bake i sve vrste čudnih ljudi ne znate ni tada fotografije. Sada par radije pozove na vjenčanje samo bliski prijatelji, jer je mnogo više zabave i mira. Ako spadate u ovo drugo, ta činjenica može da igra u vašu korist. Raspitajte se kod prijatelja inspirisan sa idejom predstojećeg događaja i pokupio odjeću u stilu vjenčanja. To se može učiniti uz pomoć stiliziranog pozivnice, koji će se raspravljati o tome kako da se obuku i šta treba da nose.

Video: Ruslan Kostov i show-balet 13! Učiniti vaš odmor nezaboravnim! +38 (050) 395 29 08

Također, možete ih zamoliti da vam cvijeće samo strogo definirani tip. Na primjer, samo ruže ili tulipani samo, a ako su određene boje ... Možete li zamisliti kako će izgledati očaravajuće soba, natovaren s pregršti ruža!

Ako je vjenčanje stilizovan u određenom razdoblju ili kulture, ovaj stil bi trebao biti može pratiti u svemu: oblači mlada i mladoženja, vjenčanje pribor, dvorana dekoracija ili platforme, strojevi i dekoraciju i sl

Ako, na primjer, odlučili su da organizuju "Hawaiian vjenčanje"The mesto bi trebalo da bude na otvorenom prostoru na plaži, oblače mlada i mladoženja bi trebao biti lagan i što otvoreniji, i neka prijatelji će nositi jarkih boja kostime. Svi pozvani, uz nastup na vratu visio ogrlicu od cvijeća i čaše su kokosa. I, naravno, svi učesnici proslave šetaju bosi. Mislim da je u ovom slučaju, svi će biti zabavno.

Ovo je samo jedan od mnogih ideja, osobno formirana u mojoj glavi. Siguran sam da imate više od njih, jer imate Essentials - volimo.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo