Ono što je tako izvanredan poliuretanski kondomi?

Video: Polarni medvjed prošetao ulicama Londona (vijesti)

kontracepcija danas ima dovoljno. Ali najpopularniji su ipak klasični kondomi, od kojih je veliki skup. I proizvodi od lateksa već dugo smatra najboljim od svih. Ali do danas, poliuretanski kondomi postaju sve popularniji. I to sa dobrim razlogom.

jasne prednosti

  • Pa, kao prvo, poliuretanski kondomi vrlo mršav. To znači da oni zadržavaju punu osjetljivost. To je ono što nedostaje lateks proizvoda za kontracepciju.
  • Drugo, hipo-alergijske poliuretanske kondome. To je, bez iritacija, svrbež, pa čak i više osip od njih ne može biti. Izuzetak je, možda, samo idiosinkraziju.

poliuretanski kondomi

  • Treće, u poliuretana je važan kvalitet - ne razbiti i ne razmaženi masne maziva. To je razlog zašto kondomi se najčešće koriste prilikom analnog seksa.
  • Četvrto, rok trajanja ovih metoda kontracepcije više od lateksa. Oni nisu uništili izloženosti UV zrakama, tako dugo se mogu čuvati, bez potrebe za bilo kakvim posebnim uvjetima.
  • Peti - zaštita. Ona ostaje na vrhu, uprkos činjenici da su proizvodi u redu.

Video: Ruski armije u Purdue!

Poliuretanski kondomi su sigurni i zaštićeni od neželjene trudnoće i spolno prenosivih infekcija. I, naravno, ovaj materijal ne miriše. On nema karakterističan miris, osim ako nije drukčije određeno proizvođač Zadumka (kao što je slučaj s aromatičnim kondom zalihe).

neke nedostatke

Naravno, bez njih previše, to nije bilo. Poliuretanski kondomi tokom odnosa često razorene i burst od lateksa ili gume. Možda je to njihova najveća mana. Osim toga, među kondome od poliuretana nije neka "sofisticirani" modele. Sve kontracepcijske standard - glatko i bez nepravilnosti, inače bi češće pocepane. Materijal nije namijenjen samo stvoriti neku vrstu "antene", šiljci i druge dodatke za kondoma.

Video: Reklame Durex kondomi

Poliuretanski kondomi recenzije

Bez obzira na sve to, tu su poliuretanski kondomi su još uvijek skuplji od svojih lateks "braće". A to je i nema mnogo kupaca sretan.

Gost "korisnici"

I oni su prilično različiti. Poliuretanski kondomi, koji zadovoljavaju ocjene korisnika na širokom spektru, sada postaje sve više i češće. Neki su nezadovoljni da kondomi ne često pocepane. Neki idu na nekoliko komada na seksualni čin koji je dovoljno skupo. Drugi nisu zadovoljni sa nedostatkom tih istih dodataka, koji su bogati u lateks i gumu kondoma, znatno pojačava osjećaj i donijeti više zabave. Ne vole svi uobičajeni glatko poliuretanske kondome. Komentari onih koji su ustali u kontraceptiva, su nešto drugačija.

poliuretanski kondomi

Dakle, mnogi drago da su zaista tanka, tako da ne ometa dobivanje prirodnim zadovoljstvo, onaj koji neminovno dolazi između muškarca i žene tokom seksualnog odnosa. Drugi su ohrabreni činjenicom da poliuretanski kondomi su mogli da u ne-klasične seks kao da nema kontrolu rađanja i ne. Na primjer, analni ili oralni. A još više napuhane cijene ne može zasjeniti činjenicu.

Video: Top 20 zanimljivih činjenica o tužbi. Zanimljivosti o svemirsko i prostora.

Marki i proizvođača

Oni nisu tako malo. Gotovo svaki proizvođač smatra odgovarajućim kondoma među lateksa za oslobađanje najmanje jedne vrste poliuretana. Možda najviše malo poznati danas su Sagami Original. Oni su dostupni u različitim modelima s različitim modifikacijama: mirisa i boja. Ovaj japanski poliuretanske kondome. Markice bolje poznati. Na primjer, "Visit".

Video: kako gumene rukavice / rukavica kako napraviti

Poliuretanski kondomi marke

Ovaj brend je već odavno poznat na ruskom tržištu. Trošak kontracepcija poliuretanske ovog znaka je nešto veći od sličnog lateks, i razumljivo. Izrada kondoma na osnovu ovog materijala je skuplje - stoga napumpana cijene. Vizit napravljen za udobnost kao što kondomi, koje je teško staviti na pogrešno: unutarnji i vanjski zidovi u prikazu su različiti. I sposobnost da se koriste maziva na bazi ulja može brzo pretvoriti čak i slučajno stavio na kondom iznutra.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo