Hosteli u Samara na rijeci Volgi: fotografije i recenzije

Hosteli Samara regija i su vrlo popularni, mještani vratiti povremeno provesti vrijeme sa beneficijama, uživajte u odmoru i zaboraviti o svim zaostalih pitanja koja treba riješiti. Veliki broj turističkih organizacija omogućiti putnicima da lako odabrati onaj koji najviše odgovara po cijeni i lokaciji.

Koliko rekreaciju u regiji Samara?

kampovima na Volgi Samara

Sve u svemu, ova regija ima oko 40-rekreativni sadržaji. Domovi i Samara regija međusobno razlikuju po svojoj lokaciji i troškove slobodno. Neki od njih su dostupni samo u ljetnim mjesecima, dok su drugi spremni da odmori i zimi, međutim, troškovi odmora u hladne sezone je znatno povećan.

U ljeto pitanju cijena varira 300-6000 rubalja na dan, sve zavisi od toga kakvu bazu podataka koju će ići i šta set usluga će izabrati za sebe. Neki rekreativni sadržaji razlikuju usluga: negdje da je kvalitetan, a na nekim baza na to bi trebalo raditi ozbiljno.

Video: U rekreacioni centar "Odmor na Volgi" -Les, ribolov, plaža-Sand River

"Pines"

Chalet "Pines" (Samara) se nalazi na obali malog rijeke sok - to je samo 60 kilometara od regionalnog kapitala. Borova šuma, čist zrak i slikovit pogled čine sve potrebne uvjete za odmor i rekreaciju. Baza cijele godine, ljeti može potrajati i do 370 kampera u zimskoj sezoni - 80.

Video: Park Hotel Vasilievsky - Samara regija

U bazi ima bogatu infrastrukturu, tu je čak i mini-kino, kao i za mlađe posjetiteljima dječje igralište s mnogim atrakcijama. Ljeto u funkciji plaže i kafića. Gostima se nudi veliki broj dodatnih usluga, koji će se brzo i efikasno izvršavaju osoblje.

Chalet "Pines" (Samara) nudi svojim gostima boravak u domovima kategoriji "Luxe", dvoetažna vikendica, vikendice i smještaja. ostati troškovi 520-2100 rubalja dnevno, u zavisnosti od opcije izabran. Ako želite, možete uzeti putovanje za 14 dana. Da biste dobili na bazu je vrlo jednostavan: vi vozom u pravcu "Zhiguli mora" i sići na "154 km" stanice.

"Pušenje"

hosteli u Samara i Samara regija

Chalet "Pušenje" (Samara) nalazi se na desnoj obali Volge, u blizini Pervomaisky porekla. Turisti su u ponudi dvije etaže i tri kata vikendice za 4 i 8 mjesta, odnosno, hotel i stambenih kompleksa, gdje možete kupiti broj relativno jeftin cijene. Svi predloženi prostori opremljeni su sve što je potrebno za ugodan odmor: tu su televizori, namještaj, hladnjaci, opremljene kupaonice, itd ...

Sudeći po mišljenja, jedan od najvažnijih prednosti "Pušenje" je da postoje djeca ispod 5 godina borave gratis ako oni ne zahtijevaju za spavanje. Drugi pozitivna stvar: Gostima se nudi širok spektar zabave: kupanje, igralište, zoo, iznajmljivanje sportskih rekvizita. Djeca će biti u mogućnosti da se opustite u prostoriji za kreativnost sa animatorima.

Video: Super drevni "Kamp na Volgi". Ostatak + Review

Troškova života je nešto viši nego u ostalim rekreacijskim sadržajima, osim što mijenja gotovo svaki mjesec. U Oktobar 2015 chalet "Pušenje" (Samara) je ponovo podigao cijenu: Sada ostati ovdje traje od 2 do 6000 rubalja po danu, ovisno o odabranom broju. Da biste dobili na bazu možete koristiti transport vode od pristaništa "Kinap" ili automobilom.

"Mayak"

hosteli Samara recenzije

Turistički centar "Mayak" (Samara) se pozicionirala kao eco-friendly hotel, gdje možete imati dobar vikend ili odmor. Osnivanje se nalazi 35 kilometara od Samara i otvoren je tijekom cijele godine. Postoje svi neophodni uslovi za odmor, sa čak možete uzeti djecu - za njih se uvijek radi i iznajmljivanje električni bicikl, dječji meni radi u lokalnom restoranu, u zimi možete iznajmiti skije.

Prekrasnim pogledom na Zhiguli planine - jedan od vrhunaca kampu, koji je popularan sa stanovnicima regije za više od pet godina. Tu su i funkcionišu ruski i finski kupke, radeći oko sigurnosti sata, zimi i ljeti operativni parking za brodove. Ako želite, možemo organizirati obroke tip ishrane.

video: "REKREACIJA na Volgi"-TURBAZA -Plyazh priobalni apartmana i vikendicu-CHANNEL "REST IN VOLGOGRAD"

Turistički centar "Mayak" (Samara) je jedna od rijetkih u kojem se nalazi "plutajući kuća", koje možete iznajmiti. Troškove smještaja po noći mogu se razjasniti kontaktiranjem broj telefona kontakt: +7 (846) 332-32-79. Da biste dobili na bazu, morat ćete prvo da se u selo Kurumoch, koji se nalazi 40 kilometara od Samara, a zatim isključite regionalnom putu i voziti nekoliko kilometara kroz selo radne snage.

"Duga"

Ako ste zainteresovani za niskobudžetni hosteli u Samara i okolini, treba obratiti pažnju na "Duga", koja se nalazi 60 kilometara od regionalnog kapitala. Ovaj rekreativni centar radi samo u ljeto i može primiti do 170 ljudi u isto vrijeme. Turisti mogu birati između dva kata i prizemni kule, drvene stanovanje i vikendica.

Troškova života ovdje kreće 200-3000 rubalja dnevno. Gostima je na raspolaganju sauna, sportski i Centar za fitness, plesni podij za djecu rekreacije sastaju animatora. Možete doći do baze kroz selo Južni, koji se nalazi na "M5" trasi ceste.

Daleko od Samara

hosteli u Samara na rijeci Volgi

Za one koji traže privatnost i žele da zaborave gradske vreve, vrijedno je razmišljao o tome kako da posjetite turistički centar u Samara i Samara Region. Jedan od njih je "The Park Hotel". Objekt se nalazi 120 kilometara od regionalnog kapitala i teritorijalni već pripada gradu Togliatti. Prekrasan pogled na Volga, koji se otvara ovdje, čini da zaboravi na sve.

Gostima se nudi da ostanu u zgradi od šest priča, cijeli hotel je dizajniran za 127 kampera. Na 1. katu se nalazi sala za konferencije, internet kafe, sok od šipka i druge infrastrukture. Ako želite, možete otići na izlet u Samara Bend, ova usluga nije skupo. Troškovi života u hotelu u rasponu 2000-6000 rubalja dnevno. Možete doći autobusom u Togliatti autobusima i trolejbusima.

"Rusija"

Također vrijedi razmotriti turističko središte Samara na rijeci Volgi, među kojima se izdvaja "Rusija", nalazi nasuprot Frozen jaruge "Samarskaya Luka" Nacionalni park. Evo putnici izbor vikendica za 6 i 16 osoba, kao i vikendice, dizajniran za 2, 4 i 6 osoba.

Ključna razlika baze iz drugih leži u činjenici da se ovdje ne može zaustaviti za jedan dan ili dva, minimalno trajanje boravka - nedeljno. Troškove karte varira u zavisnosti od doba godine. Najpopularniji mjeseci su srpanj i kolovoz. U ovom trenutku ostatak cijena kreće 700-1200 rubalja na dan, svaki dan cijena najma kuće za 6 ili 16 osoba je 5.500 i 15.000 rubalja, odnosno, bilo koji obrok.

"Gornja šuma"

hostel bor Samara

Ljepotu ovih mjesta i sveže rečne zrak - to je ono što čini turiste da pažljivo odabrati kamp na Volgi. Samara i njegova udaljenost od prometnih destinacija za odmor i ovdje igraju veliku ulogu. Nedaleko od grada je osnova "Gornja šuma", dizajniran za 71 pregleda. To se ovdje često idu ljubitelje ekstremni turizam, jer ovdje možete voziti off-road vozilo kroz susjedstvo.

Sportaši također osjećaju ugodno ovdje, jer su ohrabreni da provode svoje slobodno vrijeme u teretani, za stranku badminton ili bilijar, kao i tenis. Troškova života varira od 1.500 do 9.000 rubalja, međutim, o čemu svjedoče mišljenja, cijena se isplati. Baza se nalazi na samo 40 kilometara od Samara, možete doći uz pomoć elektromotornih vozova, samo će trebati da stignemo do stanice "Mastryukova".

"The Aviator"

Ako uzmemo u obzir turistički centar Samara na rijeci Volgi, možete pokrenuti u "The Aviator" - mjesto za rekreaciju, nalazi se u blizini sela Volge. Pored pješčane plaže je drvena drvenom vikendice i kuća za goste. Mnogi turisti dolaze ovdje zbog relativno jeftin cijene i mogućnost da uživaju mir Volge - ovo je mjesto gdje je gotovo uvijek mirno vodu.

S usluga valjanje u domaćinstvu i vodi opreme i sportske opreme. Cijene smještaja se formiraju na osnovu činjenice da su kuće mogu se rezervirati cijeli kompanija. Pružamo jedan troškovi sobu od 10 do 15 tisuća rubalja na dan, dok se za svaki dodatni sjedište će morati platiti još 500 rubalja.

"Iskra"

samara hosteli

doslovno okružena sličnim institucijama Samara: Ako ne počiva u gradu je najbolje da ode u kampu na Volgi. Jedan od njih je i "Spark", izgrađen u blizini sela Podgora na obali. U bazi se nalazi u nacionalnom parku "Samarskaya Luka" i ima vlastitu pješčanu plažu.

Ovdje možete iznajmiti kuću ljeta vrste različitih veličina i kategorija ( «A», «B» i «C»). Baza podataka uglavnom usmjerena na rekreaciju na vodi, tako da ima puno odgovarajuće infrastrukture: .. plovila, katamarana, kajaka, "banane", itd na dnevne cijene smještaja ovdje u rasponu 500-1100 rubalja "vrhunac" sezone (jun-avgust) , cijene su nešto niže nego u ostalim mjesecima. Prehrana u cijenu nije uključena u cijenu i iznosi 580 rubalja po danu.

recenzije

Hosteli Samara, koji su uglavnom pozitivne kritike, su veoma popularni među lokalnim stanovništvom. Češće nego stanovnike grada idu na odmor u "Pines", "Pušenje", "Svjetionik" i "Gornja šuma", i svaki put su zadovoljni visoku kulturu usluga, kvaliteta usluge i stalno ažuriraju infrastrukture.

Neke lokacije gostima kampa, nalazi na udaljenosti od Samara, postoji nedostatak osoblja, što negativno utječe na ukupan kvalitet usluga. Na području baze izgrađen daleko od glavnih autoputeva, administrator može obavljati funkcionalnost sobarica i nosač, koji je, po mišljenju gostiju nije sasvim točno.

Kao što je bilo ranije?

hostel brod Samara

Ranije u regiji postoji sve više i više rekreaciju. Posebno je popularan kamp "plaža" (Samara), da se dva puta na dan posebno posvećen autobusa. Nažalost, ona je prestala da bude potražnje, a time je zatvoren krajem 1990-ih.

Sve u svemu, zatvoren oko tri tuceta baze podataka koja je ranije postojala u regiji. Razlozi za to su vrlo različiti: slaba infrastruktura, udaljenost od naseljenih područja, lošu uslugu. Neki predmeti su kupljene od strane novih vlasnika, i ponovo počeo da ostvaruju prihod nakon renoviranja i retrofit.

zaključak

Hosteli Samara uglavnom otvoren tijekom cijele godine, ali ima i onih koje su zatvorene za zimu. Prije nego što planirate odmor najbolje je odrediti posao, troškova i životnih uslova vremena baze, kao ovi parametri mogu se periodično promijenjen. Također budite sigurni da pitati koje su dostupne za djecu uvjete ako planirate da se opustite cijelu obitelj.

Recenzije kažu da je najbolje da odem na odmor početkom juna, kao što je bilo u ovom trenutku, turističkim centrima nude veliki broj popusta i "spaljivanje" vaučera koji se mogu koristiti. Međutim, ako ga imate ne radi, ne brinite, jer čak "vrh" doba godine veliki broj baza podataka, možete lako odabrati najviše jeftin i sačuvali uredan iznos.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo