Kuća za odmor na Volgi. Pansion na Volgi: Kuća sa djecom

Volga je jedna od najvećih rijeka na svijetu. To trasirao njegov način za evropskog dijela Rusije i ulijeva u Kaspijsko more. Vanredna u svojoj ljepoti lokalnim mjesto da se zabavite. Tu je i plaža obale pijesak, šljunak i male kamushkov- farmi gdje je uzgaja rybu- kuća za odmor na Volgi.

Ostati ovdje pomaže da se obnovi mentalnu i fizičku snagu. ne samo da se možete zabaviti, sunčanje na plaži ili opuštanje u diskoteci, ali i da se upoznaju sa kulturne baštine ovog kraja, obilazak istorijskih mesta. kuća za odmor na Volgi Samara

zabava

Zbog odlične klimatske uvjete, blizina ribnjaka i prekrasnu prirodu ovdje imaju tendenciju da se opustite mnogo. Jedan od zanimljivih oblika rekreacije To je multi-dnevno pješačenje, a katamaran putovanje i kupanje. Možete vidjeti puno novih i zanimljivih, obilazak rijeke i njenih banaka.

Video: Zimski ribolov na Volgi štuka zherlitsy. Base rekreaciju ForaFish

Kao vrsta zabave na Volgi je lov za vodene ptice ili velika životinja koja živi na kopnu. Ljubitelji ribolova ponudi su i besplatni i plaćeni mjesto na rijeci, od kojih je svaki dio je poznat po svoje stavove stanovnika. Na primjer, gornji tok bogat deverika i žohare, i donji - smuđ, smuđ, štuka, som, asp. kuća za odmor na Volgi

udobnost

Volga je podijeljena u četiri dijela: izvor, gornjeg i srednjeg dijela, kao i nizvodno, uključujući Delta vodotoka. Svaki od ovih segmenata ima jedinstvene karakteristike koje privlače turiste. Jedno područje je pod uticajem povoljnu klimu, a ostali nisu daleko od velikih gradova, au trećem bolje uslove sredine. Ali svi oni imaju jednu stvar: bez obzira na sastav grupe posjetitelja i odabrane lokacije, kuća za odmor na Volgi će pozdraviti turiste i efikasno biti poslužen po pristupačnim cijenama. Tver, Jaroslavlj, Ivanovo, Kostroma regija nude miran i skladan razonoda. Moguće je da ode u internat na Volgi sa djecom. Za ribolovce predstavljeni prostora u gornjem dijelu toka. Trebalo bi, međutim, rekao da je u tim područjima, male ustanove s medicinskim profil. kuća za odmor na obalama Volge

Kuća za odmor na Volgi, rad u pravcu zdravstva, nalaze se u drugim područjima. Svi oni specijalizirati u liječenju raznih bolesti. Gdje ste pronašli jeftin terapeutske i preventivne kuća za odmor na Volgi? Samara, Saratov, Dimitrovgrad ima sve uslove za prijem gostiju koji žele da poboljšaju svoje zdravlje. Institucije su uglavnom u Gorki, Moskva, Saratov regija. Tatarstan i uređen slične odmarališta.

Sve kuće za odmor na Volgi nudi svojim gostima put na rijeci brodom. Ova tura vam omogućava da uživate u svim ljepotama ovog veličanstvenog regije.

kuća za odmor "avangarda"

Ovo lječilište se nalazi u izuzetno lijepom mjestu. Onda spojiti velike rijeke Volge i Tereshka. Zaobilazeći plažama, mješovite šume, formiranje kanala i otoke, oni stvaraju upečatljiv u svojoj ljepoti slika. Ova regija je atraktivan ne samo za strastveni ribolovce, ali i za jednostavne romantičare koji sanjaju da uživaju u kontemplaciji drevne ruske pejzaža. A djeca će biti ugodno iznenađeni, nađu na istom mestu gde je nekada Tom Sawyer i Huckleberry Finn igrali Indijanci, prelazeći na splavu na pustom otoku. pansion na Volgi sa djecom

Video: Kuća na Volgi

opće informacije

Ova kuća za odmor na obali Volge pojavio relativno nedavno. Osnovica je izgrađen u skladu sa savremenim zahtjevima za život. Sobe stanovanja i vikendice, relativno jeftino za svoju cijenu, ima sve potrebne udobnost. Oni se razlikuju od štita sadržaja koje nudi na Seliger i Valdaja. Izbor zabave ovdje je vrlo bogat. Ne možete samo plivati, za ribe, ali i da posjeti restoranima, barovima sa evropskim i ruske kuhinje, trči za igru, biciklizam i rolera, igrati bazen ili se opustiti u sauni. Kada je loše vrijeme, možete sjediti pored kamina u sobi sa kućni bioskop. Tako, opisao je rekreativni centar - jedan je od najboljih i najpristupačniji mjesta u donjem Volga za dobar provod s obitelji ili. Nalazi se šezdeset kilometara od Saratov i prostire se na površini od devet hektara.

svojstvo

Holiday Village "avangarda" Predstavlja hotel sa tri sprata sa udobnim sobama i vikendica 40 sa pratećim sadržajima. U jednom slučaju je 13 brojeva. Svaki od njih je dizajnirana za dvije osobe i uključuje standardni set neophodnih: tuš, WC, dva ležaja, TV, kauč, kuhinja, hladnjak, kuhalo za vodu. avangarda kuća za odmor

Vikendica se nude u dvije vrste:
1. dvojnik ima sve to, i na područjima hotela. To može udobno smjestiti dva sesquilinear ili jedan bračni krevet.
2. Za kompaniju četiri osobe nude jednosobna smještaja. Nalazi se ulazni hodnik, dvije spavaće sobe sa dva i jedno mjesto za spavanje. U glavnoj zgradi se nalazi nekoliko dvokrevetne i trokrevetne sobe od 2800-3800 rubalja dnevno.

baza "Samarkand"

Izbor slobodno nudi osnovne sobe (3000 str. / D.) i ekonomskoj klasi (2500 str. / D.), Dizajniran za dvije osobe. Obične kuće i VIP kategoriji, namijenjen za isti broj klijenata su 2-3000. Četvorokrevetni apartmani će koštati duplo skuplji. Besplatan boravak za djecu koja su pod sedam godina. Po djetetu 8-14 godina su u obavezi da plati pet stotina rubalja. Smještaj i doručak su uključeni u cijenu. galeb kuća za odmor Da biste došli do rekreativnog centra mogu uzeti taksi i plati vozaču po dolasku na odredište. Put od Elshanka-Usovki će koštati 200 rubalja, a od Saratov - tri puta skuplji. Ručak i večera su procijenjene na 700 rubalja / osoba / dan, a komplementarne doručak -... 200.

kuća za odmor "galeb"

Lokacija ove jedinstvene baze podataka. To je pored Lake Rubskoye, koji je identifikovan sa Bajkalskog jezera. Povrate zdravlje postoje i odrasli i djeca. Voda koja sadrži sapropel i minerali, korisno za sve. Zbog male dubine na ražnju kupanje je dovoljno siguran za djecu. Na čistu i dobro čuva plaža u opuštenoj i ugodnoj atmosferi može biti odlična vremena. U sjenica, ljuljanje na vodi, tu je sve za udoban druženja sa kompanijom i stručno osoblje da služi i odaberite željeni meni.

Video: Odgovor rekreativnog centra na Volgi. Brodom - nezaboravan odmor

Obroka u blagovaonici. Svaka kabina je opremljena sa kuhinjom za self-catering. Tokom leta, gostima je predstavio igrališta i opreme (zakup). dvokrevetne sobe "standard" košta 2400-3000 rubalja po danu za dvije osobe.

Uživajte u svom odmoru!

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo