Lacoste Eau de Lacoste: opis hotela, ocjene

Ovo je jedan od niza raznovrsnih mirisa za svaki dan, osnovana prije 2 godine. To je jednostavan, ali ne i priglup. Sama kompanija "Lacoste" To ga opisuje kao "lagani dodir senzualnosti".Lacoste Eau de Lacoste

Lacoste Eau de Lacoste: opis okusa

Ovo stvaranje pripada grupi cvijeća i voća. Ako ga razbiti po komponentama, sve visoke note - voće (ananas, mandarina, bergamot), smješten u samom srcu lista ananasa, cvijeta naranče i jasmina, sambac, osnova je predstavljen vanilije, Peru balzam, sandalovine i vetivera. Formulacija može na prvi pogled čini neozbiljnim, jednostavna. Ni njuškajući, možete zamisliti o mirisu. Ali na koži počinje da bude vrlo zanimljivo, kao da svetlucave i igranje.

Video: NOVO Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle - Sparkling Mood

Najviše zvučni bilješke u Lacoste Eau de Lacoste - to, naravno, ananasa i mandarine i vanilije.Lacoste Eau de Lacoste: recenzije

Ananas nije samo pokazuju svoje lice, a na početku maškara kao slatkiš breskve. Ali to je bio on počinje solo glasno i samouvjereno. Za razliku od mnogih voće miriše, to ne izaziva gastronomskih senzacija, žele jesti mandarina ananas ne javljaju. Nekoliko minuta kasnije voće akorde odloženi, ali stranka početi da igra jasmina i cvijeta naranče. Ali najviše od svega izazvati divljenje baza: tamo, čuo cvijeće, ali u duetu sa sandalovine, lagano prahu vanilije. Iako je sama po sebi vanilije ne može čuti, da se meša sa slatkoćom voće.

Video: Eau de Lacoste L.12.12 - The Magic Trick

Ovaj miris ako se skladišti na nuli parfema koordinata osi. On - je zlatna sredina između-slatkog voća i tzv "svezhak". Ovdje u umjerenosti i slatkoće i svježinu ugoditi navijačima i da, i drugi. Osim duhova, i pušten toaletne vode Lacoste Eau de Lacoste.

Vrijeme i mjesto

Kakupominalos ranije, ovaj miris odlikuje zavidnu svestranost. Zahvaljujući nenametljiva bazu, koja se nalazi u neposrednoj blizini kože, to će biti relevantan uvijek i svuda - i za radnih dana, a za večernje šetalište ruku pod ruku sa svojom voljenom, a za atmosferu praznika.
Parfem Lacoste Eau de Lacoste

Ako uporedimo ukus na bilo koji element odjeće, bela pamučna košulja - ulazak u prvih deset. To mora nužno biti u svlačionici kao savršen spoj s različitim stilovima. Nepretenciozan sebi, to daje osjećaj čistoće i svježine. Isti u suštini i miris Lacoste Eau de Lacoste. On ne izvrši bilo kojoj specifičnoj situaciji ili moderan imidž, naprotiv, on se prilagođava okruženju. Ukratko, to može biti "nositi" ujutro i nose cijeli dan do večeri.

Što se tiče doba godine, ovde, miris bez ikakvih prigovora. Na hladnom zimskom danu, to grije sočnost ploda, citrusa će biti u vlažnom vremenu da zvuči glasno, prodorno i podignite raspoloženje na kišnih dana. Opruga trag cvijet veo će biti u skladu s okolnim prirode u miris.

Video: Eau de Lacoste L.12.12 - TV spot

starosnoj kategoriji

Općenito se pokriva vrlo široku publiku - od 15. i 50 godina ili čak i duže, možda u kombinaciji sa slikom starice stvara disonance. Posebno citrusa početak je povezan sa mladi student koji nije ni 20.

Video: Duhi.rf: Lacoste Eau de Lacoste (Ženski miris)

Iako nije ni starost, možda, najvažnija stvar ovdje, i karakter. Lacoste Eau de Lacoste stvoren za suptilan, ali aktivno i vesela osoba.Eau de Toilette Lacoste Eau de Lacoste

Ako govorimo samo o izgledu devojka miris ovih duhova, oni odgovaraju većini plava ili smeđa kosa (nije za ništa što u oglašavanju uključeni Amy Adams). Naravno, ne postoji tabu za brinete i smeđe kose žena, ali oni su manje pogodni za opis ciljane publike. Stereotipi podupiru ideju da je tamnokosa djevojka tamne kože pogodne su u glavnom istočnom parfeme.

Da ne spominjemo da je brend "Lacoste" uglavnom fokusirane na sport, i to je dobro raspoloženje će biti u kombinaciji sa mladom devojkom, i sa sportskim, drži se u obliku žene.

trajnost

Lacoste Eau de Lacoste ima iznenađujuće dugo na koži. Neke od žena kupaca uočili da čak 10 sati nakon primjene se čuje bazu komentar. To je iznenađujuće, jer je voće "svezhachka" obično nemaju takav otpor, oni moraju stalno ažuriraju se na tokom cijelog dana. No, ovdje je u sandala i vetivera, zvuče dugo vremena i sa samopouzdanjem.

voz

Zvučni na udaljenosti od 2 metra. Ali to samo po sebi trag je lagan, a ne guši, jer je baza prilično ženstvena. Nimalo cloying. Iako je miris svijetao, nije oborio drugi, naprotiv u toplom vremenu treba da bude osvježavajuće.

dostojanstvo

Oni koji su stvarno sviđa ovaj parfem rad, opisati Lacoste Eau de Lacoste kao izrazio okus, ne trudeći se čak i za svakodnevno nošenje. On nema ove komponente, koja je u početku oštro udario u nos, a zatim nestati za pet minuta. Zvuči tačno, ali u nekoliko faza, postepeno razvija njegova osnovna tema pleksusa ananas, jasmina i drvene note.Lacoste Eau de Lacoste: Opis

Iako je temperament ovih duhova je još uvijek tu, prvi put čuo lakoću i svježinu vitamina, a zatim sa dubine, i na kraju - vanilija kremaste. Ali, između ovih različitih akorda ima glatke tranzicije i harmonije zvuka.

Također je iznenađujuće da mnogi obozhatelnitsy ne može ni stvarno artikulisati ono što ih točno privlači ovaj ukus, rekavši da im se sviđa u svim kompleksu: i svestranost, a zanimljiva kombinacija naizgled jednostavne komponente, i dolgozvuchaschy petlje.

mane

Ali nisu svi oduševljeni sa Lacoste Eau de Lacoste. Postoje negativnih komentara. Sa druge strane svakog takvog nepretenciozan i nepretenciozan miris u ono što je sigurno biti onih koji će ga zvati svakodnevne, obične riječi, br. Da, nema tajni, misterija, intriga, sve je jednostavno i jasno. Zbog toga, neki su mu označeni kao osrednjost.

Za neke to liči na stvaranje jeftinijih brendova ("avon". "Oriflame") Ili čak nešto iz masovno tržište, kažu, sve ovo negdje već bilo.

Osim toga, nije svaka koža reagira dobro sa ananasom, neko stvara neprijatan kiselo ili čak gorak. Drugi čuju plastične nečistoća. Da, kemija kože - neverovatna stvar.

Neko je rekao da duhovi Eau de Lacoste nedostaje slast. Ali za takve "sladokusac" i one koji vole začin kompanija izdao verziju raspravlja miris kao Eau de Lacoste Sensuelle. Postoje potpuno različite komponente, agruma zamijenjeni su nugat i crne ribizle, on se odmah pretvara u orijentalni miris gurmanski. Ukratko, "Lacoste" pokušao zadovoljiti i one koji vole miris malo kompliciranije. Izgleda kao da je bila prilično uspješna. Sada, mnogi su kupili i ukus i koristiti jedan za taj dan, a drugi - za upotrebu večer.Miris Lacoste Eau de Lacoste

Muškarci na komentar

Na osnovu ovih karakteristika na osnovu, Lacoste parfem Eau de Lacoste - dobar poklon opcija za djevojke ili žene, preferencije parfema su nepoznati. Ovdje će biti teško napraviti grešku, jer zaista odgovara, ako ne i sve, onda definitivno.

Kao snijeg-bijele pamučnu košulju u svlačionici, bio je siguran da se naći mjesto na toaletnog stolića, čak i ljubitelje nešto radikalno suprotno. A kada uzmete u obzir činjenicu da je miris mladih (objavljen je nedavno, u 2013. godini), što je, između ostalog, da ne postane poznat, tako da miriše svake druge žene.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo