Ekskluzivni duhovi "Bruno Banani"

Video: Bruno Banani parfem za žene cijenu

parfem Bruno BananiKompanija Bruno Banani je nedavno osnovan, 1993. godine. Uprkos tome što je relativno mlad, proizvoda, uključujući i donje rublje, pribor i parfemi "Bruno Banani" Oni su među najpopularnijim brendova u Evropi. Je slogan je fraza "Nije za svakoga", Što prevedeno na engleski način "nije za svakoga". Slažem se, to stvarno radi. Zaista, mnogi bi voleo da se osjećaju izuzetan, nije isto što i svi imaju nešto zaista jedinstveno. Glavni fokus kompanije je razvoj i proizvodnju donjeg rublja zbirki, ali danas ćemo posvetiti članak parfemi ovog brenda.

parfem "Bruno Banani"

Parfemi ovog brenda zaslužuje posebnu pažnju. parfem "Bruno Banani" - ovo je zaista svijetla, seksi, originalne kompozicije. Gotovo svi od njih imaju ekskluzivne boce s blago zakrivljenim silueta - to je zaštitni znak brenda. Mnoge stavke iz zbirke Doma Parfem je postala svjetski bestseler. počevši duhovi "Bruno Banani" Žena je imala ime i namijenjen ženama. Ovaj miris posjeduje odličnu kombinaciju svestranosti i delikatne nijanse ljiljana, naranče i bršljan, strast ljiljana, frezije nježnost i breskve. Žena parfem Bruno Banani je u rekordnom roku stekao veliku količinu fanova iz cijelog svijeta, od kojih su mnogi ostanu lojalni njega do sada. Do danas, u prilično oštrom konkurencijom na tržištu luksuza parfemi malo koji brend može pohvaliti.

Bruno Banani muške parfeme"Bruno Banani" - Muški parfem

Već prvi u muškoj miris parfema linija postao brend parfem pod nazivom "Bruno Banani Man". Pušten je 2000. godine i brzo stekao slavu i ljubav. I to ne čudi, s obzirom da je svježi aranžman cvijeća tereti čovjek sa snažnim energije, bacanje u ponor strasti i avanture. Ovo je klasična kolekcija mirisa Bruno Banani, koji, međutim, nije strano i modernosti. Ovaj parfem je kreiran za samopouzdanja, jake i uspješne ljude. Za one koji se osjećaju kao pravi kreator svog života. Osnovni muška mirisa Bruno Banani - Made for Men, Osnove za muškarce, Magic Man, Pure Man, i o muškarcima. Sve ove zbirke su stvoreni da odražava ženskoj liniji parfema. Na primjer na Made for Men je zavodljiv povjerenja Made for Women.

parfem Bruno Banani Žene cijenu

parfem "Bruno Banani" žena

Cijena ovih brendiranih luksuznih mirisa je prilično visoka, ali to ne zaustavlja njihov vatreni obožavaoci. Ove fensi parfem za prekrasne polovina čovječanstva - visine savršenstva, pravi oda ženstvenosti u svim aspektima njene prirode: primamljiv i nepristupačan, neobuzdanog i strastven, duboko i svjetla. Oni liče Champagne - ista misteriozna i opojan. Uzmimo, na primjer, Pure Woman. Ovo je prekrasan miris u liniji parfema "Bruno Banani". Uz to će uvijek biti u centru entuzijasta muške poglede. Spremite se da postane sija zvijezda i zvijezda vodilja. U gomili drugih žena nećete biti izgubljeni. Ovo je pravi remek-djelo za onoga koji se ne boji da bude seksi.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo