Restless duhovi "Jimmy Choo"

Jimmy Choo - stvarni miris kultni brend cipela. Prema Tamara Mellon, osnivač kompanije i partner modnog dizajnera Jimmy Choo, Miris je sastavni dio garderobe. Apsolutno je ženski ima senzualan auru. Koji su duhovi "Jimmy Choo"? Kako potrošači odgovoriti na njih?

Sexy miris u 2011. godini

Senzualan miris za žene, Jimmy Choo Eau de Parfum, koji je objavljen 2011. godine, odnosi se na voćni chypre. Ovo je savršen poklon za moderne žene, ističući njen stil i ljepotu.

parfem Jimmy Choo

U visokim notama - mandarine mirise pačulija, kruške i cvjetne nijanse. Note je orhideja, i baza - slatkiše i karamele. Na isti parfem "Jimmy Choo" nisu u ljeto svjetlu, već naprotiv, vrlo uporan, a posebno seksualno, čini se muškarci. Voćni Chypre ne nosi vintage nijansa. Ove ukusne moderan parfem, najboljim mode zahvaljujući win-win kombinacija divlja orhideja i voća. Indonezijski pačuli daje dubinu okusa, fino i toplo nijanse.

FLASH

Novi uzbudljiv i zanimljiv okus od Jimmy Choo - FLASH. Ovaj sunčani cvjetnog parfema odašiljanja miriše bijelih ljiljana. Sparkling i senzualan sastav odnosi se na izlazu čekanja svjetlu kada je adrenalin u kombinaciji sa samopouzdanjem. Ovaj miris prenosi uzbuđenje na crvenom tepihu, Pogon na noćni klub, sjaj glamurozne odjeće. Kreativni direktor Sandra Choi impresivno prenijeti koncept FLASH: «Uzbuđenje i osjećaj moći koji se javlja kada žena stavi na graciozan i seksi haljinu cipele".

Video: PARFIMERIJA NEW Jimmy Choo, BODY, GUCCI Kenzo, D&G 2015

Miris se otvara pjenušava i svježim notama mandarine, ružičastog bibera i jagode. U trenutku kada je prvi akordi nestaje otkrivene opojno, seksi srca note egzotične bijelog cvijeća: ljiljana, tuberoza, jasmin nevjerojatan. Senzualne drvenaste note plume daju osjećaj zavođenja: heliotrop i bijelo drvo.

Jimmy Choo parfem Letual

Video: NOVO 2015 Armani Code Satin / Ala a / nezakonitog Jimmy Choo / Calvin Klein Eternity Sada

Boca kao pribor

Sve "Jimmy Choo" duhovi uvukla u luksuznom boce. Stylish wrap "pod kožu" pakovanje sa zmija print - to je piton. Prema Sandra Choi, bočicu treba sada izgledati kao skup pribor, izaziva uzbuđenje.

Video: Jimmy Choo Flash. Online zatestit parfem. prvi utisci

Aspekti treperenje i stvoriti iluziju treperi kamere. Inspiracija za dizajnerski tim bio stari vintage svijećnjak. Boca FLASH od kristala, akrilik, metal, čari i stvara maštovita igra svjetlosti. Moderan kapa s glatkih dodaje luksuz trim. Staklo cool "električna" boje čini da zapamtite hladno ultraljubičastom noćni klub. Kutija i reflektira svjetlo poput dijamanta. Izgled i pakovanje u potpunosti prenijeti izazov, pjenušava raspoloženje duhova.

Duhovi "Jimmy Choo". recenzije

Bogat slatki miris, u skladu sa ljepšeg spola, nije dizajniran za mlade djevojke, za njih to bi bilo previše vulgaran, iskusni, usudio. Njegova publika mora biti samopouzdana osoba 25 godina, ima izražen ženstvenosti. Definitivno, okus se ne ukrašavaju tip devojke koji je svojstven dečački neprijatnosti. Dakle, njegovo srce dama parfem "Jimmy Choo" još se može naći, iako neće biti suvišno u bilo kojem kolekciju.

Video: Jimmy Choo za žene Fragrance / Perfume Review

FLASH čudan ukus provokativne i seksualne prirode. To je pogodan za samopouzdanja i prkosan moderne žene, hodanje na visokim potpeticama ulicama Londona, New Yorku, Parizu. Ova izuzetna i senzualan parfem.

Jimmy Choo parfem recenzije

"Jimmy Choo" - duhovi ("Letual" i druge mreže nude ovaj proizvod), koji su dostupni na prosječnu cijenu nisu preskupi za status brenda. Za nekoga ovaj znak će biti otkriće, ali ne može biti svačiji ukus. U svakom slučaju to je vrijedno pokušava ovo svijetle miris, odjednom postaje tvoja sudbina?

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo