Da bi se postigao prosperitet i stabilnost: molitvu novca Saint Spiridona

Video: Molitva drugi Holy Saint Spiridon

Molitve imaju predivan izvršenje silu ako im kažem iz srca, s osjećaj i vjeru. I, naravno, treba da znate kakva je situacija pričvrstiti svoje misli na neki svetac, koji traži pomoć. Na primjer, ako se prevaziđu duga i nedostatka novca, vrijedi se prisjetiti Saint Spiridona.

Video: Molitva Saint Spiridon

O svetac i njegova čuda

Molitva za novac Saint SpiridonMolitva Svetog Spiridona novca i sretan svojim izgledom iz različitih izvora - jedan od mnogih čuda koja proslavljeni svetac tokom svog života. Ovo je poklon koji mu je dao Bog za pravednika, i neumorni usluga u njegovo ime. On je oživio mrtve, izgonio đavole, zove kiša tokom suše, zarasla beznadežna pacijenata&hellip- Biti obdaren visokim crkvenim ranga, osobno oranica, bio je skroman, a ne gramziv, pomogao siromašne svojih prihoda i učinio mnogo dobrih ljudi i Boga. To se popularno naziva "Salamine čudotvorac."

Video: Molitva Saint Spiridon

Do današnjeg dana, prije nego što ikone ponuditi molitve na novac Sant Spiridona, o uspješnoj prodaju ili kupovinu nekretnina, o tome da profitabilnije lokacija. Ali to nije višak profitirati, odnosno da se stvori normalna, neophodna materijalna situacija. Činjenica da relikvije sveca su nepokvaren, zbog čega još više poštovanja i divljenja za njega. Dan sjećanja Spiridona tradicionalno slavi u decembru, 25. dan. Zatim održana svečana molitve i posebne osjećaje vjernika palili svijeće pred ikone. Molitva za novac Saint Spiridona i druge potrebe više maraka.Molitva Svetom Saint Spiridon

poštovanje ritual

Kako točno treba moliti da se čuje? Crkve klupi treba ikona kupiti (to je posvećen). Kada sam se vratio kući i postaviti sliku mentalno melodiju. Razmislite o svojoj potrebi (na upit). Onda naglas, trebalo bi biti ponuđen molitvu novca Saint Spiridona. Zatim, da se ojača akciju peticije, 40 dana za redom čitaju mu akathist. Samo obrati pažnju na crkveni kalendar. Akathist ne može čitati kada post dolazi. I molitvu svetog Sant Spyridon raste bez obzira na "lean" i običnih dana. Molitva sv Saint SpiridonAkcija se ponavlja sve dok manifestuje dok se željeni rezultat, a ne kao jedan slučajne i sistematske događaja. Postoji mnogo dokaza o povoljan ishod takvih slučajeva, što je doprinijelo molitve sveca se nalazi Saint Spiridona. Nije bez razloga od pamtivijeka dok nismo stigli još jedan nevjerovatan legenda. To govori o tome kako sveti koji je došao na loš ratar i žalio se da on ne žive na tome, čak i zrna da siju, ne može. Bogati vlasnik u svom selu u dug ne. Mudar starac poslao siromah dom i kažnjeni žarko moli Bogu, a sutradan osobno došao i doveo ga Gold Bar. S obzirom sa riječima: "Razmjena za žitarice krmača. Žetva će biti odličan. Kada soberosh je ingota prinudne naplate i po mene. " Farmer, zahvalan izvan mjera, samo je pratio uputstvo za starije. I u dogledno vrijeme pretvorio u zlato na vratima njegove kuće. Saint Spiridona kultivatori vodio u šumu, stavi bar na terenu, rekao je molitvu zahvalnosti. Zamislite šok za seljaka, kad zlato postala velika zmija koja je nestala uz šištanje u travi! Ispostavilo se da je Gospod kako bi se pomoglo patnje i nevoljnicima je dao svoj verni sluga takav nevjerovatan sposobnosti i snažan čudesnu moć!

Video: Novac Molitva Svetog Spiridona ..

Ovaj primjer jasno pokazuje da ništa nije nemoguće za prave vjere!

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo