Molitva Svetom Nikoli za pomoć: ask - i to će se dati

Video: Ask, a vi ćete imati 2 seriya.flv

Gotovo svi kršćani znaju da ako imate nešto krene po zlu, ili početak niza kvarova, definitivno treba tražiti pomoć od Svetog Nikole. Molitva Svetom Nikoli za pomoć - jedan od najjačih, i Svete brzo odgovara na poziv. Pravoslavci proslavljaju 19. dec kao Sveti Nikola Dan. Čudotvorac starih smatra zaštitnika putnika, pomoraca, pomažući siromahe, i blagoslova nesreće.

Video: pravoslavnom kalendaru. Utorak Avgust 16., 2016 / 3. avgust 2016 (u starom stilu)

život svSveti Nikola moli za pomoć

Cijeli život Sveti Nikola je dokaz da su siromašni blagoslovio, i na nebu. Životni put Svetog potvrđuje istinitost ovih riječi. On je bio u sredini života siromašnih, nije imao dom. Ali, čak i nakon usvajanja dostojanstva biskupa Lycia sveca jednom uzeo hranu dnevno - u večernjim satima.

Video: Sveti proljeće Gremyachiy ključ, što je Sergije Radon

Molitva za pomoć u pitanjima sa kojima se suočava Sveti Nikola, vrlo često se koristi, jer je svetac - jedan od najpoznatijih svetaca Boga. On je rođen u Patara, gradu u Maloj Aziji poluotoka, u 258 godine. Njegovi roditelji nisu imali djecu dugo i molili Boga da im dijete, dok je obećavajući da će biti posvećen Bogu. I stalno su njihove riječi. Nikola je bio Gospod Bog od djetinjstva, stalno radili za svoju korist, bio je u molitvi, on je došao u pomoć onima koji pate.

molitva čuda

Molitva Svetom Nikoli za pomoćKada je svetac putovao u Svetu zemlju, on je predvideo oluju koja prijeti da će srušiti brodova. Imao je viziju đavola, koji je došao na brodu, ali sveca sa svojim molitvama njim jurio, pacifikovana oluje, pa čak i podigao mornar koji je pao s jarbola i pao u smrt. Od tada, molitvu - tražeći pomoć mornara i putnika - prema Svetog Nikole. Saint čuda izvode tokom svog života. Većina prošlo od usta do usta čudo - to je kada je spasio od smrti trojice ljudi nepravedno osuđen gradonačelnika.

Molitva Svetom Nikoli za pomoć je uvijek bio vrlo efikasan. Još u antičko doba da ga za pomoć obratili i moćan, i siromašne. Jer molitva je dostavljen Sveti Nikola za pomoć, Myra je spasio od ozbiljnih gladi. Svetac pomogao Recluse izaći iz zarobljeništva i iz zatvora. Sad mošti sveca su u Italiji, u gradiću Bari. Hodočasnici idu na grob starca da se zahvalim za čudo odobrena u životu, ili da traži zaštitu.

Kako moliti?

Danas pravoslavci često traže pomoć Svetog Nikolushka da izbegne nevolje. Molitva Svetom Nikoli Čudo radno pomaže osobi da dramatično promijeniti svoju sudbinu na bolje. U telu kršćanske molitve kao dolazi novu snagu, vitalnost i energenata.

Video: Oče naš, Očenaš, Luke, Poglavlje 11, naš svakodnevni kruh

Molitva zahtjev za pomoć

Reći molitvu i pitati za pomoć od Čudotvorca, uz svoj imidž ikone staviti na čistu stolu. Pored ikone sa likom svetog zapaliti svijeću i počne da molitvu. Trebalo bi pročitati tri puta: prvi put - glasno, glasno, a zatim i drugi put - pola šapat. Treći i posljednji, put čitao sam o sebi. Molitva Svetom Nikoli za pomoć čitati svaki dan za 40 dana. Ako ste slučajno ili iz nekog razloga propustili jedan dan, ponovo računajući 40 dana. Glavna stvar - da je potrebno da vjeruju u moć molitve, a kada u vašem životu se desi čudo, Nicholas će biti dugi niz godina sa svojim sveca.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo