Ko je Cynthia Lennon?

Video: Umro Cynthia Lennon, John Lennon je prva žena

Ovo samo ime ukazuje na uključenost poznatog Fab Four. Pa ko je to Cynthia Lennon?

Ukratko, bila je prva supruga Johna Lennona i majka njihovog sina, Julian. Naravno, javnost najviše zanima u tom dijelu svog života, ovaj ili onaj način povezani sa "beatles". Ali ono što je još poznato o tome?

Cynthia Lennon biografija

Cynthia je rođen u porodici Charles i Lillian Powell 1939. godine, a odrastao je u blizini Houleyka da Wirral poluotoka, koji se nalazi na sjevero-zapadno od Engleske. Sa 12 godina studirala je na osnovnoj školi za umjetnost. Htjela je da posveti svoj život slikarstvo, tako nastavila je studij na Liverpool College of Art. Tamo su se sastali sa Johnom, jer je prisustvovao iste klase na kaligrafiju. Ubrzo nakon početka veze, Cynthia je saznala da je trudna, tako da se par odmah registrovao brak 23 Avgust 1962 u Liverpool. Cynthia Lennon i John LennonGodine 1963. je rođen njihov jedini sin Julian. Ali Lennon porodica nije dugo trajala: 1968, John je otišao Cynthia za Yoko Ono, formaliziranje razvoda. Čak je želio da se jedini starateljstvo nad Julian.

Video: Umro Cynthia Lennon, John Lennon je prva žena

Nakon raskida sa John Cynthia Lennon je još tri puta do oltara. 1970. godine, postala je izabran talijanski Roberto Bassanini, vlasnik hotela, ali njihov sindikat je trajao samo 3 godine. Zatim, tu je bio inženjer iz Lancashire John Twist, ali oni su bili zajedno samo 1976-1983. Bilo je i dugo (16 godina) odnos sa Jim Christy. Konačno, 2002. godine, četvrti suprug bio je Charles Noel, vlasnik noćnog kluba. Zanimljivo je, nakon razvoda od Cynthia Twist povratio prezime Lennon.

Jedini put se pojavila na ovom događaju, koji je pozvan i Yoko - je premijera Cirque du Soleilv Las Vegasu.

Cynthia je autor knjige o svom životu sa idol miliona ljudi. Godine 1978. objavio je esej "Igrom Lennon"I 2006. godine - "Moj muž, John,".

April 1, 2015 nije bio Cynthia. Umrla je od raka.

Video: Cynthia Lennon - In Loving Memory

Više informacija o aferi sa Johnom

U intervjuu za list "Daily Express"Sjeća se da je John nije bio takav tip kome da se zaljubi u dobar učenik, ono što je Cynthia Lennon u mladosti. Isprva je nije voleo mnogo, od njega je odisao opasnosti, pobune i neusaglašenosti. Ali, onda je ovo samo početak i uključi joj u tome. Jednom, kad Cynthia saznao da je John voli plavuše u stilu Brigitte Bardot, ona je bez oklijevanja da promeni svoj imidž, posvijetliti kosu nekoliko nijansi. Usput, ona je ostala vjerna svom tadašnjem pojavljivanje pred smrt. Kao i on izgledao Cynthia Lennon? Fotografije udaljenih studentskih dana pokazuju da je ona bila vrlo lijepa.Cynthia Lennon u mladosti

Isprva, John ju je nazvao Miss Houleyk ili Miss Powell, a kada su počeli da ispuni - ne samo kao Shin.

Čak i kada su službeno u braku, on se ne reklamira, jer navijači rok zvezde moraju biti sigurni da su i dalje u potrazi za svoju ljubav. Stoga Cynthia rijetko u stanju da prati njen muž na brojnim koncertima, ali ona naselili za one rijetke trenutke kada je bio kod kuće.

John kupio pristojnu kuću sa 22 soba u dvorac Kenwood 20 000 funti, ima duplo više uložio u njenu obnovu. Imali su službenici i njihovi vozači. Jednom Cynthia u pravu, njen muž joj dali "mini"i onda "porsche". Ukratko, financijske i supruga Cynthia Lennon i John Lennon su dobili u potpunosti, a nije ni čudo, jer "beatles" Upravo smo bili na grbu uspjeha.

Cynthia je sretno oženjen, ne može reći o Johnu. Čak i nakon 6 godina, a unatoč činjenici da se često zlostavljali alkohola, uzimanje droge i rijetko obraćao pažnju na nju, ona je i dalje zaljubljena u njega. Ali, nažalost, to nije pomoglo da spasi svoju porodicu.

Yoko Ono

Cynthia Lennon saznao za novu muzu njenog supruga slučajno, kada sam njihov razgovor. Cynthia Lennon biografijaIako na prvi, John uskraćeno romantičnu vezu sa strane, rekavši da imaju poslovni odnos, kako kažu, avangardni umjetnik Yoko samo tražim sponzora, ali istina će uskoro izašla. Lennon je čak pokušao, da tako kažem, prevesti strelice i optužen za sebe izdaju Cynthia staviti pod nadzor Julian, ali nije uspeo. 1968. godine par razvod.

Nakon smrti John Yoko odbio da barem dati neke lične stvari Julian Lennon. Morao je da se sagne i da ih kupe na aukciji.

Odnosi nakon razvoda

Lennon platio samo 100 000 funti njegova bivša žena. Više nije potrebno, jer je još uvijek zaljubljena u njega.

Yoko Ono snažno spriječiti sastancima bivših supružnika, ona je bila ljubomorna John bez ikakvog razloga. Stoga Cynthia ga skoro nisam vidio. Posljednjih Sastanak je održan 1973. godine, 7 godina prije ubistva Lennon.

Cynthia je vrlo teško preživio smrt John. Uprkos svim bolne trenutke svog bračnog života, ona je dovela do njenog sina u pogledu ličnosti i talenta njegovog oca.

julijanski

On je bio rođen kada John je bio na jednom od svojih koncerata. On je dobio ime po nana, čije je ime bilo Julie. Nažalost, Ivan je imao vrlo malo kontakta sa Julian, i sva pažnja njegovog oca od njegovog sina Yoko Sean. Utisak je da je htio da bri, i Cynthia i Julian iz svog života. Na primjer, iako država John je iznosio 250 miliona funti za održavanje njegovog sina, on je izdvojio prvi samo 400 funti mjesečno.

Video: NekroVlog. pitanja

U kasnim 70-ih Lennon nekako obnovljena veza sa Julian, ali je 1980. godine ubijen. Cynthia nacrtao portret John 4 i dao njegov sin u spomen na svog oca. Usput, Julian je postao pjevač.Cynthia Lennon

bolest

Cynthia Lennon je iznenada umro u svom domu u Mallorca (Španija) u aprilu 2015. godine, nakon što nije uspio pobijediti rak. Borba protiv ove bolesti je kratko, tijelo samo odustao. Sin Julian sve dok se brinu za svoju majku.Cynthia Lennon: fotografija

Ako povući crtu ispod životu Cynthia Lennon, možemo reći gotovo sa sigurnošću tvrditi da je živjela u znaku njenog "beatles"Nikad ne zaboravljajući da je bio uključen u istoriji Fab Four, da osvoji svijet.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo