Šta vjenčanje brave?

vjenčanje bravePripreme za vjenčanje - to je dugotrajan, ali vrlo zanimljiva i vesela. Mnogi romantične tradicije povezane sa proslave. Jedan od njih je upotreba brave, koji simboliziraju snažne i duge bračnog života.

Video: Vjenčanje katanac "Ljubav je ..." rukama Master Class vjenčanja katanac DIY

Lokacija se to dogodilo

U danima drevne Rusije je bila tradicija da sahrani velikog žitnica dvorac vjenčanje. Ali smo ga sahranili odjednom. Za to kao par su bili u crkvi, dvorac je stavljen ispod praga. Sahranili smo ga tek nakon povratka mladih, bacajući pred ovaj taster. Ovaj dvorac simbolizira očuvanje ljubavi i sreće. On je također zaštićen porodice.

Video: Decor vjenčanje katanac. Master class

Vjenčanje brave graviranoGdje da spustim brave vjenčanje?

U ovom trenutku, ta tradicija je i dalje relevantan. Moderni par gotovo svih zemalja visi brave svadebnyedlya da naglasi iskrenost svoje osjećaje. Na primjer, u Italiji ljubitelje ih zaključane na mostovima, a zatim bacali ključ u rijeku. Vjeruje se da će porodica biti jaka, a par će biti zajedno dok zaključan katanac. U mnogim gradovima širom svijeta postoje takozvani "Amorov mostova." Postalo je moderno da visi brave na lukove od kovanog željeza i stabla koja se nalaze u području vjenčanje.

Video: Brave ljubavi. Simbol ljubavi i vjernosti. Vjenčanje Brave na mostu. Vjenčanje snimke

Kada je napravila družiti bravu?

Nakon braka i prvu fotografiju pucati mladenci, po pravilu, počinje putovanje u znamenitostima i hodati po gradu i njegovoj okolini. Tokom ove šetnje, par se moraju prijeći tri mosta (zaustavljanje na svakom i pije čašu šampanjca). U posljednji most muž ima da preseli svoju mladu ženu u naručje i "konsolidirati" sve ovo katanac. Ako grad nema tako veliki broj mostova, svih akcija odvija, odnosno, na jedan. Neki ljudi više vole da se odmah objesiti brave nakon pisarnici vjenčanja, iu tom nema ništa loše. Sve ovisi o spremnosti mladih.

Video: Vjenčanje zamochki.flv

vjenčanje brave fotografijaRaznolikost brava vjenčanje

Atribute vjenčanje je uvijek vrlo raznolik. Najsretniji dan za ljubitelje biti nezaboravan i ostavili puno šarenih uspomena. Tako da možete odabrati bilo vjenčanje brave. Fotografije snimljene pored svijetle atribut će izgledati spektakularno. Nemojte se zaustaviti na jednostavan sivi brave. Započnite svoj izbor forme. To može biti:

  • trg;
  • oval;
  • pravougaoni;
  • u obliku srca.

Ovo su najčešći oblici. Većina supružnika izabrati kopča u obliku srca. Boju, takođe, ne postoje ograničenja. Ukrasite Vjenčanje brave često štampani ili prenositi ih fotografiju para. Razne oznake ili imena su česti, previše. Osim brava sa ključevima, sada proizvode i ne-otvaranje: zaključan, ne mogu se otvoriti, jer je ključ je jednostavno nema! Kao ukras može se koristiti perle, umjetnog cvijeća, i još mnogo toga. Relevantna i danas Vjenčanje brave sa ugraviranim koji po narudžbi sa bilo koji tekst. U principu, veliki izbor. Ako niste našli ono što želite, možete pribjeći pomoću čarobnjaka, čineći vjenčanje brave naručiti pod skicu. Bez obzira na veličinu i boje će biti zamka, glavna stvar - iskrenost osećanja i međusobno poštovanje.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo