Jesen vjenčanja: ukras, dvorana dekoracija, pisma, pozivnice

Vjenčanje u životu svakog ljudskog bića je jedan od ključnih događaja. Stoga, svi parovi pokušavaju kako bi se taj dan malo više ljepote i magije. Vjenčanje u jesen stilu će biti vrlo korisno, ako pada na ovo divno doba godine. Pogotovo jer je to u septembru i oktobru se smatra jednim od najboljih mjeseci za brak.

Video: Jesen vjenčanje. Jabuke na svadbe.Idei vjenčanje dekora.Yablochnaya vjenčanje.

mladina buket

Svaka djevojka želi biti u takvom poseban dan jednostavno bez premca. Ona bira dugoj haljini, frizuru i cipele koje će naglasiti sve svoje prednosti i pretvorio ga u princezu. Još jedan od najvažnijih detalja u sliku svakog Dao Sam buket. Ako mladi odluče da je najbolji izbor za svoj odmor će biti vjenčanje u stilu jesen, onda vam je potreban da pokupi buket cvijeća koje odgovaraju ovoj sezoni. I ukrasite sa listovima crvene i žute nijanse. U ovoj izvedbi, nije potrebno da jure za uvezene biljke, bolje je dati prednost kući. Ovo je klasična jesen buket, ali ako mladenka želi da bude original, onda će odgovarati sledeću opciju. Za više zanimljiv sastav može pokupiti suho grančice i čunjeva. Držite ih zajedno, možete koristiti žicu i bušilice. To se radi vrlo jednostavno: u podnožju neravnine izbušene rupe u koje vdevaetsya žice. To dalje služi kao podrška za dekoraciju učinili.

Jesen vjenčanje ukras

frizura

dekoracije jesen vjenčanje treba prikazati i obnovljena u slici protagonista ovog događaja - mlada i mladoženja. Pored buket, mladi mogu birati originalni frizuru. Jedan od najčešćih opcija u ovom slučaju je korištenje vijenca, koji je vrlo lako uraditi sa svojim jesenje lišće i cvijeće. Također se možete jednostavno tkati ovih elemenata u odabrane za oblikovanje kose. Djevojke koje će biti gosti festivala mogu nastaviti ovaj trend i da stave vijenaca. To se može postaviti u unaprijed, a možete ih distribuirati direktno na događaj kao suvenir. To će razveseliti sve ljepšeg spola, a fotografije će izgledati vrlo lijepa.

Video: Poziv na vjenčanje sa svojim rukama

Dekoracija teme vjenčanja

Između ostalog, mladi uvijek upotpunjuje sliku naušnice i ogrlice koje može zadržati zajedničku proslavu čitavog stila. Ako ne možete pronaći odgovarajuću u nakitu salonima, može napraviti na red. Uostalom ručni rad - to je uvijek vrlo originalan i nevjerojatno lijepa. Postoji još jedna opcija - da učine sve što je u svoje ruke. možete pronaći na internetu gomilu shema koje govore u detalje kako da naušnice i ogrlicu, na primjer, kuglice ili cirkonima. Vrlo originalna će izgledati suspenzija od lišća i epoksi smole. Ovo je vrlo zanimljiva tehnika, koja se sastoji u očuvanju malih list jeseni smole. Kada se osuši, postaje potpuno jasno, a izabrani predmet je kao da je staklo. Ovo ljepilo se može naći u bilo gvožđari. A pokupiti sadržaj, a ne biti problem.

Video: Public Service obaveštenja

Vjenčanje u jesen stilu

Jesen vjenčanja: uređenje dvorišta

U posljednjih nekoliko godina postala vrlo popularna izašli svečanosti, i nije čudno, jer na taj način svaki par ima mogućnost odabrati mjesto za vjenčanja i ukrasite ga kao samo srce želi. Jednom scenariju gdje ova opcija je više nego je potrebno, je jesen vjenčanje ukras koji će izgledati najbolje u nijansama crvene, narančaste i žute boje. Odlično mjesto za može postati kao banket sala, i dvorištu: sve ovisi o vremenu i želje samih mladih. Ako je spoljna temperatura iznad nule, a sunce sija svjetlije, dvorište će biti odličan izbor za takav događaj. Može se podijeliti u nekoliko zona: za čestitke i isporuku poklona za goste, plesni podij, stol za mladenka i mladoženja. Ona je uređena sa svim cvijeće, lišće, voće, svjetlo tila tkanina trake u. Možete napraviti vijenac od sušenog prirodnih materijala, koje leže tik ispod njihovih nogu, što se pozitivno prikazana na ukupan vjenčanje budžeta. Dobro doći u ovom dekor će bala slame, što bi bilo bolje da se baci na stolnjak i stavio ih na male bundeve. Zanimljivo je da ovdje će izgledati i svijeće koje su postavljene na stolovima ili visio pomoću trake, ali prvo su umočen u kolu plovila.

Video: Kako obeležiti godinu dana dijete / bebu? PRIPREMA ideje i / Part 2

Jesen vjenčanje ukras hale

banket sala

Ako je vjenčanje zakazano za kraj oktobar-novembar, to je dobro pogledati u blagovaonici restorana bilo jesen vjenčanje. dvorana dekoracija će upotpuniti samo ukupni raspoloženje, ako to razmotriti u detalje. Da biste to učinili, možete napraviti šarene navijača, koji može visi preko stola Mladi kao veliki krošnji. Za lijepe snimke želite da izaberete područje, koji je uređen na poseban način. To može biti mali sto prekriven vintage stolnjak, iza kojih ima suve darove prirode (grane, šišarke, žirom, lišće, šipak, grožđe, itd). Za toplije svjetlo treba visiti lampom, i stavio na sto nekoliko svijeća. Dakle, ti divna jesen vjenčanje. Izrada stolova To bi trebalo da prenese opće stilu. A onda će doći sve stvari koje se mogu naći u bilo kojem parku ili vrtu - Mountain Ash, bundeve, jabuke, lišće, orasi, šiljci ... Možete napraviti ruže od naranče pilinga. Ovo ne samo da će dati više zasićenih narančasta dekor, ali razveseliti, jer citrusa miriše na ništa.

Jesen vjenčanje dekor

posebnim pismom

Kada je završio sve pripreme, dekor za sobu odabrana, mlada i mladoženja slike u potpunosti čine, dođe vrijeme da se razmišlja o tijekom vjenčanja. Ovo je gotovo najvažnija stvar u ovom slučaju, jer ako će gosti biti dosadno, to je dobro iskustvo sigurno neće. S obzirom na dnevnom redu na jesen vjenčanje, skripta možete pokupiti isto. Prva opcija - "Baka vrt". Mjesto je vrlo važno. To bi trebao biti park ili drvo, čime bi se prenose duh djetinjstva i nostalgije za ruralni topline. Natjecanja mogu izabrati odgovarajući (najbrže branje voća, bundeve za kuhanje kašu i sl. D.). Još jedno zanimljivo ime za takav događaj - "Legends of the Fall". Ako planirate vjenčanje, može se dogovoriti u drevnoj kapeli, u kojoj mladi će prići o prevozu. Vrlo profitabilan slavlje ukrasiti drevne ceremonije i igre koje su došle do nas od naših predaka. Ako je vjenčanje održano krajem oktobra, to je vrlo zanimljivo rješenje bi bilo Halloween stilu. Stranka može biti maskenbal, ali ako to nije za tebe, onda samo koristiti samo nekoliko elemenata, kao što su svijećnjaci u obliku bundeve.

Jesen Vjenčanje scenario

Dakle, jedan od najboljih rješenja za vjenčanje će biti jesen vjenčanje. Klirens može doći do sasvim originalan, jer opcije su mnoge. Ovaj praznik će biti zapamćena za sve.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo