Vjenčanje u septembru. Njeno veličanstvo prirode - za tebe!

Video: Fun ananas. Ključnu infrastrukturu №4

Ljeto je nestao iz kalendara, ali nas nije potpuno napustio. dana, i kolovozu promijenila sparnom sliku i dao miran toplina postali su kraće. Indian Summer počeo, pravi blaženstvo prirode i luksuza jesen, još uvijek žive u lišće, ali zanosan nestao zelje i početnicima zlatnih kruna. To - septembar. I nije ni čudo da je toliko voli parova u namjeri da se uda i formiraju svoju porodicu. Na kraju krajeva, simbolično ovog meseca - početak nove runde, prirodni kalendar, kada plodovi svih prethodnih sezona su zvat sa stolova nakon posla i žetve.

Video: Popularni Video - Comedy Woman

vjenčanje u rujnu

Vjenčanje u septembru - praznik

Zaista, obilje voća, bobica, povrće, sazrelo je u septembru, omogućava vam da mnogo jela i pića za goste, iznenađenje iznenađenje receptima. Iskustvo u službi evropske umetnosti duboreza - jedan od karakterističnih obilježja modernog vjenčanje stol. Ruske kuhinje je višestruka, od njene recepte napraviti meni koji samo čudo s obzirom daleko, ponekad čak i bez ostvarivanja kako magično jelo stekao takav ukus.

dana za vjenčanje u rujnu

A najprijatnije u ovom dijelu koji se vjenčanje u rujnu, će koštati manje nego u ostalim mjesecima zbog dostupnosti voća i povrća. Tipična za ljeto nisu "preselio" i za jesen - već su se pojavili na policama, i uvoz i njihove - najprirodniji, na miris i svijetle, bez prikrivena ukus.

Pored bogatu trpezu, vjenčanje u rujnu je dobro da se većina gostiju želite da vidite na njihovim slavlje, više neće biti u zoni nepristupačnosti u inostranstvu na odmoru. Ali najveća prednost na dan vjenčanja fiksna u prvih Jesenjim mjesecima, da je priroda predstavlja tako divne boje za nezaboravan snimak da zlatni jesen u pravom smislu te manifestacije impresionirala.

vjenčanje u rujnu

Video: Ples Gene Kovaleva (Anna Koshmal) Matchmakers 6 (5 serija)

Kao poseban način da se organizira proslava

Sin ne koristite darove prirode, ako ste odlučili da proslavi stvaranje njegove porodice u septembru. živopisne pejzaže parkova savršen za magične fotografije. Samo jedan put, posut lišćem, kontrastnim i prekrasne poglede na pozadini žuto-zelene ili vatreno crvene lišće. Asocijativne obrasce može se rekonstruisati tematski suncobrani i košare bobica i gljiva. Ako je vjenčanje posebno održava u ruralnim područjima, brvnara u kompozicije mladenka haljinu s luksuzan boravak na divan foto uspomene, pogotovo ako par živi u urbanoj sredini. Ovaj "egzotične" će donijeti estetski i moralno zadovoljstvo.

Igrati na kontrastima!

Još jedno mjesto izgleda predivno na fotografije vjenčanja: ovo je ruševina drevne građevine i stare vile sa svijetlim zelenim bršljan na kamenim zidovima.

vjenčanje u rujnu

U principu, divan kontrast sive kamenja i svijetle narančastom vage zaista veličanstven. To se događa taj dan kako bi proslavili vjenčanje u rujnu neočekivano kiša, ali dobar fotograf zna da vide ljepotu u svemu, pa čak i neke rijetke snimke se može učiniti u takvim okolnostima!

Video: Muzika video iz crtanog filma "Mladi Titans Sljedeća"

Ideja polja za snimanje je stekao popularnost u posljednjih nekoliko godina, a ne samo u amatersku fotografiju, ali i za temu vjenčanja. Simbolička plodnost zrelih uši žitarica, ili more divljeg cveća, lavande i tratinčice stvoriti zapanjujući backdrop i pozitivan talas za život mladenaca na podsvesnom nivou.

povoljan dan za vjenčanja u rujnu

Simbolika pada

Vjenčanje u septembru, prilagođava pozitivan s obzirom na to da je lako držati. Vremenski uslovi za tradicionalne šetnje i snimanje fotografija - divan, gosti okupili, stolu - luksuz. Simbolika septembra u lijepom tonove boja, usjeva u izobilju, sunčano vrijeme stvorili su tradicionalni stav prema svadbu septembra kao posebno sretan period. Prekrasna platan ili javorovog lišća - pravi simbol jeseni.

Video: The World of Nature

vjenčanje u rujnu

Prekrasna košare pune jabuke, grožđe i kruške, gljive, orasi - simbol plodnosti, koristeći ga u pratnje na svadbi, nenametljivo može poželjeti mladenaca jaka i velika porodica sa zdravim dijete. To nije potrebno, međutim, da se koriste u sastavu banane i drugih egzotičnih - sve simbolika ispari u ovom trenutku.

Septembar 2015 i datum braka

Ove godine, prognoze za vjenčanje nije previše povoljan za prvu dekadu septembra. U stvari, stvari nisu tako loše, jer oni ovise o položaju Mjeseca, prema njenom stanju. Mladi mjesec - dobar znak za sve obaveze, punog mjeseca - je također prilično dobar, ali da raste moon je odlučio da upravlja najvažnijih stvari za potpunost i povoljnog isteka. A za one koji vjeruju lunarnom kalendaru i planirati sve svoje poslovne u bilo kojoj slabi moon ili raste, naravno, datum vjenčanja treba imenovati u drugoj polovini mjeseca. Lunarnom kalendaru vjenčanja u rujnu sugerira da su dani rastućeg Meseca počinje 13. septembra.

Lunarni kalendar za septembar vjenčanja

Za vjernike, pravoslavni parovima, koji pored zvaničnih slika u matičnom uredu i planiranje Vjenčanje u crkvi Treba imati na umu da vjenčanja nije okrunjen u velikoj crkvi praznika. Stvoriti porodicu koja ne prestaje, i ništa loše u želji da se udala u tim danima (i da ih u drugoj polovini dvije godine) nije samo bogosluženja posvećena tog datuma u potpunosti i civilnog potrebe za crkvu u ove datume povlače u pozadinu. To je povoljan dan za vjenčanja u rujnu, počevši od 13. septembra i traje do kraja mjeseca, osim za 21. septembar koja označava Rođenja Blažene Djevice, do 27. septembra, na dan Uzvišenja Svetog križa.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo