Šta da radim s djevojkom na prvom sastanku? Kako da se ponašaju se na prvom sastanku?

Video: Bugs na prvom sastanku !!!! vrijedan ljube ili NE o tome kako da se ponašaju na prvom sastanku;)?

Svaka ljubavna priča je jedinstvena i lijepa na svoj način. Ne može biti smjernice koje bi odgovaralo svima bez izuzetka parova. Ali! To nikada boli da slušaju savjete iskusnih i napraviti nešto korisno za sebe iz iskustava drugih. A još više kada je u pitanju takav drhtavo stvar kao prvi datum Žena.

Video: šta da razgovaramo o na prvom sastanku sa devojkom | DateXP

Kako pitati Žena na sastanak

Prije nego što vi mislite o tome što učiniti s djevojkom na prvom sastanku, neophodno je da se počne organizirati. Ovo je ponekad najteže - jer ako devojka kao stvarno, momak mogu ometati te "zakleti neprijatelji" kao stezanje, ukočenost i strah. I odjednom ne? povreda&hellip- ismijavanju&hellip- Ova i druga pitanja mogu oslabiti najnaprednije mačo, čije srce je pogođen Amorov strelice.

Video: Prvi sastanak sa devojkom | Kako da se ponašaju i šta da radim?!

Oni ne mogu dati u. Potrebno je da birate duboko udahnuo i odluči da skoči. Međutim, skakanje u bazen glavom nije potrebno, pa čak i poželjno. Bolje je da se pažljivo i promišljeno djelovati.šta da radim s djevojkom na prvom sastanku

Ako devojka je uspela da potonu u dušu, a zatim, najvjerovatnije, činjenica poznanstva s njim je već došlo. Možete komunicirati u društvu ili na društvenim mrežama, ili čak predmet uzdahe je susjed na stolu u školi. I to je veliki plus. Mnogo teže bi bilo da pozove stranac na sastanak. Pa će tek trebati da prevede već postojećeg odnosa na viši nivo.

Pozivajući Žena na datum, poželjno je izbjeći činovništva. Pitanje: "Da li se slažete na sastanak sa mnom" ili "Hoćeš li biti moja mlada?" Da li je najbolje prepustiti junacima jeftinih filmova i staromodan romana. Moderni mladić tijekom uobičajenog razgovora preko interneta ili telefona samo ponuditi poznati djevojka hoda zajedno. Možete odmah, a moguće je i sutra - kada je više zgodan.

Pa, kad je svaku priliku. Na primjer: "Postoje dvije karte za koncert ili film" - "Ja želite posjetiti veterana - ide sa mnom" - "otvorio novu atrakciju u parku - dolaze zajedno da to doživjeti". I tako dalje, i tako dalje - mnogo varijanti!

Mekane ponuda neće zbuniti djevojka. A ako Muškarac ne uzrokuje joj negativne osjećaje, to je vjerojatno da se dogovore.šta da rade na prvom sastanku s djevojkom

Priprema za datum moralno

Kada se dobija pristanak, vrijeme je da ozbiljno razmisle o tome šta da rade sa djevojka na dan 1. Gdje ići (osim, naravno, nije najavu), šta da obučem, šta da pričamo, nešto da iznenadi&hellip- Nepotrebno je reći, planirati datum nije u potpunosti izaći - to nije matematika test pisanja. Ali neki "plan" bilo poželjno.

Jedino što ne radi - je idealizirati predstojećem sastanku i nametnuti previše nade. Rosy očekivanja rijetko ispunjeni. Dakle, savjet iskusnih: "Da se ne bi biti razočaran, bolje je da ne budu očarani unaprijed." Pametno postaviti sebi maksimalno cilj - da istraži malo čovjek vam se sviđa i pokušajte da ga zadovolji.

Gdje ići?

Rendezvous u velikoj mjeri zavisi od ličnog ukusa Čovjek i djevojka i odakle žive. Poželjno je da se prethodno pregovara opcija. Ono što oni mogu biti?

 • Park.

Mnogi ljudi misle da veze s Žena na prvom sastanku u parku apsolutno ništa. Parka - to je staromodno i dosadno. I nije u redu. Na kraju krajeva, svrha prvom sastanku - to je da se međusobno upoznaju i, stoga, trebalo bi da bude uslova za miran dijalog. Klupi u parku - idealna opcija. Prekrasan Alley, šuštanje lišća, cvrkut ptica stvoriti romantično raspoloženje, ostavite da izvod iz svakodnevnih problema i za podešavanje jedni drugima. Osim toga, moderni parkovi, obično opremljeni sa kafićima, atrakcija i drugih zabavnih sadržaja. Stoga, ako želite, a postoji i mogućnost obilaska programa može varirati.šta da rade na prvom sastanku s djevojkom tinejdžer

 • Gradskim ulicama.

Momci u velikim gradovima je mnogo lakše shvatiti što raditi na prvom sastanku s djevojkom, nego njihov provincijski "kolege". Na kraju krajeva, u gradu tako mnogo zanimljivih stvari! Možete samo da prođe kroz glavne ulice, obilazak suvenirnice, užinu u kafiću, da učestvuje u nekoj vrsti ulične akcije, pogledajte u muzeju, i tako dalje. D. Ovo razbibriga, naravno, ostavlja malo prostora za intimne razgovore, ali nudi mnogo sjećanja koja će zagrijati dušu i da sanjate novog sastanka.

 • Sastanak u kafiću.

Neki momci ne žele da posebno smeta pitanje šta da radi s djevojkom na prvom sastanku, iprosto priglashayutee vkafe. Alternativno, naravno, zanimljivo. Postoji mogućnost da impresionira. Plus spreman romantičnu atmosferu (muzika, interijer, vino, i tako dalje. D.). Možete zagrliti devojčicu tokom spori ples&hellip- Međutim, postoje i nedostaci. Istu muziku neće dozvoliti normalan razgovor. Može doći do nesporazuma o tome ko će platiti za "večeru", itd Osim toga, povećanje u kafiću zahtijeva određeni dress code, ali to samo po sebi može uzrokovati ukočenost - .. Posebno u žena.

Šta da rade na prvom sastanku s djevojkom u zimskom periodu? A nekoliko savjeta

Ova stavka glatko slijedi iz prethodne i njen nastavak. Na kraju krajeva, u stvari varijante mjesta za romantične sastanke su vrlo ovisno o sezoni. I problem šta da radi na prvom (1) sastanak s djevojkom, teško vrijeme hladne sezone. A istina - posebno na ulicama ne hodaju na klupi neće sjediti u parku&hellip- Pa, gdje ići?

Danas, čak i mali gradovi imaju zabavu, gdje možete sjediti u kafiću i kuglanje igra, i generalno se zabaviti, pogotovo ne muči pitanje šta da radi s djevojkom na prvom sastanku.

A u regionalnim centrima duše su sigurni da ste pronašli mjesto za lutaju. Odličan za aktivne ljude - umjetni klizanje ili skijališta, što nije neuobičajeno u mnogim modernim gradovima. Ako takvih objekata na dohvat ruke, možete jednostavno ići na skijanje u zemlji. I to je potpuno pristupačan, ali veoma romantičan i zabavan hobi - sankanje, igranje grudve, Snješka zajednički modeliranje&hellip- neće biti dosadno sigurno, i dirljiva sjećanja na djetinjstvo spajaju ljude savršeno.

Video: Kako se ponašati na prvom sastanku s djevojkom pričaš? SHTUKENSIA .COM

Osim ove opcije samo zima u sezoni fit hladno i univerzalne: posjet kino ili kazalište, muzej ili izložbu, restoran ili noćni klub.

Možete samo pitati Žena provoditi vrijeme u njihovom društvu. Ali samo ako će biti drugi dame. U čisto muški tim pivom, ribe i nogomet Fair Lady vjerovatno će biti dosadno.šta da radi s devojkom na dan 1

Šta da rade na prvom sastanku s tinejdžerke? preporuke

Kao što znamo, ljubav za sve uzraste. I to ne samo u Šekspira vremena, pretekao tinejdžera. Ako je voljeni još čak 16, pozivajući je na prvom sastanku, potrebno je uzeti u obzir neke od nijansi.

Prije svega, treba imati na umu da se radi o zapravo još dijete. I djeca vole sve svijetle i neobično. Stoga, organizacija posjećuje kreativan pristup treba biti prioritet. Ovo se odnosi i na mjesto, a okolnosti, i "outfit", i sve ostalo.

Najvjerojatnije, ne hoda u parku, ili veče u kafiću neće učiniti mnogo utisak na tinejdžerke, koji je, iako želi izgledati starije, ali zabave i razonode u srcu želi više.

Kao mjesto za prvi sastanak su savršeni niz aktivnosti - senzacionalna izložba, predstavljanje modne film, koncert omiljenog benda i slično.

U principu, na prvom sastanku s vrlo mlada djevojka je bolje da se ne stvore uslovi pod kojima će par ostati privatne. To može dovesti do adolescent sramotu, stidljivost i strah. Ali gužva mjesta pogodan je za sve sto.

Što se tiče druge nijanse, to je vjerojatno da će cijeniti poklon domaće igračke ili buket divljeg cvijeća, kao mladost - to je vrijeme za romansu. Smiješno "outfit", kreativnu frizuru, i tako dalje. E., Too, pasti za put.šta da radim na sastanak s djevojkom 1

General savjet iskusnih

Oni koji žele da znaju šta da rade na prvom sastanku s djevojkom, a ono što treba izbjegavati, pomoć Savjeti začinjen gospodo:

 • Razmislite o tome kako glup ili ne gledati na oči akcije pratilac, to nije potrebno. Maksimalna labavost i prirodnost.
 • Ohrabreni dobro raspoloženje.
 • Iskrenu pažnju na osobu djevojke - to je siguran način da joj je srce.
 • To nije potrebno zapamtiti bivše strast. Posebno u negativnom svjetlu.
 • Ljubaznost - linija kraljeva. To će biti cijenjen.
 • Svaki muškarac voli da ga zovu po imenu. Što se češće ime djevojka zvučalo iz usta tipa na prvom sastanku, na to će biti bolje.
 • Komplimenata na "nered" ne kvari. Ne štedi na ovaj "začina". Samo što je poželjno da se pohvale nisu tukli, i pohvale - učitani. Generalno, istinski ponašanje, to bolje.
 • Ako žena nije "odred" hard-core feministkinje, ona će cijeniti i dao joj ruku prilikom spuštanja iz nekih brda i napredovati otvorena vrata i galantno da gura stolicu u kafiću.

većina grešaka

Od prvog dana je jako puno ovisi, nije ni čudo što kažu koji ispunjavaju na odjeću. Dakle, tip koji pazi na ponašanje grešaka, koje mogu proizvesti vrlo nepovoljan utisak suputnik i neslavni finiš ono što je počelo tako dobro.

 • Momci nisu od željeza. Oni također imaju tendenciju da brine i brine. I često postoje situacije kada je mladić, potpuno iscrpljena pitanje šta da rade na sastanak sa jednim djevojka i izgubi kontrolu nad sobom i nad samim datum, i situacija u cjelini. Privlačenje saveznici alkohol, on se nada da se otarasi stidljivosti i zapravo dobiva u očima objekta snova reputaciju kao pijanica. Dakle, sa alkoholom treba biti oprezan.
 • Još jedna zabluda: "Bolje je da žvakati nego razgovor." Da, u nekim slučajevima, to je zaista bolje. Ali ne i na prvom sastanku. Ako samo sjediti leđa i uzeti u obzir djevojka, ona mogu misliti da nešto nije u redu. A ako šutim i okrenu&hellip- Ona takođe smatra da nešto nije u redu s njom. Uvredio i ostavili. Tako da je bolje da pričamo o sitnicama nego bolno tihi.
 • Pa, možda, vrlo čest grešku početnika mačo. Želeći da napravi dobar utisak, oni neprestano govoriti samo o vama. Spisak svih dostignuća, počevši od "lonca" starosti. To je neprihvatljivo na prvom sastanku! Prvo, moguće je zaraditi ugled narcisa. I drugo, svi vole, prije svega, sebe. To je zakon psihologije. Devojka, takođe, želi da priča o svom životu. Mi ne treba da joj dam tu priliku i svaki ohrabrenje. Dakle, u ugodnom razgovoru, koji se sastoji od sjećanja na dvoje ljudi, lako je domaćin sastanka. I problem šta raditi na prvom sastanku s djevojkom, će nestati samo od sebe.

šta da rade na prvom sastanku s djevojkom

Treba da bude na prvom sastanku prvi poljubac?

Ovo pitanje muči ogromna većina novajlije u ljubavnim vezama muškog spola. Nakon što je inicijativa u takvim stvarima mora da su tradicionalno dolaze iz tipa. Je li vrijedno da to vidi?

Naravno, ako je svrha sastanka s djevojkom - samo seks (što je česta pojava u modernom svijetu), to je bolje, jer direktno i reći. Možda ona ne želi ozbiljnu vezu. Onda je pitanje postaje irelevantno. Pa, ako želite da "ozbiljno i dugo?" Onda je bolje da se ne požuri s poljupcima.

Evo šta da rade na prvom sastanku s djevojkom, tako da je - da se uspostavi senzualan dodir. Uzmite ruku dok je prelazio ulicu, lagano zagrlio oko struka, da se približi što je moguće bliže uživati ​​aromu parfema&hellip- Posebno napredne Casanova kaže da je papa šamar neće biti suvišan. Možete, naravno, ali samo uz oprez. Ako kreirate duhovite situacije i dobro tukao sve oko akcije, najvjerovatnije, neće smetati, i osmijeh.

Video: TOP6 MUŠKA greške na prvom sastanku

Općenito, više šale, to bolje. Žensko srce ispred humor je gotovo bespomoćan. Završena prva datum može biti nevini poljubac u obraz.

Datum bez novca

Tako je svijet da novac igra važnu ulogu u tome&hellip- važan, ali ne i presudan! I tip koji pronalazi prazan novčanik kaznu za poljupce, a ne prava.

Šta da rade na prvom sastanku s djevojkom, ako nemaju novca uopće nije dovoljno? Odgovora na ovo pitanje postoji, a to su mnogi:

 • Možete hodati po gradu i uživati ​​u njegovim ljepotama.
 • Ako se u rasponu postoji rijeka ili drugih tijela vode, možete učiniti pokretanje papir brod.
 • Možete pokrenuti u nebo balona.
 • Wonderful lekcija - dijeljenje hranjenje golubova ili drugih ptica.
 • Voziti na zamahu u nesreći "otvoreni" za sebe dvorište - i opcija.
 • Putovanje na krovu poput romantične dame.
 • A autostop putovanje u bilo kojem gradu će impresionirati ljubitelje ekstremnih zabave.
 • Kamp u šumi za gljive i bobičasto voće - uzbudljiv doživljaj. Tamo, u šumi, može doći do njegova dama buket. Ili ispleo vijenac.
 • Ako imate kameru, možete napraviti djevojka fotografije. I na taj način ubiti dvije ptice jednim kamenom. I izaći iz teške situacije, i stvoriti povod da se ponovo sastanu - nakon slike koje želite da obradi, štampanje i na sljedeći dan da daju.

šta da rade na prvom sastanku s djevojkom

Hoće li biti sljedeći?

Hoće li "banket" nastavak zavisi od toga da li su mladi ljudi sviđa jedni druge. Ali ne samo to. Upornost i odlučnost Man također igraju ulogu. Nemojte očekivati ​​da se odmah nakon prvog sastanka sve dame će uzeti u svoje ruke, a ona organizira drugi.

Pitanja organizacije će morati ponovo džentlmen. A ako je došao sa šta da radi s djevojkom na prvom sastanku, i postigao svoj položaj, najvjerojatnije, može računati na nastavak uspjeha. Glavna stvar - na štrajk, a željezo je vruće. I lakše da se dogovore o sljedećem sastanku. Između - zovu i pišu svoju voljenu. Ne prečesto, ali ne i rijetki.

Pa, ako žena ne sviđa, to je poželjno da je pusti da znaju da će posjeta biti više, odmah. Uljudno pozdravi i želim vam uspjeh u potrazi sužena. Ne treba da strahuju: gorka istina je bolja od lažne nade.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo