A iznenađenje za mog muža. Romantični poklon iznenađenja

Savremene umjetnosti, posebno umjetnost filmovi, čitav riznica funkcije i opcije da se napravi neobičan čin i iznenadi muža. Ali više zanimljiv način u tom pravcu će biti nezavisna od fantazije, koji treba da se zasniva na znanju o supružnika. Kao rezultat toga, neočekivano iznenađenje da se razlikuju po nekoliko važnih kvalitetama naglasiti entuzijazam i muški kvalitetama svakog pojedinca.

Karakteristike u drugoj polovini

Prije prelaska na sprovođenje plana, potrebno je još jednom podsjetiti sve važne osobine iznenaditi odredište. Humble i ne emituje supružnika teško da će uživati ​​u ekstravagantne ponašanje njegove supruge, ako se koristi i za uvijek biti brižan i sladak. U tom smislu, crte lica je idealan za romantične iznenađenje. Nakon što je njen muž vratio s posla, on mora čekati poruku sa pozivom na nezaboravno mjesto ili kafić, restoran, klub.Iznenađenje za muža Ako postoji čovjek strast relevantnih opcija će biti organizacija urbane potrage, u kojoj je glavni poklon je miran obiteljski večeri sa svojom djevojkom. Večera zajedno, takođe, mogu se pripremiti unaprijed: odabrati tematske oblasti ili kuhinji jednog od egzotičnih mjesta za DIY kuhanje.romantična iznenađenje Prije toga, pitajte prijatelje i rođake urediti sobu u potrebnom stilu. Takav romantično iznenađenje zadovoljiti i najsofisticiranije muža. Aktivni mladi čovjek koji voli ekstremne sportove, koji nisu ništa protiv da isprobate mnoge od njih sebe, možete dati skok padobranom, letjeti na cepelin ili balon ili pretplatu na zračnom tunelu.

Video: iznenađenje za voljenu - Horror | Filmova i TV serija - Ruski melodrama

Opšti principi za većinu supružnika

Mnogi muškarci su navijači sport, tako da će odluka pomoći ulaznica za nogomet, bejzbol i druge sportove igre.da iznenadi moj muž za rođendan još bolje, kupiti koncert umjetnika dodavanje poznati, pozorišne predstave, duhovit emisiju ili film banalno. Dakle, žena će shvatiti njihovu podršku i razumijevanje. Dobra igra i smisao za humor reći pesmu svoje kompozicije u šali način, ili nacrtajte vesela kolaž, čak i ako su vještine slika nisu dostupni, tako da se još više komična.

Video: GIFT GUY RUKE

Poklon iznenađenja mogu izazvati odnosa s novim bojama. Glavna stvar je da ne pretjerate i ne pretvoriti sve u svađi. Potrebno je pažljivo razmotriti akcionog plana i odabrati savršen trenutak. Uostalom, ako je problem muž će očito da ne srećne trenutke. S druge strane, to bi moglo odvratiti od problema voljene osobe. Važno je da ne pređu liniju. Ugodna masaža, ukusan obrok i pravo stav - to je najbolje u ovoj situaciji.

Pet ideje moderne žene na godišnjicu braka

Neočekivano poklone u našem vremenu da to svaki put teže, tako Kako iznenaditi voljenu osobu gotovo ništa. S druge strane, s napretkom tehnologije, interneta i mobilnih telefona je povećan i mogućnost iznenađenje za svog muža na godišnjicu. Ali sve savjete koji se mogu naći na web ili da uče od svojih prijatelja, brzo zastarjeti, au većini slučajeva samo pogodan za pojedinca u večernjim satima bez svijetla dugoročnog iskustva. Evo pet velikih mogućnosti koje imaju originalnosti i različitosti:

  1. Ako se akcija odvija u blizini plaže dok ste na odmoru ili par koji živi na obali na redovnoj osnovi, možete dogovoriti plivanje sa delfinima, jahting i ronjenje. Manje od ovog prijedloga - nepristupačnost srednje klase i povezivanje sa određenom dijelu stranice.
  2. Kratak izlet u istoriji odnosa će nastupiti album sa fotografijama. Bolje je da predstavi sve što je u umjetnički način sa elementima igre.
  3. Flashmob. Najteži za realizaciju projekta, ali će biti mnogo više emocija svih predloženih opcija pet.
  4. Izjava ljubavi i prijedlog da ponovo postanu muž i žena od strane žena - to je pravo iznenađenje za svog muža. Ako voljena osoba je previše bombastičan stil, a zatim stane malo teatralnosti: glumio izvršenje, mala parodija ili ponude na razigran stih.
  5. A ograničen budžet, možete nadoknaditi juriš na prirodu (Forest Edge, rijeka, piknik na brdu). Zalazak sunca i ukusnu večeru - odličan poklon.

Rođendan uz upotrebu tijela

Trenutno, gotovo svaki grad, a posebno velikim gradskim područjima dostupne rođendane popuste u trgovinama, zabavnim i sportskim objektima. U klubovima ili kuglanje odlična opcija će biti stranka u žanru mladih Amerike. To može biti tempirano na festival Filmovi na glasno ili novost hit sezone. Dobro rješenje bi bilo da se odluče za moderne spa centar ili osnivanje takvog plana. Narediti bolje da njihov izbor, uzimajući u obzir preferencije muškaraca: Svečano čaj nakon način jedne od azijskih zemalja, piling, masaža, sauna ili zamotajte.iznenadi njen muž na godišnjicu Ali najviše neočekivano i sretan iznenađenje poklon - poslati njen suprug u punu spremnost i sa svim potrebnim priborom sa prijateljima u kadi. U međuvremenu, supruga će biti zabavno, prijatelji vam pomoći pripremiti veliku večeru i slaviti svečanu datum u društvu gostiju.

muzički improvizacija

Ako vrijeme je kratko, i ne postoji ništa zanimljivo organizirati ne uspije, dobra opcija bi bila da zamijeniti telefon zvona voljeni. Idealan pozdrave iz crtanog filma ili poznate filmove, također imaju priliku da uz pomoć pop zvijezde i njihove vokalne remek. Krokodil Gena, F. Sinatra, a drugi su u stanju iznenaditi čak i iskusne osobe. napraviti iznenadi moj muž za rođendan tako da će biti lako, ali to nije samo rođendanski poklon mnogo emocija, ali i razveseliti cijelu kompaniju, za stolom ili se opustiti u restoranu.

klasika žanra

U posljednjih nekoliko godina, kartica, u rukopisu, s pravom se vraća na Olympus od najboljih poklona, ​​čestitam. Poruke mogu izraziti svoje misli, reći naglas banalno. Deklaracija o ljubavi, želim ništa loše, otvarajući misterije ... U ovom slučaju, ne možete misliti kako da kaže svom mužu o trudnoći, iznenadi preko kartica će također neočekivano. On će napraviti sretan mladić da uradi neverovatne stvari. Pored toga, šarene poruke su dobro održavani, a zatim pamtiti želje, u kom periodu zajedničkog života je važno da se uradi neke stvari. Ponekad kartice čitanje ne samo posvjetljuje do dosadan ili dosadna večer, ali i vraća zaboravljene emocije i iskustva.

poklon iznenađenja

Ako voljene supruge taj dan mora raditi, postavljanje manjih kartica u džepovima pomoć kako bi se ova situacija čak i radosno. U večernjim satima, djeluje savršeno nadopunjuju kutija s iznenađenje. Bez obzira na određene stvari, to će biti još više razloga da bude sretan.

Odabir poklon

Da daju prednost na određeni poklon, morat će razbiti glavu mnogo. Guess specifične želje voljene nije tako lako kao što se čini na prvi pogled. Ali predanost i cilj da pomogne nositi sa zadatkom. Savjeti za savršen poklon, ima mnogo. Gotovo svi od njih su u odnosu na karakteristike prirode i obima interesa voljene osobe a. Prva stvar koju želite da isključi iz djelokruga potencijalnih poklon artikala odjeća, parfemi, toaletne i druge floskule. Ako mislite da nema vremena, savršena kutija s iznenađenje.

kako kaže svom mužu o trudnoći iznenađenje

Možete staviti tamo nekih sitnica. Istovremeno, to bi trebao biti nezaboravan i uzbudljiv za supružnika. Evo nekoliko opcija poklona koji se uklapaju u gotovo svaki tip muškarca:

  • Upareni dizajn krugovima. Odlična opcija sa roze obojenost u - njegova supruga, i plavo-plavi - njen muž. Osim toga, vlastite porodične fotografije objavljene na van, drago mi je da upotpuni cijeli dekor. Na slici je ova žena je potrebno staviti na čovjeka kup, i obrnuto.
  • Certifikat za sudjelovanje u probnu vožnju zapanjujuće za rublje (za vozače). Većina trgovaca redovno nude ovu vrstu usluge klijentima.
  • Ako je par u inostranstvu kao turističke destinacije, to je moguće napraviti iznenađenje za mog muža kao vodič. A dobra opcija bi bila ljubaznost kopija. U drugom slučaju, stane šarene panorama fotografija zemalja u kojima bih otići na odmor u narednih odmor.

Ribara i ured osoblje

Za ljubitelje da sjedi sa štapa za pecanje u blizini rijeke će biti dobra opcija opremu ili pribor za ovaj hobi. Potrebno je samo da razumiju entuzijazam njegovih Blažene i specijaliziranim trgovinama rodnom gradu ponuditi čitav niz potrebnih proizvoda. Iznenađenje može napraviti svoju ženu za svog muža u obliku kravate, što praktično ne može bez ovog haljinu i voli nositi.

Video: Romantični film - Iznenađenje za voljeni

neočekivano iznenađenje

Bibliofilima i igračima

Ako vam voljena osoba knjigu, bolje je da to ne radi u jednom primjerku. Na primjer, kupi tri ili četiri brošure, a pet će biti odličan izbor. Za ljude koji provode duge sate na računalu, stane disk igre ili pretplatu na online verziju zabave. Takav iznenađenje za svog supruga na raspolaganju ako imate internet.

miscelanea

U principu, opcije sa poklon nije tako malo. Pepeljara - pušači. Kamera - ljubitelji za snimanje porodični život u digitalnom obliku. Klima-uređaj - koji redovito pohađa takve institucije, sastaje se sa prijateljima i bilješke u sauni nezaboravan datuma i praznika. Ponekad žene misle kako da kaže svom mužu o trudnoći. Iznenađenje plana je intimni stranu života ljudi u ljubavi. Zato je bolje da se to uradi u mirnom mirnom okruženju, preostalih tete-a-tete sa svojim suprugom, da niko ne može zaustaviti dobre vijesti za prijavu.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo