Bella Ogurtsova - Biografija zvezdica

Bella Ogurtsova biografijaOni koji redovno sluša vazduh "ruskom radiju", bez sumnje upoznati sa ćivahno dama. Ipak, nakon što je njegov transfer u "E-show" ona šali na rubu prekršaja. Ponekad vulgaran, ponekad i previše iskrena, ali uvijek duhovit i talentovana. Dobro raspoloženje je zagarantovana! Mnogi ljudi se pitaju koji se krije iza pseudonima "Bella Ogurtsova", Biografija dama je od posebnog interesa, jer rad na radiju nije samo ono što radi. Bella rado pozivaju što je dovelo do korporativne događaje i stranaka. Osim toga, ova dama i pjeva. U svojim pjesmama Bella ruga praznoglavu prilično teška glamura It djevojke. Do danas, najpoznatiji hitovi - "Brak je skuplje."

Video: Bella Ogurtsova. Udaj se skupo

Bella Ogurtsova - Biografija zvezdica

Biografija Bella krastavci

Video: Yin Yang gostujući Bella krastavce Part 1

Tko se krije iza sliku Bella krastavaca? Istina je bila nešto neočekivano. Vladimir - kako se ispostavilo, njeno pravo ime. Rođen starleta transvestit show u malom rudarskom gradu u regiji Donetsk. Nakon srednje škole odlazi na studije u Cherkassy. Ovdje sam završio dva specijaliteta: psihologija i strane literature. Očigledno, Vladimir nije samo sedeti pantalone predavanja. Odmah nakon diplomiranja, potrebno je rad psihologija predavač na College of Medicine. U to vrijeme dječak je imao 22 godina. Recimo samo, on je odmah shvatio da nastava nije ono što želi raditi u životu. Jednog jutra, kasno za predavanja, ona se okrenula ne u učionicu studentima, i direktoru. Gdje je napisao izjavu "po volji" i otišao u Kijevu. U nepoznato.

Prvi koraci u novoj ulozi

Video: Bella Ogurtsova. nije Hollywood

Po dolasku u ruskih gradova Vladimira majka dobija posao u noćnom klubu, i dalje DJ-a. Evo ovaj period i može se smatrati polazna tačka, u trenutku kada je rođen, na početku Bella biografije krastavci. To je u ovom trenutku i na ovom mjestu je počeo korake u svijetu trendi Hangouts druge zvezde transvestit šou neuporedivo Monroe. Gledajući svom govoru, Vladimir je shvatio da je htio da se pokušati u ovoj ulozi. Međutim, po sopstvenom priznanju, u početku je predvodio Muškarac čisto merkantilnog razmatranja. Činjenica da je Monroe i drugi učesnici emisije pripremio za nastup tri puta više od DJ-a. Bez razmišljanja, Vladimir se ponudio da učestvuju u emisiji. I to se dogodilo. Tako je rođen Bella Ogurtsova čija biografija smo tako zanimljivo. Ubrzo je postao jedan od vodećih gotovo svih stranaka u organizaciji u ovom klubu.

Bella Ogurtsova, "ruski radio", biografija, počinje

Video: Bella Thorne - ga zvati kako god (Official Video)

Bella Ogurtsova ruskom radiju biografija

To bi postupio Bell na noćnim klubovima i privatnim zabavama, ako za veliko slavlje na njegov rođendan, "ruski radio" nije tražio kao ambiciozne lidere. I usred potrage za dva radnika pomenute radio zalutao u noćni klub, gdje u ovom trenutku na pozornici sijala Bella Ogurtsova. Moram reći da u početku su djevojke bile vrlo teško dobiti sve do "zvijezda", pa čak i kada su to uradili, Vladimir nije uzeo za ozbiljno priča dame. Ali na broj telefona još postati velikodušan. Ovom trenutku može smatrati drugom prekretnica u životu Vladimira. Sutradan je pozvao natrag u stanicu i zamolio da dođem. O ulozi olova je usvojen gotovo odmah. Nakon što je veliko slavlje gdje je stvorio uzbuđenje, Vladimir ponudio da vodi transfer jutro. Dakle, bilo je Bell Ogurtsova biografija koja je počela sa činjenicom da je običan momak nije bio zadovoljan sa izabranim način života, ali nije to tolerirati i počeo gledati svoj put.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo