Počiva u Abhaziji, u Pitsunda: ocjene i fotografije

Abhazija - ovo je jedan od najpopularnijih zemalja za ljetni odmor među našim zemljacima. Imena lokalnih naselja su poznati svima. Pitsunda, Gagra, Sukhumi, Gudauta - iz jedne od tih riječi kao što postaje toplije i sunčanije. Danas su ove odmarališta ne samo ugodan za prijatnu klimu i raznolike prirode, ali i moderne infrastrukture. Počiva u Abhaziji, Pitsunda, budite sigurni da ispunimo sva vaša očekivanja i da će se pamtiti još dugo, ako je ispravan za njega da pripremi i organizuje sve.

Pitsunda - glavni lečilišta Abhazije i modernog odmarališta

Ostatak u Abhaziji u PitsundaGrad Pitsunda se nalazi na istom rtu oprati od Crnog mora. Turističke sezone je teško vjerovati da su lokalni ljudi, postoje samo oko 4 hiljade ljudi. Tipično, od sredine marta, naselje je ispunjen sa velikim brojem posjetitelja iz drugih zemalja. Počivaj u Abhaziji, u Pitsunda, pomoći će poboljšati svoje zdravlje i steknu snagu. Evo jedinstvena mikroklima, jer je grad na obali, okružen reliktnih borovih šuma. Ovaj grad je glavni grad Abhazije odmarališta, ovo je mjesto gdje puno naselja, koji se praktikuje lokalni tretman mineralne vode i terapeutski blata. Dosta ovdje i moderne tradicionalni praznik zabave.

Klimatske karakteristike regije

Na mjesec dana da planiraju odmor u Abhaziji, u Pitsunda? Turističke sezone traje od maja do kraja oktobra, ali, naravno, najveći broj turista dolazi do odredišta samo u ljetnim mjesecima. Klime u Abhaziji, suptropska, s blagim zimama. Dakle, u posljednjih nekoliko godina postao sve popularniji Božić putovanja u ovu zemlju. U gradu se nalazi na jedinstvenoj lokaciji - na velika oluja i vrlo velikih valova nije slučaj. Ovo je odlična za obitelji. Svjež i zdrav zrak, uvijek mirno i toplo more. Abhazija (Pitsunda) - ovo je veliko mjesto za opuštanje u bilo koje doba godine. Dakle, idem na odmor, ne brini o vremenu: najneprijatnije nego što će vas možda iznenaditi - povremena kiša. Sredinom ljeta može biti vrlo vruće u ovim krajevima, ako ste loše prenijeti toplinu ljeta, planiraju svoj odmor na baršun sezone.

Video: Abhazija je pravi pregled 2016. Gagra i Pitsunda, gdje bolje da idem

Aktivnosti u Pitsunda?

Abhazija Picunda privatnog sektoraPlaže u ovom naselju pijesak i šljunak. Mnogi odmarališta i hoteli imaju svoje zatvorene izlaza na more. Na opće gradske plaže i danas postoje svi uslovi za ugodan odmor. Ovaj tuš, kabine za presvlačenje, suncobrani i ležaljke. Uz sve plaže na raspolaganju tradicionalnih turističkih atrakcija: skijanje na vodi, "banana", katamarana. Dovoljno dobro u naselju mini-vodeni parkovi. U Pitsunda veliki broj različitih ugostiteljskih objekata, barovi, diskoteke i noćnim klubovima. Nemojte zaboraviti da Abhazija - mala zemlja, a ako želite možete uvijek odu u obližnju velikom gradu na turneju, ili posjetiti neke velike centar za zabavu.

Razgledavanja i izlete

Abhazija Pitsunda recenzijeNe budi lijen za nekoliko sati da napuste plaže i umjesto odlaska u pozorište naći vremena za istraživanje lokalnih spomenika. Najpoznatiji atrakcija Pitsunda - svjetionik autoritet i Pitsunda hram. Postoji u gradu i lokalnom muzeju istorije, gdje možete saznati više o povijesti sela i života u različitim vremenima. Počivaj u Abhaziji, u Pitsunda, će biti zanimljivo ako uzmete vremena da posjeti ruševine drevnog tvrđave i Dolmens. Osim toga, uvijek možete uzeti izlet do najpoznatijih znamenitosti u zemlji. ovo Lake Riza, Staljinov dacha, New Athos Manastir, Pećina u New Athos. Takva putovanja se nude mnoge turističke agencije i agencije.

Video: Village Beach Lidzava (Ldzaa), Pitsunda, Abhazije.

Ima li nešto u Pitsunda hotela sa pet zvjezdica?

Pitsunda hoteliTurističke infrastrukture u naselju danas je još uvijek u fazi ubrzanog razvoja. Ako ste navikli na hotele stranim super-moderan, najvjerovatnije, čak i najnoviji i najskuplji sistema Pitsunda će izgledati dovoljno dobro. Međutim, ako je vaš cilj - da žive u dobre uslove i kvalitet za jelo, lako ćete pronaći odgovarajući opciju. Najveći grad u blizini penzija - "drvo Grove", "Pitius", "Književni fond", ". Lakoba Musser" Svi oni imaju dobru infrastrukturu i nude svojim gostima, ne samo smještaj, već i tretman, kao i niz dodatnih usluga. Ako planirate odmor u gradu, kao što su Pitsunda, hoteli treba birati ne samo na nivo udobnosti, ali i uzimajući u obzir udaljenost od mora. Budite sigurni da odredite stanje prilikom rezervacije.

Pitsunda: Hoteli, hoteli, gostionice

Guest house PitsundaRačunati sve srednjih i malih hotela u gradu na i okolno područje je jednostavno nemoguće. Nemojte zaboraviti da je turizam - jedan je od najvažnijih polja aktivnosti lokalnog stanovništva. U primorskim gradovima, značajan postotak stanovništva živi nudeći određene usluge i proizvode za putnike. Stoga, novi kafić i mini-hotela u Pitsunda otvoriti godišnje. Troškovi života u gostionice i kompleksa u naselju počinje 450-500 rubalja po danu po osobi. Možete lako pronaći najpogodniji za Guest House. Pitsunda nudi više nego dovoljno mogućnosti smještaja u ovoj kategoriji. Mnogi manji su hoteli oduševiti svojim klijentima mogućnost ugostiteljskih usluga i neke dodatne usluge: posjetu u teretanu, saunu i mini-kino.

Abhazije. Picunda: privatni sektor

Abhazija Pitsunda cijeneU svakom turističkom mjestu nije teško pronaći iznajmljivanje stambenog ponude od vlasnika. Nije izuzetak - i Pitsunda: grad ima moderan stan zgrada, ali i dalje je glavni niske ustati zgrada. Stanovanja u privatnom sektoru grada ima puno prednosti i svoje posebne romantike. Prva prednost ove varijante postavljanje - niski troškovi. Danas, iznajmiti sobu u kući može biti samo 200-300 rubalja po danu po osobi. U ovom slučaju, naći opciju bez posrednika prilično lako, skoro svaka kuća visio relevantnih oglasa, nudeći svoje domove, mnogi privatni trgovci još uvijek početi na željezničkoj stanici u Adler, ili odmah nakon granice.

Video: Počivaj u Pitsunda Abhaziji

Nije svuda nudi saunu i bilijar, ako ne i pansion punopravni. Pitsunda - grad turizma, tako da bilo zabavni sadržaji mogu se naći na ulicama lako. Ali ako živite u privatnoj kući, uvijek ćete tretirate za nominalnu naknadu sa prirodnim proizvodima, te u dvorištu možete pržiti šiš kebab.

Stanovnici Abhazije su neverovatno gostoljubivi. Ako želite, iznajmljivanje smještaja od privatnih vlasnika, moguće je da se dogovore na dijeti ili raspravljati o uslovima korištenja kuhinje. Prijateljski razgovor i potpuno besplatno priče o lokalnim legendama i znamenitostima - kao poklon.

Video: Dio 1. Abhazije pod svojim moć. Iskrene povratne informacije. Gdje odsjesti. Troškove stanovanja. Taksisti.

Ako je lokacija vašeg odmora - Abhazija (Pitsunda), privatni sektor - to je jeftin i vrlo dobar smještaj opcija. Prije nego rješavanje ne previše lijeni da saznaju više o predloženim uslove života i udaljenost od odabranih kuća uz more. Što je posebno zgodno, mnogi privatni operateri danas uoči blagdana daju oglase na internetu i ponuda turista knjiga.

cijene na odmoru

Mora Abhazija PitsundaKao mjesto za odmor Abhazija često porede sa ruskom regionu Krasnodar. Zaista, to uobičajeno, ali postoje značajne razlike. Vjeruje se da je u Abhaziji odmor možete provesti mnogo manje, bez odustajanja kvalitete hrane i zabave. Privatni troškova stanovanja od 200 rubalja dnevno, a u hotelima i pansionima - 500-700 rubalja.

Ali da li je zaista svuda mnogo jeftinije Abhazija? Pitsunda cijenu nudi turiste su različiti. Na primjer, kafića i restorana u gradu imaju različite klase. U skladu s tim, jeftin ručak u instituciji će koštati 250-400 rubalja, i punu večeru u dobar restoran - 800-1000 rubalja po osobi. Zabava je dostupan, mnoge znamenitosti mogu posjetiti besplatno. Exit izlet u grupi Pitsunda košta oko 1000-1500 rubalja po osobi, često ovaj iznos uključuje ručak ili posjet pčelinjaku / vinarija uz degustaciju proizvoda.

Šta putnici reći o svoj odmor?

Abhazija (Pitsunda) recenzija ima za uglavnom pozitivne. Mnogi turisti vole da se vratiš iz godine u godinu, ili otkriti nova mjesta na karti voljene države. Nije za ništa učiniti kažu da Abhazija - zemlja dušu. Nakon što je bio ovdje jednom, nemoguće je ostati ravnodušan. Lokalni pejzaže su blistav, gostoprimstvo lokalnog naroda iznenađuje iz dana u dan, i prekrasnim pogledom i razni zabavni centar napraviti praznika kompletan i posebno zanimljiv.

Vrlo rijetko Abhazija (Pitsunda) prima negativnih komentara. Turisti su obično nezadovoljni sa posebnim hotela ili drugih ustanova. Ovo je dodatni razlog vrlo ozbiljno i preuzmu odgovornost za planiranje svoj odmor.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo