Izaberite boje za pozadinu za slikanje

Video: Kako odabrati boje i pozadina?

U svakoj od tri grupe pozadina (papir, netkani i staklenih vlakana) je vrsta namijenjena za slikarstvo. U ovom slučaju, postoje dva razumna pitanja. prvo: "Zašto dodatni posao - prva tapete, a onda ih naslikao?" drugi: "Kakav boja za Pozadina za slikanje treba kupiti?" Prvo pitanje se može tako odgovorio. boje za tapete za krečenjeNaravno, ekonomičniji i manje radno-intenzivne veze s površinom poravnanje naknadno bojenje. Ali postoji rizik od mikro-pukotina na površini zidova i plafona od skupljanja, posebno u novim zgradama. Zato je bolje da prikrije svoje pozadine. Također važan dekorativni efekt stvara pozadinu. Zalijepljen papir pozadina stropova i zidova daju dojam jedinstvenog spojeva površinu. Bijele boje na obaveznoj osnovi strukturne wallpaper sa netkanog podloga obložena na prednjoj strani reljefa uzorak iz pjene vinil, kao i stvarni netkanog pozadina. To se radi zbog toga što je površina pozadina je vrlo lako oštetiti. Stoga, za jačanje gornji sloj svoju boju. Također, budite sigurni da slika i fiberglasa.

Video: Pozadina za slikanje. Fotografije u unutrašnjosti

Boje za tapete za krečenje

U trgovinama sada veliki izbor boja. Za radove koriste takve boje vodenoj bazi, akril boja pozadine, silikona i silikata. Kupnje pozadina, uputstva pitati za njih. Ona govori ono ljepilo koristiti za ljepljenje, neke boje za bojenje pozadine. Papir pozadinu u prostorijama u kojima su zidovi rijetko izložen na vanjske utjecaje, može biti obojen akrilnom boje na vodenoj bazi. To daje mat bijelo. neke boje boje pozadineGdje površina kontaminacija je neminovno, to je bolje koristiti akrilna-lateks boja. Ovaj izbor će stvoriti visoke kvalitete, ne blijedi, otporna na prljavštinu i vlage antialergijski, "disanje" i savršeno obojena bijela. Kada dodajete pozivatelji traže sve nijanse, kvaliteta ne mijenja boju. Dovoljno je nanijeti dva tanka sloja. Ova boja može izdržati drži mokro čišćenje pomoću deterdženta do 5000 puta. samo vodu disperzija lateks boja pozadina za slikanje se koriste za netkani. Najlakši način da se mrlja ove vrste tapeta - izvana u punoj sušenje nakon lijepljenja. Za uniformu bojenje može biti da slikam netkani pozadinu na stražnjoj strani. Onda s prednje strane struktura će ostati bijela, i runa - punu boji.

Video: Odabir boja za zidove

Druge boje za pozadinu za slikanje

Fiberglass pozadina može biti oslikana s bilo boje, uključujući alkidni emajl. To stvara pozadinu za robustan vodootporan film koji vam omogućuje da u više navrata oprati površinu uz upotrebu deterdženata. nedostaci premaz alkidne boje: povreda klimu (Nepropusnosti punoj vlage), toksičnost prilikom nanošenja i sušenja. Ne preporučuje se za bojenje pozadinu u stambeni prostor.akrilna boja za pozadinu

Video: Kako slikati pozadinu za slikanje

Prilikom odabira stakleni zid je potrebno uzeti u obzir njihove teksture: slabo izražena nestati nakon nanošenja boje u nekoliko slojeva. Vodene disperzije boje najviše ekološki, ali manje otporan na habanje. Gdje nema potrebe da se često oprati površinu, ova brojka nije toliko važno. Najbolje boje vode razišli je lateks-based.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo