Jelena (tetovaže) obrazac vrijednost

Video: My Tattoo bol, vrijednost moj savjet.

U posljednjih nekoliko godina, kultura tetovaža je čvrsto u životu običnih građana. A ako prije ubod crteže na tijelu je prerogativ lopova i zatvorenika, za koje su specifične slike važna, a to je da bude baš kako treba, "čitati", ali danas je to jedan od elemenata uređenja tijelo. Ipak, njihova značenja imaju tetovaže. U ovom članku želim uzeti u obzir crtanje "jelen" (Tattoo), vrijednost skicu.

jelena tattoo vrijednosti

Nekoliko riječi o jelena

Same po sebi, ove životinje su uvijek bili, kao pozitivne osobine kao čistoće, ljepote i lojalnost. Jelena su uvijek poštovati i tretirati ih vrlo osjetljivo. Da bi se to možemo dodati i činjenicu da ove životinje su od posebnog značaja za muškarce. Na kraju krajeva, u prirodi muškarca može da se bori sa neprijateljem do smrti samo da bude lider malog jata 3-8 samochek jelena.

Video: Tattoo stil Blekvork (blackwork). Skice i vrijednosti.

Vrijednosti u različitim kulturama svijeta

Kako mogu dešifrirati jelena tetovažu? Vrijednost takav način može ovisiti o zemlji u kojoj se punjeni skice. Šta jelena tetovaže u različitim zemljama?

Video: Zanimljivi primjeri tetovaža palme na fotografiji za članak o značaju crteža u tattoo dlanu

  1. Kelti su jelena znači dugovječnost.
  2. nordijskoj mitologiji smatra da je jelena - glasnika Božje na zemlji. Stoga, ovim crtežima na tijelu nameće poseban trag na licu: on mora služiti čovječanstvo.
  3. U Kini, tetovažu jelena može donijeti bogatstvo i sreću. Bijeli jelen simbol dobrog zdravlja, jasan um i dug život.
  4. Indijanci jelena rog u odnosu na drvo života. jelena je simbol samog sunca.
  5. Sjeverni narodi vjeruju da jelena rogovlje simboliziraju zrake sunca. A jelena je pokazatelj vitalnosti i energije.
  6. Evropljani žele da njihov crtež jelena, kada želite da pokažu svoje muškosti. Smatra se da je ova brojka donosi uspjeh muškog pola kod žena.

vrijednost tetovaža jelen sa rogovima

Vrijednost za muškarce

Zbog toga je vrlo česta obrasce na tijelu muškaraca - jelena? Tattoo (značaj ove figure - Valor), ovaj tip je u stanju da podari snagu, hrabrost, samopouzdanje i svoje sposobnosti. Osim toga, smatra se da je jelen na tetoviranje (ili, da budemo precizniji - rogovi) - to je takođe muške seksualnosti, snagu u krevetu. Momci sa sličnim crtežima često imaju veći uspjeh sa ljepšeg spola.

Također treba napomenuti da je vrijednost tetovaža "Jelena s rogovima" - ovo nije stigma čovjeka koji je promenio žena. Naprotiv, ovdje jelen simbolizira vjernost i postojanost po njihovom izboru.

Važnosti za kreativne ljude

Ljudi kreativnih zanimanja također vole kada se vijoriti jelen (tetovaža) na njihovom tijelu. Vrijednost u ovom slučaju, ta brojka - Grace, prefinjenost, pa čak i neke bojažljivost. Sve što karakterizira kreativni ljudi. Ova priroda sa delikatnim unutarnji svijet i poseban stav. Predstavnici umjetnosti, kao i jelen, može se smatrati kao specijalni glasnici bogova na zemlji, jer su dizajnirani da nose ljepotu mase.

Video: Tattoo Design | Dasha Kuznetsova

Jelena za hipstere

U međuvremenu, također žele uzeti u obzir značenje tetovaža "jelena u trouglu." Često ovi crteži mogu se naći na tijelima mladih ljudi. Ovdje treba napomenuti da je profil ili portret slika životinje se često primjenjuje se hipsteri - predstavnici posebnog subkulture. Ta brojka bi trebalo u ovom slučaju je zaštitni znak određene grupe ljudi.

vrijednost tetovaža jelena u trouglu

Prostor za tetovažu "jelena"

U međuvremenu, kao nekoliko riječi želim reći da, gdje je najbolje da se prijave tetovažu. Dakle, to može biti bilo koje mjesto - ruku, nogu, leđa, torzo. Izgleda vrlo lijep crtež na grudima, kada je zvijer rogove usmjerena ramena. Muškarci kao što tetoviranog daje muževnost, što torzo šire masivne. i također vidi sliku "Jelen" na vratu ili na cjevanicu.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo