Ekaterina Miroshnichenko i njegov doprinos industrije noktiju

Godišnje, noktiju usluga prolazi kroz kvalitativne promjene. Talentovanih umetnika dolaze s novim načinima crtanja i dizajna. Ne samo u ovom slučaju uzima Ekaterina Miroshnichenko. Radi se o njoj i njenom doprinosu razvoju dekorativne kozmetike će se raspravljati dalje.

Ekaterina Miroshnichenko

Ekaterina Miroshnichenko: biografija

Catherine - majstor noktiju usluga. Ko bi pomislio da je ovaj južni djevojka tako ozbiljno će se promijeniti stavove ljudi o pokrivenosti nevena.

Ekaterina Miroshnichenko živi u Rostovu na Donu. Tamo je počela da ostvari prvi ideju. Rođena je u jednostavnom porodice 1. Mart 1982. Godine 2000. diplomirala javne škole broj 8. Zatim, do 2005. godine, Miroshnichenko studirao na Pedagoškom institutu. Paralelno s tim, ona je fasciniran lak za nokte. U 2003. godini, bila je obučena u nail fashion Center. Kate je udata za Alexei Krivorotov, koji je rođen 25. jun, 1982.

Ekaterina Miroshnichenko osnovao svoju školu-studio u mnogim gradovima naše velike zemlje. U posljednjih nekoliko godina, majstor je vrlo teško dobiti. Ona se uglavnom uči i govori o tehnologiji stvaranja dizajna. Ekaterina Miroshnichenko redovno održava seminare. Nakon slušanja učenici kursa se izdaje potvrda.

Video: V Kongres predstavnici kompanije E.MI

Autor najnovijih tehnologija je sudija međunarodnog kategoriju na dizajn manikura. Također, Catherine u 2009. godini je dvostruko evropski prvak, a 2010. ju je doveo do naslova svjetskog prvaka u dizajnu noktiju.

Ekaterina Miroshnichenko recenzije

Nove tehnologije i to ne samo

Catherine Miroshnichenko uspostavljen brend sa imenom "E.MI". Ona se razvila na osnovu svoje ime. Trenutno, aktivnost nosi mnogo škola "E.MI". Isto tako, svatko može kupiti proizvode ovog brenda.

Među izmislio tehnologija može razlikovati "zlato casting". Tehnika nanošenje boja razvijen je u 2008. godini. apstraktne slike i tzv imitacija reptila kože je prvi put testiran je u 2010. Istovremeno je došao s Catherine "Craquelure efekt". Ne treba zaboraviti o etničkim otisaka.

tehnologije "tečnost kamenje" i "velvet pijesak" Žena doneo još veću popularnost. Sada ovih metoda koristi gotovo svaki majstor. Oni su proizvedeni u 2012. godini. Jedan od poslednjih radova Catherine postala "vintage volumena" 2013. godine. U ovom trenutku, autor dalje razvija nove tehnologije i stvaranje originalnih ideja.

Ekaterina Miroshnichenko biografija

Ekaterina Miroshnichenko

Mišljenja autora i nastavnik, i sve to u pozitivnom smislu. Svaki majstor usluga noktiju bih da poseti svoju radionicu. Međutim, mjesto je uvijek strogo ograničen. Ipak, to ne sprečava lekcije prima na internetu.

Mladih profesionalaca noktiju službe pomno Catherine lekcije. Izmislio svom originalnom poklopac izgledaju vrlo bogat i luksuzan. Sigurno svaki noktiju salon je majstor koji je specijalizovan za ovu tehnologiju nastavnika.

Umjesto zaključka

Sada znate ko je ovo Catherine Miroshnichenko, a ono što je njegov doprinos razvoju dizajna noktiju. Ime talentirani autor poznat u cijelom svijetu. Catherine stekao veliku popularnost i stranim partnerima okruženju. Trenutno je dizajner radi na realizaciji nove ideje za svoje fanove.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo