Svijetle i jedinstvene palete boja za kosu "Igor"

Poznatih svjetskih kompanija "Schwarzkopf" To je dugo bio vrlo popularan u području njege kose. Imati veliko iskustvo u ovoj oblasti, uvijek nudi nove proizvode koji u potpunosti zadovoljavaju trenutne trendove i potrebe društva. To uključuje "Igor" - za bojenje kose. paleta boja za kosu IgorNjegova boja je uvijek žive, jarke i raznolik, koji omogućava ovaj proizvod da osvoji srca mnogih korisnika je bilo 50 godina. Pored kvaliteta bojenja, također je odličan njegu kose. Ovaj proizvod vam uvijek daje potpunu kreativnu slobodu i ne ograničava Flight of fancy frizera. Od boja - glavna komponenta bilo koje slike u asortimanu od najraznovrsnijih paletu boja za kosu "Igor". Ovisno o željama i potrebama, postoje različite vrste ovog proizvoda.

ključne značajkeIgor boja kose

Ova boja kose je vrlo precizno prenosi u boji, ima odličnu trajnost i odličan pokrivanje moći. Koristeći ga, možete pokupiti ton kao blizu srca. Činjenica da je paleta boja za kosu, "Igor" ima 120 najrazličitijih boja. Trenutno predstavljene dvije vrste proizvoda: Polu-trajna i stalna. paint 'Igora Royal' se odnosi na prvog tipa. Ona pruža maksimalne performanse boja. boja vrlo otporna vam omogućava da prefarba sve sijede kose. Ona pruža jedinstven premaz čak porozne kose. Painting "Igora Royal Fashion Lights" se odnosi na polutrajne tipa. Koristi se za različite tehnike da osujeti, nisu u dodiru s kožom. To vam omogućava da obojite kosu bez prethodnog objašnjenja i postići intenzivne kontrastne rezultate čak i na tamnu kosu, a ne ranije naslikao. to daje veliki sjaj i daje do 5 nivoa sijeva. Svi ovi efekti omogućavaju da se postigne paletu boja za kosu "Igor".

karakteristika bojaboja kose Igor Cijena

Ovaj proizvod je profesionalnu njegu kose može postići iznenađujuće rezultate bojenja zbog njenih konstitutivnih specifične mikročestica, pružajući najdublje prodiranje u kosu. Zaštita od ultraljubičastog boja je zbog proteina Moringa. Uprkos činjenici da je boja ima za cilj profesionalnu negu u kabini, to je vrlo jednostavan za korištenje, što vam omogućava da ga koristite čak i kod kuće. Ako imate čak i najmanji iskustvo u bojenja niti od vas potrebno je samo da odaberete omiljenu boju iz palete boja za kosu "Igor".

Poznatih svjetskih kompanija "Schwarzkopf" To je već dugo na tržištu kozmetičkih proizvoda i stabilne potražnje. "Mašta Boja" - slogan, koji se pridržava boju kose "Igor". Cijena za to je sasvim prihvatljivo i standard za ovu vrstu fondova. Izbor boja, možete samo da oživi boju kose, ali i joj dati sliku pad ludila.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo