Ace of Swords (Taro): značenje i interpretacija karta

Postoje mnogi načini za predviđanje sudbine koja ne samo da može znati svoju budućnost, ali i da pronađu rješenja za razne probleme. Učenje da se čeka, osoba može izbjeći ili spriječiti negativne situacije, da ne budu prevareni u sudove o drugima i da njihov život malo bolje. Najpopularniji pogled gatanje smatra razlaže špil Tarot karata. Svaki od njih ima mnogo tumačenja, sve zavisi od situacije, poravnanje i okolnih kartice.

Opis Card Ace of Swords

U osnovi, ova kartica prikazuje ruku koja izlazi iz oblaka. To je komprimirani masivan mač podigao. Na rubu oružje u prilogu krunu, ukrašavaju masline i palme grane. Pozadina pokazuje planine. Ace of Swords tarot vrijednostiOva kartica predstavlja oličenje trijumf ideje snaga. To pokazuje snagu duha i volje, fizičku snagu, autoritet i moć.

Vrijednost karata uspravan

Ako uobičajene ruke, kartica je u pravu, Ace of Swords (Taro) ima vrijednost koja odražava jasnoću i odsustvo kontradikcija. Ona kaže da je sposobnost da pravilno donosi odluke. Ova kartica govori o poznavanje situacije, daje obrazloženje detalja i razumijevanje onoga što korake treba napraviti sljedeće. Osim toga, ovaj tajanstvene pojašnjava situaciju u kojoj osoba ima da hitno se bavi i da razumiju zašto se to dogodilo.Ace of Swords tarot značaja u odnosima

Video: Primjer studije tarota

Također treba napomenuti da ova kartica mogla najavljuju rođenje novog člana porodice ili pojavu ideje. U svakom slučaju, incident sigurno promijeniti život nekoga pitate temeljito i potpuno. To znači da ako je postojao scenario, kartica će uskoro dogoditi neočekivanih događaja.

Značenje laso u obrnutog položaja

Obrnuta Ace of Swords kartica (Tarot): Vrijednost direktnog suprotno od položaja laso. Ako se ova kartica je pao u gatanje, onda ljudski suočava sa izazovima u prevođenju zamišljen planovi, ciljevi se ne može postići, ili će postići da ih je vrlo teško. Osim toga, kartica je u stanju izvijestiti da nadu u uspjeh može biti besmisleno, slijepoj i nedostižno. vrijednost tarot Ace of SwordsAko uzmemo u obzir nivo događaja, laso vrijednost govori o nasilju u svađe, teškoće u procesu učenja, odsustvo rješenja i izlaza iz teške situacije, nemoguće je da se nosi sa ovim problemom. Osim toga, kartica može se govoriti o uspjehu, ali posljedice za postizanje tog cilja će se pretvoriti u nešto vrlo loše. Kao što izreka kaže, igra u ovom slučaju ne vrijedi to samo, ali i donio gubitak i osoba nagađanje može žaliti zbog uspjeha.

Poravnanje karijera, uspravni položaj lasso

U ovom scenariju, Jr. Lasso pao u pravoj poziciji. U tom slučaju, potrebno je reći da je Ace of Swords (Taro) je najpozitivniji vrijednosti. Osoba koja je dobro upućen u poslovanje razumije ono što je u pitanju i koje su odluke treba uzeti u datoj situaciji. Pored toga, on je u stanju da brzo otišli do problematične situacije i brzo riješiti ovu nijansu ma koliko komplikovano može biti. Ova kartica simbolizira oštrinu i odvajanje, tako da se može tumačiti kao poziv na svjesno i namjerno ići na drugi posao. Osim toga, karta pokazuje dobre analitičke sposobnosti, uspjeh u razvoj novih projekata, o zanimljivim idejama i rješenjima o radu frontu.

Video: Ace of Swords. Škola Tarot.

Obrnuti Card Ace of Swords (Tarot): Vrijednost u mraku radu

Kao što je to i obično scenariju, kartica obrnuti položaj ima suprotan smisao. Drugim riječima, ako je scenario za karijeru, ova kartica padne naopako, to znači da je komercijalnih i poslovnih projekata može postati neuspjeh, i nove inicijative će biti u pratnji prilično nepovoljnim okolnostima. Najvjerovatnije planovi su prilično kratkovida, a novi projekti su pod znakom pitanja. Već zaključeni ugovori mogu biti slomljena, a možete očekivati ​​izdaju od strane zaposlenih i poslovnih partnera.

Pretpostavljam na zdravstvenu knjižicu u uspravnom položaju

Ako je osoba bolesna, a on se pitao da se oporavi, onda je vrijednost Ace of Swords tarot koja je pala u pravoj poziciji, nalazi se u pozitivnom dinamiku u zdravlje nekog nagađanja. Drugim riječima, njegovo stanje se poboljšava, a taj proces će biti samo pozitivan razvoj. Međutim, moguće je da osoba može smanjiti sebe ili da se lakše povrede na nivou domaćinstva.

Preokrenut u zdravstvu proricanje

Ako se ova kartica padne naopako, njegova vrijednost je negativna. To nagoveštava potrebu za hirurške intervencije. U ovom slučaju, nema garancije da će transakcija biti uspješan. Moguće je da će doći do komplikacija nakon tretmana. Ova kartica je negativna dinamika zdravstveno stanje osobe na koju vrši poravnanje.

Direktan položaj Ace of Swords Tarot kartice, vrijednost ljubavi

U gatanje, koje govore o ljubavi poslova i odnosa među ljudima, Ace of Swords, koja spada u pravoj poziciji, ukazuje na mogućnost ozbiljnih rasprava u bliskoj budućnosti. Ova kartica može značiti da će uskoro u odnosima biti više slobode i da će prevladati problem koji je dugo bio skriven, a iz dubine negativan utjecaj na oba naroda. Ako se reptil nije imao razumijevanja sa osobom, moguće je u kratkom vremenu on će naći zajednički jezik s njim, moći pronaći pravi pristup za konvergenciju i umrežavanje. Ace of Swords tarot vrijednosti ljubaviTreba imati na umu da je na Ace of Swords proricanja (Tarot) vrijednost otnosheniyahimeet prilično simboličan - jasnoća i trezvenosti u donošenju odluka. Stoga, ako se odnos je izgrađen na iluzije i laži, onda uskoro će se otkriti, a sindikat može biti prekinut.

Ako uzmemo u obzir događaje, da je omča može značiti pojavu novog ljubavnika ubrzo nakon pauze koja je već došlo ili će biti vrlo brzo.

Inverted luk u ljubavi rukama,

Ako se ruke, o ljubavi i odnosima, to tajanstvene pada naopako, onda moramo biti negativna vrijednost Tarot karte Ace of Swords. Tumačenje tarota u ovom slučaju je kako slijedi: obično se govori o dugu i bez emocija svađe, možda, neko držao djela, ljut. vrijednosti kartica Ace of Swords tarot tumačenje tarot kartamaAli ova situacija ne pronađu rješenja, negativna u odnosu samo raste, i ne postoji mogućnost da se riješi ovaj problem. Osim toga, kartica može se govoriti o pretjerane iskrenosti i skandal, ukazujući na složenost i teškoće u vezi.

Ace of Swords, tumačenje u mraku o ličnosti

Ako kroz ovaj tajanstveni utvrditi karakteristike ličnosti osobe, onda je prenosi prisustvo duhovne snage, discipline, odlične fizičke karakteristike. Ali ovaj čovjek, objavljivanje koji se izražava na direktan položaj Ace of Swords, prilično impulsivno i razdražljivi. tumačenje vrijednosti tarot kartama sa as mačeva proricanjaAko se omča padne naprotiv, u obrnuti položaj, to znači da je osoba na čiji je pretpostavka je vrlo okrutan i nepravedan, ona se koristi za pohranu sve emocije unutra.

Video: Boja mačevima - Deck S. Loginova. Tarot za početnike.

kartica dana

Zbog svojih simbolizma tumačenje, značenje tarot kartama Ace of Swords sa proricanja kao dan kartica govori o novim briljantne ideje. Oni su u mogućnosti da pomognu riješiti stare probleme ili razumjeti složene starog situaciju. Kada je ova kartica ne samo da pomaže da shvate suštinu problema, ali i da mudar rješenja uz maksimalnu korist za lice na koje vrši poravnanje.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo