Zašto sanjamo jezera? Kakav san da plivaju u jezeru?

Mnogi narodi stoljećima vjerovali da su snovi daju osoba tajna znanja, upozoravaju na nadolazeće probleme ili nagoveštavaju dobru sreću i uspjeh. Zašto sanjamo jezera? Da otkriju ovaj san, mnogi faktori moraju uzeti u obzir.

Video: Šta sanjam ozero.Sonnik jezera u snu

Zašto sanjamo jezera?

Ako je čovjek u snu vidio jezera, to je simbol prisustva vanjskog prepreka koje značajno utjecati na performanse planova sanjar-a. U većini slučajeva, horoskop predvidjeti osoba koja je u snu vidio jezero, sve vrste prepreka.

Zašto san jasnih jezera? Dobro razmotriti ribnjak. Ako je jezero čisto i tiho, u snu simbolizira unutrašnje mudrosti i intuicije.

Zašto san vode u jezeru, na kojem je bio talasanje? Takav san je vjerojatno da ukaže emocionalni stres i anksioznost.

šta dreams jezera

Emocionalna zastoj simbolizuje u snovima ribnjak sa blatnjavu vodu.

Video: Šta snovi za kupanje (Dream Tumačenje, Tumačenje snova)

Ako je sanjar je okupan u ribnjaku, to je preteča san: morate pažljivo vagati sve faktori rizika prilikom donošenja važnih odluka. Mirno razmisliti o situaciji, a tek onda donijeti odluku.

San u kojem plivaju u vodi, predskazuje dolazak promjena, npr promjenu planova. Kakav će biti rezultat? Kada je mutna voda jezera, sve će završiti loše, a ako je neto - možete očekivati ​​promjene koje će donijeti radost. Planovi uskoro početi da teku, ako u snu si uspeo da pređe ribnjak.

Ako ste u noći snovima uhvatiti ribu, daje svoj želju za učenjem, za početak zabavljanje ili udata za određenu osobu. Treba napomenuti da je ovo naknadno će rezultirati ne za vas.

Maya Dream Interpretation

Zašto sanjamo jezera prema Maya Dream Interpretation? Postoje dva tumačenja ovog sna.

  1. A san u kome stojite na obali jezera, kaže da je sada vrijeme da počnete nešto novo. I to ukazuje na to da, u slučajevima bit će podilazi dragulja: oni privlače uspjeh.
  2. Kakav san da plivaju u jezeru? A san je upozorenje: možda uskoro ćete izazvati ubodne rane. Kako to izbjeći? Potrebno je da sipa malo soli na nož, a zatim treba zagrijati sa vatrom. Nakon so legure, da se sakrije nož u tamnom i hladnom mjestu.

šta snovi vode u jezeru

Dream knjiga Grishin

Prema ovom san knjigu, jezero predstavlja mainstream svijesti snevača suprotstavljenih snaga u njega. Zašto san čiste obale jezera što se može vidjeti jasno i koncizno? Ovaj san je simbol da je život pružao pred sanjar. Osim toga, dobio je jedinstvenu priliku da pogledate trezven procijeniti njihov rad i čin.

Rapid jezero je simbol zagospodare sebe u teškim vremenima, pod uslovom da je sanjar jasno vidi obalu. Međutim, ako su izgubili u magli, san predviđa gubitak jer je to gubitak sna ili oslabiti samokontrolu.

Proces samospoznaje simbolizuje pije iz jezera. Ako je pao u ribnjak, san znači neočekivanosti.

šta san da plivaju u jezeru

Ako se u vašem snu vidite ribe kako plivaju u ribnjaku, to predskazuje uspjeh u radu, nadređeni prednost za vas, kao i moguće povećanje.

Zašto san jezera se nalazi u planinama? U većini slučajeva, san predskazuje sreću, kao i dobro znanje. Ako sanjate vidite krvavo jezero, to simbolizira nešto zlokobno vreba u snu, a ako ste u sličnoj ribnjak još i kupali, on te obećava povrede, nesreća i opasnost po život.

Ako sanjate o sumorne Forest Lake, nalazi među oštre stijene, - simbol vreba opasnost, ili da sanjar snova prestao da razumiju sebe.

Ribnjak ili močvara jezero - znak unutrašnje stagnacije.

A san koji se iznenada počne rasti plitko jezero, je preteča osećanja smrti koje čine jedan od važnih dijelova duhovnog života sanjar.

šta san da plivaju u jezeru

Dream Miller

Kakav san da plivaju u jezeru? Ako mlada žena vidi u snu da je ona sama pluta u mutnoj vodi jezera muči, on joj obećava mnogo promjena: u bliskoj budućnosti će ona pokajati zapostavljanja jednog neprijatelja i bivših ludosti.

Ako sanjate vode gutaju brod, ali ona energično veslanje, doći do obale do doka, onda takav san obavijesti sanjar da je pod uticajem zabluda, lažna uvjerenja. Međutim, to će ih uskoro promijeniti, i to će biti uspješna i postići čast. Osim toga, takav parceli može najavljuju bolest voljene osobe.

Ako žena gleda brod u kojem mladi par, rizikujući svoje živote, pokušavajući da se izbore sa bjesnio elementima, san je simbol da je jedan od prijatelja sanjar čine nepovoljan akciju, ali on će se vratiti uslugu.

Bogatstvo i sreća koju obećava san u kome ste plutaju na miran i bistrih jezera.

Ako sanjate prljave jezera, koja je okružena golim drvećem i suha kamena, san predviđa tužan kraj sve svoje planove.

Video: Kako naučiti plivati.

A san u kome vidite prekrasan ribnjak s prekrasnim zelenim bankama, je preteča onoga što je moralna snaga vaše ličnosti će biti u mogućnosti da imaju prednost u odnosu strast. To će omogućiti svoju energiju za uključivanje u potrazi za siguran i siguran način.

Ako sanjate rezervoara čiste vode, koji je okružen oskudna vegetacija, simbolizira da će vaše mirovanja postojanje uskoro propasti pod pritiskom raspusnom akcija.

San u kojem je sanjar gleda svoj odraz u ogledalu vode jezera, je preteča radosti i ljubavi prijateljima.

Ako vidite lišće, koja se ogleda u jezeru, od vas će očekivati ​​radost i zadovoljstvo sreću i ljubav.

šta san cisto jezero

San u kojem vidi strašne i klizavim stanovnike jezera, koji su blizu vas, obilježit će neuspjeh i razočaranje zbog činjenice da ste proveli svoje vrijeme, zdravlje i energija rasipa. A san predskazuje nedostatak radosti i zakasnelog kajanja.

Nova obiteljska knjiga snova

Tužna kraj planova Dreamer najavljuje prljavi jezera u snu. Ako je žena kupanje na jezeru brodom, neće biti u mogućnosti doći do pristaništa, to je simbol koji je pod jakim utjecajem lažnog uvjerenje da će uskoro prevazići.

Zašto san jezero sa čistom vodom? Jedrenje na miran i očistiti ribnjak sa bliskim prijateljima - simbol bogatstva, sreće i prosperiteta.

Ako mlada žena vidi san u kome ona kupa u prljavom jezeru problematičan, to nagoveštava jak promjene. Možda je čak i pokajati njegovih gluposti.

Video: wih - plavooki jezera

Radost, sreća i ljubav simbolizira san u kome vidite lišće odražava u glatku površinu jezera. Vidjeti svoj odraz u ogledalu površini jezera nagoveštava ljubavi prijateljima i puno neočekivanih radosti.

šta dreams Clear Lake

Clear Lake, koji je okružen oskudna vegetacija, u simbol san koji svojim dobrobit može doći do kraja ako ne postanu razumni. Ako sanjate prljave jezera sa prekrasnom zelenom banaka, sanjar razboritost će nadvladati svoju strast.

ezoterične sanovnik

Clear Lake u snu simbolizuje koji će ga čiste misli snevača donese mir. Ako je tijelo voda je hladna i neplodna, to je signal da se plaše svoje emocije, kao da daje u njima, možemo učiniti mnogo nepopravljive gluposti. Ako sanjate vidite isušenog jezera - to je preteča gorke suze.

Video: kupanje u jezeru Chlya 2014

Staroengleski knjiga snova

San u kojem povucite transparentne površine mirno ribnjak, je preteča povoljnih okolnosti života, puna sreće i zadovoljstva životom za sanjar. Prestižne posao, uspjeh u poslu - sve to obećava kao san. I sanjar bez ikakvih prepreka moći ostvariti sretan brak.

šta sanja jezero sa čistom vodom

Međutim, ako je voda izgleda prljavo i blatnjava, to predskazuje gubitak i patnju da će poslati sudbinu sanjar da proveri hrabrost.

druga tumačenja

  1. Dream Tumačenje Shereminskoy. Prema ovom san knjigu, a whirlpool - simbol opasnosti, a ako je sanjar lebdi na jezeru - to je predznak odvajanja za ljubitelje.
  2. Dream Tumačenje Tifalisi. Ako sanjate ribnjak ili jezero izvor, to vam obećava dobro, obilje i sreću.
  3. Dream Tumačenje Cvetkov. Prema ovom snu knjigu, kupanje u jezeru obećava odvajanje u ljubavi.
Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo