Zašto san vrabaca? Analitički uzorak od nekoliko knjiga snova

Sparrow - Bird komplikovano, iako sebe ne vidi. Konvencionalni Dvorova vrabac dodijeljena različitim karakteristikama težine, najuvredljiviji od kojih: Chutzpah unceremoniousness, žeđ lako novac i beskućništvo.

Ovi avatari su bili daleko od niotkuda. stoljeća, ljudi gledalo njihovi najbliži susjedi porodice perjem i savršeno proučavao njihove navike. navike ptica tako dobro i temeljito analizirati, da čak i na pitanje šta sanja vrabaca, mnogi odgovori su u popularnom snu knjige.

šta dreams vrapci

Video: Borbe

Uzimajući najpopularnijih (sanovnik Velesa, sezonska sedativa, odnosno za one rođene u određeno doba godine, druge drevne i moderne tragove snova), možemo analizirati san slike i izvući neke zaključke za sebe.

Spavanje na "univerzalnog" jezik i "lični" san

Oprati se na neki pojam "zajednički jezik", a za one koji ne znaju, da ti kažem šta je to, pogledajte najprodavaniji roman Paula Koelja "The Alchemist". U epizodi govori cowgirl sa Ciganka, ona ga pita o snu detaljno saznati šta jezik je Bog govorio na pastir u snu slike poznatih, su jednako tretirani od strane većine komentatora, san je lako riješiti - to je "univerzalno".

Ali postoje takve slike, koji su poznati samo za spavanje, koje nose posebno značenje koje osobno mnogo znače da ga za to. Ne zna se, poseban san jezik, što nije predmet bilo kakvog san knjigu. Guess likovi dobili (ili poslao) podsvijest može se čovek samo sebe, koji ih je vidio u snu.

Ako polazimo od ove tačke gledišta, sve je sanja vrabaca tame tajnosti nije pokrivena. Vrijednost ovog simbola može se naći dovoljno ni u jednoj od knjiga snova.

Pa, vrabac, čekaj malo!

U svojoj analizi snova morate početi s događajima u kojima učestvuje san i glavni lik. U ovom slučaju - vrabac ili vrapce.

ono što sanja vrapci u snu

Ako jure ptica - to je odličan znak. Od ukupnog broja, šta dreams vrapci u snu, možda najbolji, kao obećanja ili prijatno poznanstvo ili sastanak sa starim prijateljem, koji nije vidio dugi niz godina.

Žena koja se nalazi na parceli od sna uhvatio vrapca i dalje su ga uhvatili, očekujte ugodan poznanik, možda datum koji je vjerojatno da se razvije u jake veze.

Vrabac kljucne zrno po zrno

Ono što izgleda pogrešno u snu, u kojem usamljeni vrabac hijerarhiji kukuruz? Standardni slika bilo cityscape, samo držati u memoriji, i slika se pojavila tokom sna&hellip- Ali ne. To je simbol tuge, tužne uspomene i depresija koje se mogu pojaviti iznenada prije nekoliko dana.

Depresija je sada dobro vaspitan dama, bez upozorenja nije - prvi ptica šalje glasnika, a onda je u pitanju. Tu je ono što sanja vrapci!

Vjenčanje - da bude!

Neopisiv siva vrabac ne samo predviđa siromašni. Da ima dobar, samo odlična vijest za sve one koji idu brakosochetatsya, kao i za one koji su u vezi sa vjenčanja i ne misli, ali Himen na svoje planove.

šta snovi hraniti vrapce

Dječak ili djevojka, koja nakon buđenja pitajući se šta sanja hraniti vrapce, može sigurno ići na nakit za burme - ovaj znak nikada nije uspjelo. U snu knjiga svih vremena jasno da je proces hranjenja jata ptica u snu predstavlja brzo vjenčanje.

Vijest, vijest odavde&hellip-

Sve vrste vijesti, ne samo na rep je četrdeset. Pomoću ove funkcije, odličan posao, a male ptice - vrapci. U snu, naravno.

Svi znaju šta sanja vrapci u stanu - ili goste, ili vijest da je povezana i vzimodopolnyaemo jer ne postoji takva goste koji će doći praznih ruku i ne ažuriraju "informacija sa terena".

ono što sanja vrapci u stanu

Gostiju i vijesti - koncept je gotovo isti, a samim tim i većina traktovateley snovi smatraju kao jedna cjelina. A ako se uzme u obzir i bespreryvoe vrapci cvrkuću u stvarnosti, onda je sve sanjaju vrabaca, ali nekako povezan sa primanje novosti.

Obratite pažnju na njegovo stanje!

Da bi razumjeli ono što sprečava sna, morate obratiti pažnju na detalje. Ono što izgleda kao vrabac (ili vrapci) u snu? Ako je bolestan, mačka borba, tužni ili gladni, san je vjerojatno da snosi negativne informacije.

Ako je ptica veseo, sretan život, leti - tumačenje naginje prema pozitivnom.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo