Zašto san o srebrni prsten: san

šta snovi srebrni prsten? Obično sanjao nakita od plemenitih metala predstavljaju snažan prijateljstvo ili ljubavnoj vezi iskustva. Međutim, u nekim slučajevima, liječenje može biti sasvim suprotno. Dakle, ono što sanjam srebrni prsten?

Video: Šta sanjam tsepochka.Sonnik lanac u snu

šta sanjati srebrni prsten

Dream Tumačenje Nostradamus

Prema ovom san knjigu, da vidim takav ukras na prste - odličan znak. To znači da će sanjar uskoro biti dugo očekivani promociju. Novu poziciju, odnosno, bit će bolje plaćeni, a samim tim i finansijska situacija nakon toga san će postati stabilna.

Dream Tumačenje Nostradamus takođe zna odgovor na pitanje šta san srebrni prsten sa kamenom. Po pravilu, ovaj san nagoveštava uspjeh u poslu, čast i slavu. Međutim, da bi se još u potpunosti interpretirati viziju, treba imati na umu ono što je kamen. Ako je to bio smaragd, to znači da će uskoro sanjar da se priprema za vjenčanje slavlja, a safir je san za izvršenje negovani želje, i sjajan - do važne kontakte, koji će se završiti sa uspješne suradnje.

Pitate se o tome šta sanjati srebrni prsten, treba imati na umu, gdje je došlo do ukras. Ako je kupljen u trgovinama, tako da dolazi prijatno poslove u vezi s nekom vrstom trijumfa. S druge strane, prsten kupio od zlatare - vrlo loš znak. A san predskazuje iznenadne teške bolesti. Naravno, to će biti u mogućnosti da zaraste, ali će biti potrebno mnogo vremena i neverovatno volje. Ako je srebrni prsten u snu se otkotrlja na drugu osobu, onda je sanjar je snove ne treba da bude. Gryaznov srebrni prsten nagoveštava vijesti iz daleka. Nažalost, nije uvijek prijatna.

šta sanjati srebrni prsten na prst

moderne san tumačenje

Ja razmišljam o tome šta san srebrni prsten bi trebao izgledati u ovom izdanju. Ako je predstavljen nakit u snu kao poklon čovjek, dakle, sanjar će uskoro dobiti značajnu novčanu nagradu. A prsten je poklon od žene, predskazuje porodični problemi koji nastaju zbog ljubomore i nepovjerenja voljene osobe. Taj san, u stvari, je upozorenje - čoveka koji ne vidi, treba imati vremena da učini sve što je u njegovoj moći i spriječiti slom u vezi. Kupiti srebrni prsten - promjene kardinal u vrstu aktivnosti. Promjene u životu donijeti čast i financijske dobrobiti. Dirty srebrni prsten predskazuje ozbiljne probleme na poslu. Oni nastaju zbog glasine šire zavidni kolege.

ezoterične sanovnik

Zašto san o srebra domali prst nekog drugog? Ovaj san nagoveštava ukor od svojih nadređenih, velikih problema na poslu. Ako je prsten je neispravan, to znači da postoji mogućnost otpuštanja. Sanjar treba pažljivo birati svoje prijatelje, jer će se problemi početi njihova greška. Prsten sa kamenom, Prema ovoj publikaciji i ne sluti na dobro. To znači da će sanjar biti vremenski period da nastavi neuspjeh. trajanje crnim prugama To ovisi o vrijednosti kamena. šta snovi srebrni prsten? Nažalost, taj san predskazuje vesela proslava sa uzvicima "ogorčeno"Ali, naprotiv, obećava da se razvede i bračnog očekivanja neuspjeh. Starinski srebrni prsten - dobar znak. Ova vizija kaže da će uskoro sanjar upoznaje partnera, koji je pripremio za njega raj. Glavna stvar - ne propustite sudbinu.

šta sanjati srebrni prsten s kamenom

Francuski sanovnik

Bilo koji prsten u snu znači novo prijateljstvo ili brak (brak). Break it - slom odnosa, svađa sa prijateljima, porodicom razdor. Dati srebrni prsten - povjeriti svoj život drugoj osobi. Prihvati poklon - znak da je vaš partner je iskren u svoja osećanja.

Video: Šta san prsten. Dream Miller.

Dream Tumačenje lutalica

Prema ovoj publikaciji, kao san obećava samo dobre vijesti. Na primjer, ako je srebrni prsten je valovite, to znači da će uskoro sanjar će morati organizirati veliko slavlje (svadbe, godišnjice). Zahvaljujući njemu, neće biti u mogućnosti da se sastane sa uticajnim ljudima, što će znatno pomoći u teškim vremenima. Smooth prsten - miran, mjereno život. Također je važno imati na umu svoje postupke u snu. Na primjer, da vidimo kako je neko izgubio prsten, i da pomogne tražiti to - dobar znak, što ukazuje na pojavu novih prijatelja. Izgubiti se ukras - to znači da je sanjar odluči da se rastane od prošlih života i početi sve ispočetka. Šta san pronaći srebrni prsten? Ovaj san obično znači susret sa prijateljima dugo nije vizija ili nastavak odnosa s bivšim ljubavnici.

šta san pronaći srebrni prsten

Dream Tumačenje Vanga

Prorok je tvrdio da je pojava prstena u snu znači kruži, neriješeni problemi ili lojalnost. Sve zavisi kakav akcija će služiti kao sanjar. Na primjer, put na ukras na ruci drugog čovjeka - simbol ljubavi i vjernosti. Vidi također, kao što neko stavlja nepoznati srebrni prsten - za rješavanje problema. I pomoći će potpuni stranac sanjar čovjeka. Ako je sanjar u njegovim vizijama ne može pokupiti prsten, on je razapet između nekoliko načina, u stvarnom životu je i dalje neodlučan u svoje osjećaje. Pogledajte pada sa domalog prsta - loš znak. Moguće je da u stvarnom životu sanjar ikada prekršio ovu zakletvu, tako da ga je sudbina pripremila na suđenje.

Video: Srebrni prsten Summer Dream

šta sanja srebrni prsten

Stari ruski sanovnik

Ako srebrni prsten sanjao neženja, onda uskoro će imati ugodan poznanik. Za obitelj to je znak blagostanja i ugodan muke. Ako su svi prsti sanjar nosio srebro prstenje, dakle,
u svom životu, dugo očekivani bijela pruga, koji će trajati dugo vremena. Važno je da ne propustite trenutak, jer je svaka inicijativa u tom periodu će biti uspješna. Također, taj san znači promociju, kupovna moć, poboljšanje financijske dobrobiti. Nabavite ukras kao poklon - da se upoznaju sa moćnim čovjek koji nesebično doprinose rješavanju problema sanjar. Daj mi prsten, ili ga baci - na rastanak s najmilijima na duži vremenski period.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo